putzache Reputație: 1141 Postat Septembrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2020 Am incercat de mai multe ori sa te sun, la diferite ore, dar nu ai raspuns.Incearca prin mesaje, comunica mai mult asa. Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2020 :kiss3 Link spre comentariu
intensive33 Reputație: 38 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Te ai intors la treaba Alesia? 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 10, 2020 :kiss3 Link spre comentariu
morphe Reputație: 1 Postat Septembrie 10, 2020 Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Buna, mai activezi?Tot incerc sa te sun dar imi intra mesageria vocala.Cum pot da de tine?Multumesc Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2020 da :kiss3 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2020 :kiss3 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2020 :kiss3 :kiss3 :kiss3 Link spre comentariu
redshadow Reputație: 21 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Preturi pt serviciile tale se poate? Si cateva poze. Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2020 detaliile sunt la semnatura :kiss3 Link spre comentariu
soky92 Reputație: 252 Postat Septembrie 14, 2020 Telefon: 00000000000 Oras:Buc Telefon: 00000000000 Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 14, 2020 De mai bine de jumatate de an sun, am lasat mesaj la diferite ore, si niciodata nu ai raspuns...Circuit inchis sau pur si simplu ghinion? Link spre comentariu
sorindm Reputație: 145 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Ciudata femeie după multe, foarte multe încercări mi a răspuns.. Fac programare ajung și ma suna sa îmi dea adresa completa bloc etaj etc .. ÃŽn fine precizează ea cu sunt 2 blocuri unu mai cenușiu altu mai închis bla bla sa sun la interfon se pare ca nu ala era blocul o sun ca nu răspunde la interfon și probabil am greșit blocul... Ce sa vezi pentru asta nu ma mai primit a zis ca nu se mai poate sa ne vedem ca nu stam asa sa ne plimbam peste tot 🤦â€â™‚ï¸.. Păcat ca era în zona mea și dacă avea servici bune îmi era comod sa o vizitez mai des... Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2020 si am dreptate , am explicat de 3 ori nu am zis bla bla bla :slap2 Link spre comentariu
sorindm Reputație: 145 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 16, 2020 si am dreptate , am explicat de 3 ori nu am zis bla bla bla :slap2Mai bine pe viitor zi adresa completa gen bloc M36 sca a etc mai bine decât cum ai zis tu un "sunt 2 blocuri unu gri și altul mai închis" sau ceva de genu si dacă nu am nimerit din prima era greu sa îmi mai zici o data adresa.. ÃŽn fine tu știi .. Nu te acuz cu nimic fiecare face cum vrea. Sa ai o zi buna 😘 1 Link spre comentariu
dantien Reputație: 179 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Mai bine pe viitor zi adresa completa gen bloc M36 sca a etc mai bine decât cum ai zis tu un "sunt 2 blocuri unu gri și altul mai închis" sau ceva de genu si dacă nu am nimerit din prima era greu sa îmi mai zici o data adresa.. În fine tu știi .. Nu te acuz cu nimic fiecare face cum vrea. Sa ai o zi buna Colegu' Ai putea sa ne soui atât cât ai aflat din adresă? Poate fac o pre-orientare, astfel încât la fata locului sa fiu cât de cât familiarizat.Adresa fiind foarte aproximativă, n-ar trebui sa se supere nici Alessya. Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2020 detaliile le dau eu la telefon legat de locatiepentru discretie nu sunt scrise aicinu va faceti griji, toata lumea ajunge, pur si simplu se intampla ca unii sa nu ascuulte ce zic in telefon, am patit o si la locatia anterioara Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2020 e simpla treaba, zi buna tuturor :kiss3 Link spre comentariu
valmont43 Reputație: 261 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Maine te sun ca vreau sa te vad, te rog sa raspunzi... Link spre comentariu
pesterica Reputație: 60 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Imi raspunzi si mie te rog , la telefon? este cel cu ...139 la sfarsit. Link spre comentariu
valmont43 Reputație: 261 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 25, 2020 Pur si simplu nu o inteleg pe fata asta, am sunat de mi-a venit rau si nu raspunde si asta in conditiile in care o cunosc fiindca i-am facut o vizita o data si am fost placut impresionat. Nu stiu ce vrea, poate lucreaza doar cu anumiti clienti, eu unul renunt. Link spre comentariu
panciu Reputație: 57 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Septembrie 25, 2020 O curva ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
andaxu Reputație: 7 Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Ciudata femeie după multe, foarte multe încercări mi a răspuns.. Fac programare ajung și ma suna sa îmi dea adresa completa bloc etaj etc .. În fine precizează ea cu sunt 2 blocuri unu mai cenușiu altu mai închis bla bla sa sun la interfon se pare ca nu ala era blocul o sun ca nu răspunde la interfon și probabil am greșit blocul... Ce sa vezi pentru asta nu ma mai primit a zis ca nu se mai poate sa ne vedem ca nu stam asa sa ne plimbam peste tot ♂.. Păcat ca era în zona mea și dacă avea servici bune îmi era comod sa o vizitez mai des...femeia e cel putin plecata. asa mi-a facut si mie. dau mesaj pt programare si ma intreaba daca am mai fost. zic ca da, ca mai fusesem in urma cu cateva luni. ma programeaza, ajung la locatie si o sun. imi zice scara si interfonul. sun la interfon si nmic. o sun inapoi ca nu raspunde si imi zice "pai ai zis ca ai mai fost, cum nu stii care e scara" pai plm eu stau sa tin minte unde sta fiecare. am incercat sa-i explic cu frumosu, ca am mai fost, proasta nimic "daca ai mai fost stii si scara, daca nu aia e". retardata ce sa-i faci... Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2020 :kiss3 Link spre comentariu
catalin1810 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Doar pana la 8 seara? Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum