alessya23 Reputație: 5118 Postat August 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 21, 2015 Cu mine s-a puratat frumos. Ne imprietenisem Merci :-* :-* 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 21, 2015 Am fost azi la ea. Am primit mesaj cu adresa pentu casa rivoli, ajuns acolo mi-a indicat blocul fara sa specifice numarul asa ca am avut nevoie de 4-5min pana sa il gasesc.Note:Locatie: 9 garsoniera mica dar curata.Aspect: 8 tipa este micuta, pe placul meu.Igiena: 9Gfe: 7Oral: 8Normal: 6, nu a schitat nimic. La al 2lea numar am renuntat dupa 5minute, asta dupa ce am fost avertizat inainte ca nu o sa stea dupa mine prea mult iar la final mi se reprojezeza ca nu am cum sa finalizez de 2ori intr-o ora. Am mai fumat o tigara si am plecatPlata: 100 lei pentru 50minute.Ca o concluzie: calitate/pret a fost ok si nu mi-a parut rau, dar nici nu o sa revin. Dragule cand indic primul bloc dupa... e clar care e, ce ai cautat tu in urmatoarele 5 minute te priveste, pupici 2
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 21, 2015 Deci...atitudine de kkt.Comportamentul unei femei e direct proportional cu atitudinea unui barbat !!! 3
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 21, 2015 si ea,si altele de la TESTATE, isi au locul la DE EVITATNtz ntz, puisor cum iti dai tu cu parerea in necunostinta de cauza! 2
poc pic Reputație: 181 Postat August 21, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 21, 2015 Puisor...te-ai pus sa raspunzi la toata lumea? 2 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 21, 2015 Puisor...te-ai pus sa raspunzi la toata lumea? Asa si ?!?! 2
putet Reputație: 22 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 Am fost si eu azi la Alessya.Tipa e cea din poze, micuta de inaltime, vreo 60 de kg, sani frumosi cam nr. 3 zic eu, corp OK, si o pasarica tare dulce si stramta. Sunt zgarcit la detalii asa ca trec la note: Locatie: 10, ff. curat, strictul necesarOral: 9.9 , cu atentie, CIM, super OK.Normal: 8, stramt, putina implicare, gemete delocAnal: Nu am facut din bun simt( stii tu de ce Alessya)GFE: 8, nu prea se implica dar e OK.Igiena : 10++, super curata peste totFK: 9, exista si e binisor executatDe revenit: bineintelesHalat: 100 lei oraIn general: daca NU esti un taran nespalat si nesimtit, sau un pustan increzut si prost, vei aveao ora de racorire binevenita.Fata e de apreciat, sincer.Te pup Alessya si ne mai vedem! 5
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2015 Am fost si eu azi la Alessya.Tipa e cea din poze, micuta de inaltime, vreo 60 de kg, sani frumosi cam nr. 3 zic eu, corp OK, si o pasarica tare dulce si stramta. Sunt zgarcit la detalii asa ca trec la note: Locatie: 10, ff. curat, strictul necesarOral: 9.9 , cu atentie, CIM, super OK.Normal: 8, stramt, putina implicare, gemete delocAnal: Nu am facut din bun simt( stii tu de ce Alessya)GFE: 8, nu prea se implica dar e OK.Igiena : 10++, super curata peste totFK: 9, exista si e binisor executatDe revenit: bineintelesHalat: 100 lei oraIn general: daca NU esti un taran nespalat si nesimtit, sau un pustan increzut si prost, vei aveao ora de racorire binevenita.Fata e de apreciat, sincer.Te pup Alessya si ne mai vedem!Merci frumos, te astept cu placere :-* 1
p_morris Reputație: 1076 Postat August 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat August 27, 2015 Am vizitat-o si eu pe Alessya in urma cu 2 saptamani,inainte de a fi membru . Am sunat,am stabilit intalnirea in 40 de minute. Am ajuns la locatia indicata de ea,m-am pierdut un pic pentru ca am incurcat etajele ),dar intr-un final am ajuns in fata usii domnisoarei. Fata este ok,amabila,zambareata,CURATA,la fel si locatia.Am stat putin de vorba la o tigara,apoi am trecut la actiune. FK la greu,mangaieri,etc... este foarte atenta la dorintele partenerului. A inceput cu un oral soft,cu ruperi de ritm si cu atentie la zonele invecinate. Apoi am trecut la normal,lady on top,undr se descurca foarte bine. Dupa vre-o 10 minute,am scos prezervativul si micuța s-a apucat iar de un oral,la care am si finalizat CIM.De remarcat este ca nu a pomenit nimic de cadou,ba chiar l-am lasat pe masuta si nici macar nu l-a studiat cu privirea.Locatie - 10- garsoniera micuta,curata,cu tot ce trebuie.Aspect - 8.5Oral - 8Normal - 8.5 este foarte stramta,se umezeste naturalGfe - 9De revenit,cu siguranta. 5
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 27, 2015 Am vizitat-o si eu pe Alessya in urma cu 2 saptamani,inainte de a fi membru . Am sunat,am stabilit intalnirea in 40 de minute. Am ajuns la locatia indicata de ea,m-am pierdut un pic pentru ca am incurcat etajele ),dar intr-un final am ajuns in fata usii domnisoarei. Fata este ok,amabila,zambareata,CURATA,la fel si locatia.Am stat putin de vorba la o tigara,apoi am trecut la actiune. FK la greu,mangaieri,etc... este foarte atenta la dorintele partenerului. A inceput cu un oral soft,cu ruperi de ritm si cu atentie la zonele invecinate. Apoi am trecut la normal,lady on top,undr se descurca foarte bine. Dupa vre-o 10 minute,am scos prezervativul si micuța s-a apucat iar de un oral,la care am si finalizat CIM.De remarcat este ca nu a pomenit nimic de cadou,ba chiar l-am lasat pe masuta si nici macar nu l-a studiat cu privirea.Locatie - 10- garsoniera micuta,curata,cu tot ce trebuie.Aspect - 8.5Oral - 8Normal - 8.5 este foarte stramta,se umezeste naturalGfe - 9De revenit,cu siguranta.Multumesc frumos, pupici 1
vladizinho Reputație: -648 Postat August 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat August 27, 2015 Hai totusi sa scriu o recenzie si la alta domnisoara poate asta`i multumeste pe "dusmani" Am ajuns la domnisoara, Vineri, constatand ca a revenit in Bucuresti si dorind s`o cunosc, parandu`mi super de treaba/"caterincoasa" si pt a testa o anumita chestiune de interes personal. Locatia gasita extrem de usor, atat punctul de referinta cat si adresa exacta mentionata telefonic odata ajuns in fata punctului de referinta, contrar multor comentarii intalnite cum ca ar fi dificil. O garsoniera micuta, dar sufiecient de mare pt ce este important, foarte curata. M`a intampinat intr`un "one piece"(Cred ca`i spune corset... Eu il stiu de one piece ) rosu si pantofi cu toc inalt. Probabil nu m`a luat in serios cand i`am spus la telefon ca sunt interesat doar de companie si socializare. Lucru ce cu greu am "respectat" dat fiind outfit`ul si aspectul domnisoarei... Micuta, estimez undeva la 1.57, poate mai putin, posterior super fain, proeminent, bust generos. In poze pare mai pufoasa decat este in realitate. Mi`a spus ca depinde la care poze ma refer, unele fiind mai vechi si fiind mai plinuta un pic la vremea respectiva. Foarte draguta la chip. Intrand pe usa i`am inmanat domnisoarei buchetul de flori (retinand o replica de`a ei ca n`ai ce cauta la usa ei fara 100 de lei si un trandafir ) si plicul(nu`mi place sa inmanez banii "la vedere"... arata urat. In plic e mai fain. Ca la nunta ) fiind invitat sa iau un loc. Am aruncat o privire prin garsoniera si`am fost foarte fericit cand am observat un scaun. Nu aveam nici o intentie de`a lua un loc pe pat, nedorind sa cad prada tentatiei, dupa ce s`ar fi asezat langa mine Mi`a oferit ceva de baut, insa am refuzat, revenind ulterior la aceasta oferta, dupa ce mi s`a facut sete Este foarte deschisa, civilizata, inteligenta si vorbareata. Poate prea vorbareata, uneori neavand loc sa vorbesc de ea Fiind geamul deschis, am fost intrebat la un moment dat daca mi`e frig, profitand de aceasta oportunitate pt a`i face o aluzie sa mai puna ceva pe ea "Nu. Tie, in schimb daca ti`e frig...", insa a fost o aluzie prea vaga si n`a avut efect Eu fiind mai inchis in ce priveste detaliile personale, am vorbit mai mult despre ea. La mine rezumandu`ne doar la anumite "probleme" actuale. Fiind presat de timp si multumit de faptul ca am primit un raspuns la ceea ce ma interesa, am ales sa plec cu juma` de ora mai devreme(si`asa ajunsesem cu vreo 15-20 de minute mai devreme de ora programata). Cel mai probabil as fi intrebat de`o posibila prelungire, daca nu ma grabeam, facandu`mi placere compania. M`am vazut obligat sa`mi incalc displacerea de`a inmana bani "la vedere"(neavand plicul la dispozitie), pt a`i inmana o multumire "suplimentara". Nu stiu daca se astepta sa`mi deschid singur usa(eu nu fac asa ceva in casa altora, mi se pare un gest urat), dar continua discutia, ajunsi la usa, pana i`am cerut eu, politicos, s`o deschida, luandu`ne apoi la revedere si ea urandu`mi succes in discutia ce urma s`o port Locatie: 9, parerea mea. Usor de gasit, curata, cam "inghesuita" dar suficienta pt ce`i mai important.Aspect: 9.Igiena: 10 vizual si olfactiv Atitudine: 10, desi pe alocuri nu`mi dadea voie sa vorbesc Cadoul: 3 ore(300) + multumirea acordata la sfarsit.De revenit: Cand voi fi "single" 3 2
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 29, 2015 Hai totusi sa scriu o recenzie si la alta domnisoara poate asta`i multumeste pe "dusmani" Am ajuns la domnisoara, Vineri, constatand ca a revenit in Bucuresti si dorind s`o cunosc, parandu`mi super de treaba/"caterincoasa" si pt a testa o anumita chestiune de interes personal. Locatia gasita extrem de usor, atat punctul de referinta cat si adresa exacta mentionata telefonic odata ajuns in fata punctului de referinta, contrar multor comentarii intalnite cum ca ar fi dificil. O garsoniera micuta, dar sufiecient de mare pt ce este important, foarte curata. M`a intampinat intr`un "one piece"(Cred ca`i spune corset... Eu il stiu de one piece ) rosu si pantofi cu toc inalt. Probabil nu m`a luat in serios cand i`am spus la telefon ca sunt interesat doar de companie si socializare. Lucru ce cu greu am "respectat" dat fiind outfit`ul si aspectul domnisoarei... Micuta, estimez undeva la 1.57, poate mai putin, posterior super fain, proeminent, bust generos. In poze pare mai pufoasa decat este in realitate. Mi`a spus ca depinde la care poze ma refer, unele fiind mai vechi si fiind mai plinuta un pic la vremea respectiva. Foarte draguta la chip. Intrand pe usa i`am inmanat domnisoarei buchetul de flori (retinand o replica de`a ei ca n`ai ce cauta la usa ei fara 100 de lei si un trandafir ) si plicul(nu`mi place sa inmanez banii "la vedere"... arata urat. In plic e mai fain. Ca la nunta ) fiind invitat sa iau un loc. Am aruncat o privire prin garsoniera si`am fost foarte fericit cand am observat un scaun. Nu aveam nici o intentie de`a lua un loc pe pat, nedorind sa cad prada tentatiei, dupa ce s`ar fi asezat langa mine Mi`a oferit ceva de baut, insa am refuzat, revenind ulterior la aceasta oferta, dupa ce mi s`a facut sete Este foarte deschisa, civilizata, inteligenta si vorbareata. Poate prea vorbareata, uneori neavand loc sa vorbesc de ea Fiind geamul deschis, am fost intrebat la un moment dat daca mi`e frig, profitand de aceasta oportunitate pt a`i face o aluzie sa mai puna ceva pe ea "Nu. Tie, in schimb daca ti`e frig...", insa a fost o aluzie prea vaga si n`a avut efect Eu fiind mai inchis in ce priveste detaliile personale, am vorbit mai mult despre ea. La mine rezumandu`ne doar la anumite "probleme" actuale. Fiind presat de timp si multumit de faptul ca am primit un raspuns la ceea ce ma interesa, am ales sa plec cu juma` de ora mai devreme(si`asa ajunsesem cu vreo 15-20 de minute mai devreme de ora programata). Cel mai probabil as fi intrebat de`o posibila prelungire, daca nu ma grabeam, facandu`mi placere compania. M`am vazut obligat sa`mi incalc displacerea de`a inmana bani "la vedere"(neavand plicul la dispozitie), pt a`i inmana o multumire "suplimentara". Nu stiu daca se astepta sa`mi deschid singur usa(eu nu fac asa ceva in casa altora, mi se pare un gest urat), dar continua discutia, ajunsi la usa, pana i`am cerut eu, politicos, s`o deschida, luandu`ne apoi la revedere si ea urandu`mi succes in discutia ce urma s`o port Locatie: 9, parerea mea. Usor de gasit, curata, cam "inghesuita" dar suficienta pt ce`i mai important.Aspect: 9.Igiena: 10 vizual si olfactiv Atitudine: 10, desi pe alocuri nu`mi dadea voie sa vorbesc Cadoul: 3 ore(300) + multumirea acordata la sfarsit.De revenit: Cand voi fi "single" Multumesc, te pup dulce 3 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Septembrie 3, 2015 Ntz ntz, puisor cum iti dai tu cu parerea in necunostinta de cauza!puisor esti TU fata de mine, obraznicuta mica.....
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 3, 2015 puisor esti TU fata de mine, obraznicuta mica..... Asa si ?! probabil iti place sa ti se vorbeasca cu apelative jignitoare ...(Sincer meritai la ce scrii tu de mine) ,dar sunt o fata fina 4 1
boboc00 Reputație: 473 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2015 Salutare! Fiind prima recenzie dupa atata timp, va rog sa nu sariti pe mine! Multam! Deci: O sun pe alessya in jurul oreu 13:30 dar din pacate nu a raspuns din prima, am zis sa mai incerc peste 15 min, la fel nu a raspuns (m-am gandit ca are client) si asa am zis sa o sunt dupa 30 min. Intr-un final imi raspunde cu o voce calma si suava si imi fac programare. Fiind din zona,stiam in mare parte unde este. Ajung in 15 min fara probleme si o sun iar, acceasi voce calma si suava imi explica exact blocul ai etajul. Toate bune si frumoase pana acum, mai putin emotiile care ma cuprindeau din ce in ce mai tare, ajung, bat la usa si imi deschide usor usa, alessya fiind pitita dupa usa. Intru si o vad: o fata miniona, draguta la fata si corp, o fata care stie sa intampine clientii, intr-o tinuta lejera si sexy. Mi-a dat impresia de o fata docila care stie sa poarte o discutie, articuleaza si stapaneste foarte bine limba materna. Cat despre mine, sunt o fire foarte emotiva si asta sa vazut din momentul in care am intrat pe usa. Alessya si-a dat seama si a incercat sa ma linisteasca, sa intru in filmul ei. Dupa cateva minute de discutie in care i-am spus ca am venit pentru anal, ne-am conformat amandoi, eu la dus iar ea s-a facut si mai "lejera". Cred ca facuse dus inainte.Baia intr-adevar micuta dar curata si dotata. Alessya mi-a dat un prosop curat de la inceput. Ies de la dus si cu cat ma gandeam la ce va urma cu atat ma crispam si mai tare ( zici ca eram la doctor ) vina mea. Alessya a inceput cu un oral bun,neprotejat cu atentie la zonele adiacente si cu un usor aspect de deep. Dupa un oral ce a tinut cam 10 min, am decis sa punem caciulita. Acum e acum, cum am pus caciulita parca mititelul isi dadea ultima suflare, ma rog am incercat de cateva ori sa o bag in pozitia doggy dar nu am reusit cu toate ca alessya se lubrifiase inainte. In tot acest timp Alessya incerca sa ma faca sa mai destind un pic ca emotiile astea nu fac bine. Vorbea cu mine, ma mangaia si dintr-o data ma inhib tot iar mititelul cade mort in papusoi. Oarecum trist si cu aceast gand ma intind pe spate, inchid ochii si renunt. Alessya se pune si ea langa mine si incepe sa ma sustina, sa imi spuna ca nu sunt singurul si ca se mai intampla, chiar mi-a dat impresia ca vorbesc cu cineva caruia ii pasa de mine. Au urmat 30 de min de povestiri, timp in care mi-am dat seama ca si alessyei ii placea de mine, cred ca a existat o chimie....nu stiu.Oricum, eu sincer m-am simtit bine in prezenta ei cu toate ca din vina mea nu am finalizat. Este o tipa sensibila, lipicioasa si cu capul pe umeri de la care aveti ce invata. Am decartat cei 100 ron de la inceput din propria initiativa. Notele nu cred ca isi mai au rostul, dar: Locatie: 8Igiena: 10Aspect: 9 (miniona pe gustul meu)Atitudine: 10+Anal: ....Normal: ....Oral: 9 Eu sigur am sa mai revin, mai increzator in mine. Alessya, multumesc pentru sustinere, esti o fata de nota 10+. Cei care te cunosc stiu despre ce vorbesc! Sanatate! 3
boboc00 Reputație: 473 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2015 Imi cer scuze daca recenzia nu este destul de elaborata si poate nici corecta 100% dar sunt la servici si am scris repede de pe telefon.
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2015 Salutare!Fiind prima recenzie dupa atata timp, va rog sa nu sariti pe mine! Multam!Deci: O sun pe alessya in jurul oreu 13:30 dar din pacate nu a raspuns din prima, am zis sa mai incerc peste 15 min, la fel nu a raspuns (m-am gandit ca are client) si asa am zis sa o sunt dupa 30 min. Intr-un final imi raspunde cu o voce calma si suava si imi fac programare. Fiind din zona,stiam in mare parte unde este. Ajung in 15 min fara probleme si o sun iar, acceasi voce calma si suava imi explica exact blocul ai etajul. Toate bune si frumoase pana acum, mai putin emotiile care ma cuprindeau din ce in ce mai tare, ajung, bat la usa si imi deschide usor usa, alessya fiind pitita dupa usa. Intru si o vad: o fata miniona, draguta la fata si corp, o fata care stie sa intampine clientii, intr-o tinuta lejera si sexy. Mi-a dat impresia de o fata docila care stie sa poarte o discutie, articuleaza si stapaneste foarte bine limba materna. Cat despre mine, sunt o fire foarte emotiva si asta sa vazut din momentul in care am intrat pe usa. Alessya si-a dat seama si a incercat sa ma linisteasca, sa intru in filmul ei. Dupa cateva minute de discutie in care i-am spus ca am venit pentru anal, ne-am conformat amandoi, eu la dus iar ea s-a facut si mai "lejera". Cred ca facuse dus inainte.Baia intr-adevar micuta dar curata si dotata. Alessya mi-a dat un prosop curat de la inceput. Ies de la dus si cu cat ma gandeam la ce va urma cu atat ma crispam si mai tare ( zici ca eram la doctor ) vina mea. Alessya a inceput cu un oral bun,neprotejat cu atentie la zonele adiacente si cu un usor aspect de deep. Dupa un oral ce a tinut cam 10 min, am decis sa punem caciulita. Acum e acum, cum am pus caciulita parca mititelul isi dadea ultima suflare, ma rog am incercat de cateva ori sa o bag in pozitia doggy dar nu am reusit cu toate ca alessya se lubrifiase inainte. In tot acest timp Alessya incerca sa ma faca sa mai destind un pic ca emotiile astea nu fac bine. Vorbea cu mine, ma mangaia si dintr-o data ma inhib tot iar mititelul cade mort in papusoi. Oarecum trist si cu aceast gand ma intind pe spate, inchid ochii si renunt. Alessya se pune si ea langa mine si incepe sa ma sustina, sa imi spuna ca nu sunt singurul si ca se mai intampla, chiar mi-a dat impresia ca vorbesc cu cineva caruia ii pasa de mine. Au urmat 30 de min de povestiri, timp in care mi-am dat seama ca si alessyei ii placea de mine, cred ca a existat o chimie....nu stiu.Oricum, eu sincer m-am simtit bine in prezenta ei cu toate ca din vina mea nu am finalizat. Este o tipa sensibila, lipicioasa si cu capul pe umeri de la care aveti ce invata. Am decartat cei 100 ron de la inceput din propria initiativa. Notele nu cred ca isi mai au rostul, dar:Locatie: 8Igiena: 10Aspect: 9 (miniona pe gustul meu)Atitudine: 10+Anal: ....Normal: ....Oral: 9Eu sigur am sa mai revin, mai increzator in mine.Alessya, multumesc pentru sustinere, esti o fata de nota 10+. Cei care te cunosc stiu despre ce vorbesc!Sanatate!Multumesc frumos, pupici 2 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Septembrie 5, 2015 Multumesc, te pup dulce 1 2
sonivaio Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2015 Ceva poze noi alessya?
lexmarky Reputație: -273 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Salutare,Bifat si pe Alessya,fata draguta, cam micuta pentru mine,nota 8, garsionera curata,lenjerie curata,prosop curat,minus pt. baie(dus la chiuveta),lipsa papuci nota 8, actiunea in sine nu a fost senzationala un oral bunicel din partea ei,nota 8,dupa repaus trecut la al 2 numar unde ea a stat deasupra,dupa caprita si la final in pozitia misionar - nota 8.Pret corect 100ron/2 numere.Spor la futut. :wave 1 9
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Salutare,Bifat si pe Alessya,fata draguta, cam micuta pentru mine,nota 8, garsionera curata,lenjerie curata,prosop curat,minus pt. baie(dus la chiuveta),lipsa papuci nota 8, actiunea in sine nu a fost senzationala un oral bunicel din partea ei,nota 8,dupa repaus trecut la al 2 numar unde ea a stat deasupra,dupa caprita si la final in pozitia misionar - nota 8.Pret corect 100ron/2 numere.Spor la futut. :wavemerci :-* 2 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 8, 2015 Vizitat din nou Alessya.Aceeasi fata vorbareata,lipicioasa,pupacioasa.Am petrecut o ora in compania ei,ora care a meritat investitia de 100 lei. Actiunea a fost in asa fel incat amandoi sa ne simtim bine.Iti multumesc frumos si cu siguranta o sa mai trec pe la tine de cate ori am ocazia 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 Vizitat din nou Alessya.Aceeasi fata vorbareata,lipicioasa,pupacioasa.Am petrecut o ora in compania ei,ora care a meritat investitia de 100 lei. Actiunea a fost in asa fel incat amandoi sa ne simtim bine.Iti multumesc frumos si cu siguranta o sa mai trec pe la tine de cate ori am ocazia merci frumos, te pup 2 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 8, 2015 merci frumos, te pupEu iti multunesc
dromaderul Reputație: 14 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2015 Am fost la Alessya acum vreo 2 saptamani intr-o sambata, daca nu ma insel. O dimineata foarte calda. O sun, imi spune ca este libera intr-o ora, ma intreaba daca este ok si ii raspund afirmativ. Ajung la ora stabilita (parca era vreo 11 dimineata) o sun, ma directioneaza spre locatie (pe strada Postavarul, blocul este langa restaurant Rivolo), urc la etajul 10. Imi deschide usa, era ascunsa dupa usa, o garsoniera extrem de mica, dar foarte curata si primitoare, un pat numai bun de ciocaneala, fara scartaieli sau alte minunatii. Dusul intr-adevar este un furtun din ghiuveta, dar pana la urma iti poti face treaba linistit (ce recomand sincer este ori papucei ori ceva pus pe gresia din baie, daca nu esti atent risti sa iti spargi capul foarte usor).Alessya este o fata bruneta mica de statura cu niste sani maricei putin lasati, dar nu deranjat. Are o piele fina care iti face placere sa o pipai. Am platit banutul, m-am dus la dus, dupa ce m-am intors ea era dezbracata si ma astepta in pat. Un oral nu spectaculos dar bun, accepta finalizare CIM (de la mine are un mare + ). Dupa toata treaba asta ne-am igienizat amandoi, am mai stat cateva minutele de vorba si dupa am trecut la al 2 lea numar. Tot la fel cu un oral ok, dupa pus prezervativ, dat cu putin lubrifianta, trecut deasupra (mie personal imi place implicarea ei). Schimbam pozitia in misionar si imi dau drumul in balon. M-a surprins placut ca din partea ei a venit FK. Am tot citit recenzii si fata este cam certareata din cate vad. Nu stiu ce experiente au fost cu ea, dar cu mine a fost ireprosabila.Sa nu va asteptati la 100 lei ora sa vedeti un mare fotomodel. Nu este genul de fata care poate trece neobservata pe strada daca asta isi doreste, sau poate fii o mica bomba sexy. Eu unul personal chiar am sa mai revin. A fost poate ce mai ok experienta in plaja asta de preturi, multe peste unele fete de aici care cer chiar mai multi bani.Sa trec la note:Locatie: 9 Aspect: 9 (doar sanii o trag in jos)Igiena: 9 (trebuie pus ceva in baie)Gfe: 9.5 (data viitoare cand ma duc cred ca modific la 10)Oral: 8Normal: 9 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum