gelugun Reputație: -199 Postat Martie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2019 :kiss3 @Alessya , foarte frumos ce vad aici.Totusi , funduletul tau nu era accesibil....pentru mangaieri etc.S-a schimbat ceva ?☺ 2 3 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2019 :kiss3 1 Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Martie 5, 2019 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Martie 5, 2019 :maninlove 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2019 :maninlove :kiss3 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Martie 7, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Martie 7, 2019 Are servicii totale, FK, GFE mare, CIM la 100 fin / 150 h.Deci face si anal la 100 fin? 1 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4728 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Frumoasa poza,imi placeO pun pe Alessya prima in lista. Sper ca voi prinde bilet. Săptămâna viitoare, in primele zile. 3 3 Link spre comentariu
bebeblu Reputație: 4 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 La multi ani! si tot ce-ti doresti frumoasa domnisoara........:* 1 Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Martie 8, 2019 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Martie 8, 2019 :kiss3 :rax2 =)) Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2019 La multi ani! si tot ce-ti doresti frumoasa domnisoara........ :* Multumesc :kiss3 :girly 1 Link spre comentariu
dumitrupaul Reputație: 249 Postat Martie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2019 Am sunat-o acum câteva zile pe Alessya. Mi-a raspuns și cand am aflat că s-a lăsat de fumat, am stabilit rapid o programare. M-a intampinat de după ușă, îmbrăcată sexy. După necesarul "small talk", am mets la duș și după igienizare am revenit în camera de lucru unde mă aștepta in costumul Evei... Am ales varianta de o oră, am lăsat cadoul la vedere, inainte de duș. Am ales OP la care s-a descurcat bine, cu atenție și la zona invecinata, creându-mi senzații delicioase. Apoi a urmat NP, cu câteva posturi schimbate dar m-a surprins că nu acceptă poziții "pe la spate" - are motivele ei... păcat totuși de asta. Vizita a fost f. plăcută, cred că o să iau data viitoare 90'... Note:Fata: 8 - 9Locația: 8Prestatia: OP: 9 / NP: 9Cadou: 150 ora Recomandari:- geluri bărbătești gen Nivea sau alte mărci mai... masculine- poate cu atenție se pot face și posturi pe la spate?! In rest, a fost placut, relaxant. Am plecat destins si binedispus Sa aveți o zi frumoasa! 7 Link spre comentariu
deagosvatra Reputație: -88 Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 buna ! in ce zona ai locatia ? Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2019 Am sunat-o acum câteva zile pe Alessya. Mi-a raspuns și cand am aflat că s-a lăsat de fumat, am stabilit rapid o programare. M-a intampinat de după ușă, îmbrăcată sexy. După necesarul "small talk", am mets la duș și după igienizare am revenit în camera de lucru unde mă aștepta in costumul Evei... Am ales varianta de o oră, am lăsat cadoul la vedere, inainte de duș. Am ales OP la care s-a descurcat bine, cu atenție și la zona invecinata, creându-mi senzații delicioase. Apoi a urmat NP, cu câteva posturi schimbate dar m-a surprins că nu acceptă poziții "pe la spate" - are motivele ei... păcat totuși de asta. Vizita a fost f. plăcută, cred că o să iau data viitoare 90'... Note:Fata: 8 - 9Locația: 8Prestatia: OP: 9 / NP: 9Cadou: 150 ora Recomandari:- geluri bărbătești gen Nivea sau alte mărci mai... masculine- poate cu atenție se pot face și posturi pe la spate?! In rest, a fost placut, relaxant. Am plecat destins si binedispus Sa aveți o zi frumoasa! Multumesc :kiss3 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2019 :kiss3 1 Link spre comentariu
ewan Reputație: 95 Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Am ajuns pe la Alessya.Mari amanunte fata de ce s-a mai scris pe topic nu am ce sa dau. Locuieste intr-o zona cam greu accesibila (cartierul Ozana, cu multe stradute incalcite care dau spre Auchan).Bloc nou, de patru etaje.Fata, cum a spus si ea, nu e fotomodel si nici pustoaica. Dar nu arata nici rau cum au comentat aici cativa. Imi place ca zambeste in timpul partidei si mangaie pe piept.Imi displace ca nu geme deloc, nu arata semne de placere si asta (mie personal) imi taie din excitatie. Punctul ei forte e indiscutabil rimming-ul. Am mai incercat in trecut cu vreo doua fete (doar un gadilat cu varful limbii).Cu Alessya in schimb am avut parte de vreo trei reprize facute cu intensitate. Senzatia de placere e imensa. Notele:Zona: 6Locatie: 9 (curat luna)Fata: 7-8Normal: 7 (prezervativ cam stramt, mi-a redus erectia)Oral: 8Rimming: 10Atitudine: 8 (usor grabita, nu geme, dar e politicoasa) 4 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2019 Am ajuns pe la Alessya.Mari amanunte fata de ce s-a mai scris pe topic nu am ce sa dau. Locuieste intr-o zona cam greu accesibila (cartierul Ozana, cu multe stradute incalcite care dau spre Auchan).Bloc nou, de patru etaje.Fata, cum a spus si ea, nu e fotomodel si nici pustoaica. Dar nu arata nici rau cum au comentat aici cativa. Imi place ca zambeste in timpul partidei si mangaie pe piept.Imi displace ca nu geme deloc, nu arata semne de placere si asta (mie personal) imi taie din excitatie. Punctul ei forte e indiscutabil rimming-ul. Am mai incercat in trecut cu vreo doua fete (doar un gadilat cu varful limbii).Cu Alessya in schimb am avut parte de vreo trei reprize facute cu intensitate. Senzatia de placere e imensa. Notele:Zona: 6Locatie: 9 (curat luna)Fata: 7-8Normal: 7 (prezervativ cam stramt, mi-a redus erectia)Oral: 8Rimming: 10Atitudine: 8 (usor grabita, nu geme, dar e politicoasa) Multumesc :kiss3 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2019 :kiss3 1 Link spre comentariu
pesterica Reputație: 60 Postat Martie 21, 2019 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Martie 21, 2019 Buna AlessyaTe-am sunat azi de mai multe ori, in momentul in care m-ai sunat tu nu eram langa telefon, si cand am ajuns sa iti raspund tocmai inchisesei.As dori o programare la tine.Poate instalez si tu WhatsApp, Ar fi mai simplu cu programarile.Mersi Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2019 :kiss3 1 Link spre comentariu
alexandrus Reputație: 31 Postat Martie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2019 buna Alessya, esti disponibila astazi? 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 27, 2019 :kiss3 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2019 :kiss3 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2019 :kiss3 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2019 :kiss3 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2019 :kiss3 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2019 :kiss3 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum