alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Alessya te rog da-mi un semn, ti-am trimis un sms dar nu ai raspuns, as dori sa te revizitez Te astept Link spre comentariu
andreiciobanu499 Reputație: 35 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Unde are tipa locatia? Link spre comentariu
valmont43 Reputație: 261 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Unde are tipa locatia?in RAI 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2017 in RAI Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Unde are tipa locatia?Parcela 45 din tarlaua 23 comuna glina. Iesi din bucuresti, titan ocean spre glina, mergi prin porumb vreo 50 de randuri, faci la dreapta si mai mergi vreo 250 metri si dai de un bloc facut de un nene. E nou, nout iar garsoniera arata excelent. Nu zice hop ca nu ai trecut parleazul. Fata, un ardei umplut de 1,50m, tzatze misto nu zic nu, nu stie sa suga pula si nici nu se fute pe la spate. Compenseaza ca si-o baga in gaoz. Daca mai vrei sun-o ! 6 4 Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Parcela 45 din tarlaua 23 comuna glina. Iesi din bucuresti, titan ocean spre glina, mergi prin porumb vreo 50 de randuri, faci la dreapta si mai mergi vreo 250 metri si dai de un bloc facut de un nene. E nou, nout iar garsoniera arata excelent. Nu zice hop ca nu ai trecut parleazul. Fata, un ardei umplut de 1,50m, tzatze misto nu zic nu, nu stie sa suga pula si nici nu se fute pe la spate. Compenseaza ca si-o baga in gaoz. Daca mai vrei sun-o !esti funny rau, mon'cher 1 Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Septembrie 23, 2017 O descriere mai buna de atat nici ea nu stia sa si-o faca Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 v ati gasit doi..... Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Alessya te rog da-mi un semn, ti-am trimis un sms dar nu ai raspuns, as dori sa te revizitez 1 Link spre comentariu
valmont43 Reputație: 261 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Ignora marlania unora....te voi cauta zilele astea numai asa sa moara pestii din zona 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri 19 23 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Ignora marlania unora....te voi cauta zilele astea numai asa sa moara pestii din zona Multumesc, te Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Septembrie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Daca tot ai revenit,da si tu ceva din casa:LocatieServicii TarifeNu cred ca nu ar fi doritiri, dar sa te apuci sa cauti prin tot topicul sa gasesti informatii e destul de complicat. 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri Asa e, te 2 Link spre comentariu
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Partajează Postat Septembrie 28, 2017 😉😘 6 4 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri Dragul meu cinecunoaste ! Nu vreau sa intru in contre cu tine dar daca tu imi spui ca am mintit cu ceva im schimb parerea despre tine. Tocmai ca am ajuns si am constatat singurel, cat de acrii sunt strugurii, mi-am permis sa scriu. Gusturile nu se discuta si nu blamez pe nimeni care o apreciaza pe preafrumoasa alessyca. N-ai cum sa te caci in gustul omului ! 3 4 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2017 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Dragul meu cinecunoaste ! Nu vreau sa intru in contre cu tine dar daca tu imi spui ca am mintit cu ceva im schimb parerea despre tine. Tocmai ca am ajuns si am constatat singurel, cat de acrii sunt strugurii, mi-am permis sa scriu. Gusturile nu se discuta si nu blamez pe nimeni care o apreciaza pe preafrumoasa alessyca. N-ai cum sa te caci in gustul omului !Zat 3 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Dragul meu cinecunoaste ! Nu vreau sa intru in contre cu tine dar daca tu imi spui ca am mintit cu ceva im schimb parerea despre tine. Tocmai ca am ajuns si am constatat singurel, cat de acrii sunt strugurii, mi-am permis sa scriu. Gusturile nu se discuta si nu blamez pe nimeni care o apreciaza pe preafrumoasa alessyca. N-ai cum sa te caci in gustul omului !Atunci nu mai scrie ca prostul ! 2 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Zat Te-a ajuns foamea, umflato ? Vad ca te mananca gaozu ! 3 4 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 3 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Daca tot ai revenit,da si tu ceva din casa:LocatieServicii TarifeNu cred ca nu ar fi doritiri, dar sa te apuci sa cauti prin tot topicul sa gasesti informatii e destul de complicat.Buna, de ce nu incerci sa ma suni? :-P 2 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Octombrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Buna, de ce nu incerci sa ma suni? :-PTe sun, ca nu mi-e greu 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Te sun, ca nu mi-e greu Zepter ca locatie pana pe data de cinci ,eu abia am vizitat-o 20 20 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Octombrie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Zepter ca locatie pana pe data de cinci ,eu abia am vizitat-oA venit mai la sientru. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum