Sari la conținut

centura oradea zona rogerius

Postări Recomandate

• Oras:baia mare
Postat

Buna ziua fratilor. Luni seara in trecere prin oradea dupa ce faci stanga la giratoriu de pe podului sa intri pe str uzinei este o benzinarie " uitata de garda financiara" unde mai stau fete cele mai multe cu peste. Intre ele am zarit o bruneta cu par lung cur bestial, zice ca o cheama anca. Ofera oral la 50 nr si combinat 70 am invitato la cabina sa vedem ce poate.

Oral f bun protejat si la normal am puso capra la posteriorul bestial ce il are si cum se misca e peste multe fete cu locatie. Zice ca lucreaza de la 18 pana la 23. In zona ea e cea mai aratoasa restu sunt ciori sau altfel de nespalate. Abia astept sa trec iar sa o iau pt 2 nr pt ca zic eu merita si e f f comunicativa.

Spor la bani de bagaboante va salut din belgia

• Like 9
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

Parca zicea ca a luat-o de pe centura... fara sa o sune inainte.

Daca shersofer are nr randunelei, ar fi de apreciat sa nu il scrie pentru ca fata presteaza pe traseu si nu intr-o locatie.

Postat

Zice ca are si locatie in zona. Dar nu am nr si nici nu lam cerut ca astea au 10 nr intro luna

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

0747864964 este numarul fetei. Are locatie si din cate imi zise mie presteaza doar 30min - 1 ora = 100 lei - 200 lei (Oral, Normal)

Are pussy perfecta, fund bestial si cel mai important este foarte educata!!

Postat

ieri am fost spre real 2 dupa sensu giratoriu era o bruneta draguta cu sanii mari,,,as fi vrut sa opresc da nu eram singur,,,,,eu zic ca la cum arata merita incercata

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

0747864964 este numarul fetei. Are locatie si din cate imi zise mie presteaza doar 30min - 1 ora = 100 lei - 200 lei (Oral, Normal)

Nici vorba. Numarul este gresit.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca era educata nu statea la strada.

• Like 3
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat

Foarte educată ... 2 facultăţi ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...