Sari la conținut

Alessya 0740670546

Postări Recomandate

Unde are tipa locatia?

Parcela 45 din tarlaua 23 comuna glina. Iesi din bucuresti, titan ocean spre glina, mergi prin porumb vreo 50 de randuri, faci la dreapta  si mai mergi vreo 250 metri si dai de un bloc facut de un nene. E nou, nout iar garsoniera arata excelent. Nu zice hop ca nu ai trecut parleazul. Fata, un ardei umplut de 1,50m, tzatze misto nu zic nu, nu stie sa suga pula si nici nu se fute pe la spate. Compenseaza ca si-o baga in gaoz. Daca mai vrei sun-o !

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Parcela 45 din tarlaua 23 comuna glina. Iesi din bucuresti, titan ocean spre glina, mergi prin porumb vreo 50 de randuri, faci la dreapta  si mai mergi vreo 250 metri si dai de un bloc facut de un nene. E nou, nout iar garsoniera arata excelent. Nu zice hop ca nu ai trecut parleazul. Fata, un ardei umplut de 1,50m, tzatze misto nu zic nu, nu stie sa suga pula si nici nu se fute pe la spate. Compenseaza ca si-o baga in gaoz. Daca mai vrei sun-o !

esti funny rau, mon'cher  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.

:kiss3

😉😘
  • Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu

Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri  :slap2

Dragul meu cinecunoaste ! Nu vreau sa intru in contre cu tine dar daca tu imi spui ca am mintit cu ceva im schimb parerea despre tine. Tocmai ca am ajuns si am constatat singurel, cat de acrii sunt strugurii, mi-am permis sa scriu. Gusturile nu se discuta si nu blamez pe nimeni care o apreciaza pe preafrumoasa alessyca. N-ai cum sa te caci in gustul omului !

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Dragul meu cinecunoaste ! Nu vreau sa intru in contre cu tine dar daca tu imi spui ca am mintit cu ceva im schimb parerea despre tine. Tocmai ca am ajuns si am constatat singurel, cat de acrii sunt strugurii, mi-am permis sa scriu. Gusturile nu se discuta si nu blamez pe nimeni care o apreciaza pe preafrumoasa alessyca. N-ai cum sa te caci in gustul omului !

Zat :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Atunci nu mai scrie ca prostul !

:laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...