Sari la conținut

Alessya 0740670546

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

***  Anunt valabil pana la 15 aprilie 2017 ***

Servicii : french kiss, 69, cunni, fantezii, owo/ow, cim, cob, tea bagging, rimming(anilingus), massage, normal si anal

Locatie aproape de Auchan Titan !

la mine 100lei /1 Fin, 200lei/2 fin 

Program 08:00- 18:00 si in weekend  :*

Nu raspund la numere private si sms ! ** (cei care ati mai fost va puteti programa prin sms  :* )

• Like 6
Link spre comentariu

***  Anunt valabil pana la 15 aprilie 2017 ***

Servicii : french kiss, 69, cunni, fantezii, owo/ow, cim, cob, tea bagging, rimming(anilingus), massage, normal si anal

Locatie aproape de Auchan Titan !

la mine 100lei /1 Fin, 200lei/2 fin 

Program 08:00- 18:00 si in weekend  :*

Nu raspund la numere private si sms ! ** (cei care ati mai fost va puteti programa prin sms  :* )

pe 16 ce se schimba?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov

Nene tu spune unde este Betty si Delia ca azi n-au guițat nimic pe topicele lor.

Probabil sunt in vizita la Alessia, ii fac tratament anti-fleoșcăială la ugere :))))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

acum cateva zile..

Experienta mult sub nivel mediu. Ma opresc aici ca nu vreau sa fiu rau.  :bye

Prestatie submediocra?

Iti multumesc pentru urare si-ti reafirm ceea ce ti-am spus - MA CONFUNZI. Nu ai inteles sensul cuvantului folosit de mine si te-ai lansat in afirmatii fara sens. Citeste inca odata recenzia mea. Ti-am reprosat ca nu te pricepi sa sugi pula si ca nu te futi pe la spate. Sunt astea fetishuri ? Si da ai dreptate, locatia este excelenta si am comunicat. Poti continua sa-mi dai cu minus ca nu ma deranjeaza.

Nu te pricepi sa sugi pula

N-am vrut, initial, sa-ti raspund dar o fac. Am scris repede si poate am gresit scriind minignona. Asta inseamna ca fata stie sa suga pula ? Asta inseamna ca fata se fute pe la spate ? Eu pun 1000 lei si mergem s-o masuram. Te prinzi ? Si daca am dreptate, ce pierzi ? Pana la 1,55 castig eu, orice centimetru in plus iti aduce 1000 lei in portofel. De acord ? Vizita la fata o platesc eu ca oricum in afara de bucatarasul vesel n-o viziteaza nimeni.

Pitică

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu are clienți, cine sa se ducă la o pitica neagra de 40 ani cu ugerele fleoșcăite????

:)   :fish12  :)   :fish12

Mister adriancorhy te cam freaca grija cat castig eu?? nu poti dormi de grija ....mele, DIN CATE VAD ! 

PS: PUPA NE IN CUR PE MINE SI CLIENTII MEI :laugh2

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...