alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24, 2015 Salutare Acum cateva zile am prins-o si eu pe Alessya. Programat de dimineata la o ora la care credeam ca ajung, pedalat destul de vioi prin tara si ajuns cu 10 minute mai devreme decat trebuia. Sunat fata, dat indicatiile, inteles gresit etajul (vina mea) ajuns in final la ea. Locatia: 8 garsoniera la un anume etaj, mica, dar curata, dotata cu aer conditionat (nu m-am dus sa cumpar sau inchiriez)Fata: 8 miniona, sani marisori, putin lasati dar nederanjant, fara mirosuri sau alte problemeOral: 7,foarte putin pentru a putea da o nota reala, nu din cauza ei, eu am specificat ca vin pentru analAnal: 10 - tin sa precizez ca la scoaterea prezervativului a avut aceeasi culoare ca la introducerea lui. Lipsa "surprize surprize"Normal: N/AHalat: 100 lei Cu toate ca am dorit 2 finalizari, dupa anal si-a facut simtita prezenta oboseala zilei, asa ca m-am imbracat si am plecat. Nu m-am simtit ca am fost "invitat" sa plec,chiar am discutat despre diverse subiecte, dar nu-mi place sa fiu sadic si sa chinui fata. O recomand si probabil ca o sa mai ajung la ea. Seara buna!Mersi frumos 3 1
ewan Reputație: 95 Postat Septembrie 30, 2015 Postat Septembrie 30, 2015 Tentante servicii la un pret atat de decent.Sanse mari sa iti fac o vizita toamna aceasta. Pana atunci n-ar strica sa postezi cateva poze noi.
allexandru88 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Buna!La CE ora incepi dimineata?ms frumos
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 8, 2015 Salutare Acum cateva zile am prins-o si eu pe Alessya. Programat de dimineata la o ora la care credeam ca ajung, pedalat destul de vioi prin tara si ajuns cu 10 minute mai devreme decat trebuia. Sunat fata, dat indicatiile, inteles gresit etajul (vina mea) ajuns in final la ea. Locatia: 8 garsoniera la un anume etaj, mica, dar curata, dotata cu aer conditionat (nu m-am dus sa cumpar sau inchiriez)Fata: 8 miniona, sani marisori, putin lasati dar nederanjant, fara mirosuri sau alte problemeOral: 7,foarte putin pentru a putea da o nota reala, nu din cauza ei, eu am specificat ca vin pentru analAnal: 10 - tin sa precizez ca la scoaterea prezervativului a avut aceeasi culoare ca la introducerea lui. Lipsa "surprize surprize"Normal: N/AHalat: 100 lei Cu toate ca am dorit 2 finalizari, dupa anal si-a facut simtita prezenta oboseala zilei, asa ca m-am imbracat si am plecat. Nu m-am simtit ca am fost "invitat" sa plec,chiar am discutat despre diverse subiecte, dar nu-mi place sa fiu sadic si sa chinui fata. O recomand si probabil ca o sa mai ajung la ea. Seara buna!Si nu te-a consolat cu ceva de genul: "Lasa, te astept data viitoare!" ? Ca replica asta-i celebra! Sau ar mai fi: "Data viitoare ma revansez!" 1
miri80nik Reputație: 29 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Buna frumoaso!Disponibila astazi?Te deranjez cu un telefon mai tarziu?
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Si nu te-a consolat cu ceva de genul: "Lasa, te astept data viitoare!" ? Ca replica asta-i celebra! Sau ar mai fi: "Data viitoare ma revansez!" N am replici de genul, cine revine o face din propria initiativa... 1 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 12, 2015 N am replici de genul, cine revine o face din propria initiativa... daca n ai citit atenta , accentul era pus pe ideea de a TE REVANSA PT UN SERVICIU PLATIT SI NEONORAT ....de revenit , o reveni el,dar.....te revansezi ?
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 12, 2015 daca n ai citit atenta , accentul era pus pe ideea de a TE REVANSA PT UN SERVICIU PLATIT SI NEONORAT ....de revenit , o reveni el,dar.....te revansezi ?Astea-s tehnici si mecanisme de inselatorie adeseori utilizate cu subtilitate, dar se preface ca nu intelege 1
navigator Reputație: 6 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 12, 2015 Buna...faci si outcall? Multumesc!
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2015 daca n ai citit atenta , accentul era pus pe ideea de a TE REVANSA PT UN SERVICIU PLATIT SI NEONORAT ....de revenit , o reveni el,dar.....te revansezi ?Dragule tu esti cel NEATENT, normal nu a dorit el, la mine in anunt scrie clar 1 finalizare SAU doua pentru 100 ron :) 1 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2015 Astea-s tehnici si mecanisme de inselatorie adeseori utilizate cu subtilitate, dar se preface ca nu intelege Citeste inca o data, nu s a simtit dat afara.. iar recenzia scoate in evidenta multe aspecte bune despre mine 1 1
paulandrei82 Reputație: 26 Postat Octombrie 24, 2015 Postat Octombrie 24, 2015 Lasa-i Alessya, ca asa este când plictiseala este mare. Am plătit 100 de lei pe ora, dar am plecat mai devreme ca asa AM VRUT. 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Buna...faci si outcall? Multumesc!Momentan nu 2 1
ewan Reputație: 95 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Am ajuns azi in zona Titan Postavarul si am sunat de cateva ori la ea, ...casuta vocala si atat.Cum deja se lasase seara si incepuse frigul, am renuntat. Ori ocupata, ori o zi cand nu activeaza.Poate ajung alta data. 1
bestgeorge Reputație: 644 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 Am ajuns azi in zona Titan Postavarul si am sunat de cateva ori la ea, ...casuta vocala si atat.Cum deja se lasase seara si incepuse frigul, am renuntat. Ori ocupata, ori o zi cand nu activeaza.Poate ajung alta data. Nu ai reusit din 2012 sa futi nimic? 3
gicutu41 Reputație: 62 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Nu ai reusit din 2012 sa futi nimic? Am ajuns azi in zona Titan Postavarul si am sunat de cateva ori la ea, ...casuta vocala si atat.Fete frumoase la oferta, ca Fata Morgana
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Am ajuns azi in zona Titan Postavarul si am sunat de cateva ori la ea, ...casuta vocala si atat.Cum deja se lasase seara si incepuse frigul, am renuntat. Ori ocupata, ori o zi cand nu activeaza.Poate ajung alta data.Buna, am tot spus ca lucrez cu programare.. degeaba luati nr si sunati cand sunteti in zona.. :) 2 1
marix Reputație: 9360 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 ... lasa guguştiucul sa stea in fata blocului, ca doar se apropie iarna ... Cum naiba sa pleci de acasa fara confirmarea fetei, cand in ziua de azi totul se face pe baza de programare !? 2
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 ... lasa guguştiucul sa stea in fata blocului, ca doar se apropie iarna ...Cum naiba sa pleci de acasa fara confirmarea fetei, cand in ziua de azi totul se face pe baza de programare !?Stii cum e, nu toata lumea intelege.. ) 3 1
akos Reputație: 127 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2015 Am ajuns azi in zona Titan Postavarul si am sunat de cateva ori la ea, ...casuta vocala si atat.Cum deja se lasase seara si incepuse frigul, am renuntat. Ori ocupata, ori o zi cand nu activeaza.Poate ajung alta data. Te duci la magazin la 3 dimineata si te miri ca-i inchis?! 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Te duci la magazin la 3 dimineata si te miri ca-i inchis?!Bine zis 2 1
only-me Reputație: 17116 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Noiembrie 16, 2015 Te duci la magazin la 3 dimineata si te miri ca-i inchis?! Bine zis Si daca magazinul este NON STOP!!??
akos Reputație: 127 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Si daca magazinul este NON STOP!!?? Am scris in graba. Rectific. Te duci si-ncepi sa zbieri in fata hypermarketului Auchan la ora 3 dimineata, stiind foarte bine ca cel mai probabil se-nchide pana-n ora 22? Ca tot mentionași non stop... afla ca am un magazin in cartier care cica-i zice non stop... cu program 7-23. 1
only-me Reputație: 17116 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Noiembrie 17, 2015 Am scris in graba. Rectific. Te duci si-ncepi sa zbieri in fata hypermarketului Auchan la ora 3 dimineata, stiind foarte bine ca cel mai probabil se-nchide pana-n ora 22? Ca tot mentionași non stop... afla ca am un magazin in cartier care cica-i zice non stop... cu program 7-23....asa si ce nu ai inteles??..este non stop intre 7 si 23 :laugh2 ...da-l in gat la OPC :laugh2 .
alessya23 Reputație: 5118 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 18, 2015 Disponibila 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum