Sari la conținut

ce filme ati mai vazut

Postări Recomandate

Postat

am vazut acum the blinde side si mi-a placut tare mult !! Negrul a meritat o a 2-a sansa pe buna dreptate.Era un baiat necajit care a primit ajutorul de care avea nevoie de la sandra bullock !!Voi ce filme bune ati mai vzut?

Postat

nu am vazut inca blinde side dar am azut ca este un film foarte reusit.mie imi plac filmele cu gangsteri si vca recomand la toti American Gangster si Felon

Vizitator laur567
Reputație: 0
Postat

eu am vazut de curand wyat earp !

Postat

from paris with love-politist cu john travoltaHacki un film trist cu richard gerethe lovely bones-o poezie de film cu celalat tarimbroken embraces-drama cu penelope cruzcase 39-renee zellwegerboy A-drama tineretuluian education-o iubire de adolescenta aburita de unnul mai mare-am o lista lunga mai dau unul pt sentimentalielegy-penelope cruz-ben kingsleysau unul usor erotic how much do you love me-monica bellucio comedie spumoasaspread-ashton kutcher-anne heche

Postat
from paris with love-politist cu john travoltaHacki un film trist cu richard gerethe lovely bones-o poezie de film cu celalat tarimbroken embraces-drama cu penelope cruzcase 39-renee zellwegerboy A-drama tineretuluian education-o iubire de adolescenta aburita de unnul mai mare-am o lista lunga mai dau unul pt sentimentalielegy-penelope cruz-ben kingsleysau unul usor erotic how much do you love me-monica bellucio comedie spumoasaspread-ashton kutcher-anne heche
din lista am vazut case 39 cu renee Z..A fost ok filmul dar cam tras de par si ireal ;) Daca ar fi lasat actiunea SF la cota mai joasa ar fii fost chiar un film de recomandat dupa parerea mea.
Postat

cronica de film la american pie 2acceasi actori, dar alti oamenitinerii sunt la colegiu shi vin acasa pentru varabancurile sunt cam trecute shi cam vechi, tinerii alearga duap fete tot timpul, niste faze cu 2 lesbiene gretoase, steve stifler e acelasia actor in acelasi rol de imbecil afemeiat din ultimele 10 filme pe care le-a facut si de care incep sa ma satur, jim intra in tot felul de incurcatoru (isi lipeste man de penis)...

Postat

planeta maimutelorbunicel filmul, nu la fel ca originalul, dar efecte speciale bune, story-ul bun, uneori tras de par, dar e un film de vazutin continuare vom vedea artificial inteligence, scary movie 2, pearl harbour shi the score, toate de pe cd:p

Postat

Planeta Maimutelor e un film acceptabil,cat despre Evolucin e bun dar cel mai bun e "Scary Movis"2bine si 1 a fost frumos.Oricum sunt multe filme bune,si la unul dintre ele ma duc maine.Partea 1 din ''mumia'' a fost superba dar a 2 cum va fi.Sper sa vedeti cat mai multe filme bune pana data viitoare cand vorbim.Daca va-m deranjat va rog sa ma scuzati.

Postat

pentru cei ce au vazut ME,MYSELF AND IRENE (cu Jim Carrey) si se dau in vant dupa tipa, Renee Zelwegger, sa se duca la JURNALUL LUI BRIDGET JONES ca o sa le treaca.... probabil....s-a ingrasat si are tendinte spre bulimie ...si se si apropie de varsta critica 32-33filmul are oricum cateva faze super penibile deci bestiale

Postat

Ultimul film vazut la cinema a fost "Cop Out".Slabut filmul, singurul + este Seann William Scott aka Stifler din "American Pie" pentru cunoscatori.Cu 2 saptamani inainte tot in cinema am vazut "Shutter Island", un film de vazut.

Postat

filme bune cu mafioti/traficanti de droguri: The Bussiness, The King Of South Beach, The bridge to nowhere , american gangster,blow

• Administrator
Reputație: 115142
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
the bussines e super film!
si mie mi-a placut.Ce hoata era nevasta englezului nebun =))=)) dar tot a picat la sfarsit :DAm vrut sa trag mai devreme de pe filelist packul cu clint eastwood cu filmele western si am tras din greseala pe ala cu peter north de la oboseala =))=))=))
  • Like 1
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.