Sari la conținut

ion homalaul

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Asa Ioane, gitane, iarta-mă ca iti spun dar esti dus cu pluta. Aici am sa postez toate amenintarile si injuriile tale gunoiule. Asa cum spuneam, esti un limitat si, atunci când ramai faa argumene, iti dai in stamba. Din păcate pentru tine se intampla foarte des. Esti un personaj mărunt, cu o personalitate dubioasa si cu o boala foarte grava la mansarda. Pizda tampita, hai spune si aici ce mi-ai spus in pm, oricum postez eu. Ai tupeul jartea ce esti si spune ce ai de spus jigodie! Te-n bot de muist cu telenovela in gat, nu-ti mai ajunge cata muie iei in viata reala falitule!?

• Minus 2
Postat

Nu ma razbun, nu este nimeni dusmanul meu! I-am creeat un loc de joaca unde sa isi descarce frustrările si unde sa isi posteze telenovelele. Aseară mi-a spus ca o sa trebuiasca sa ii cer voie sa ajung in Constanta. Acum eu ii spun ca sunt deja in constanta si deja ma pish pe el. Tot aseară, mi-a luat tot nemul in ceea ce el numeste pula. Astăzi ii spun, IOANE, O IEI LA MUIE GRUPA MARE! Am sa postez toate cacaturile tale regele pulii. Tu te futi pe neamul meu? Mă pish si eu pe tine. Spre deosebire de tine sunt mai educat si nu extind scarba fata de tine pe parintii tai. Săracii , nu au nicio vina ca tu esti idiot!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Băi ce dor mi-a fost de voi doi... Azi mă și plictiseam, afară plouă...

@Salut, Alex.

@John, trezeste-te si dă replica. Uite ce zice domnu....

• Like 3
Postat

johnholmes

Platinum Member

• photo-thumb-46187.jpg?_r=1365594046
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 5208 Postari:
  • Inscris la:

26 September 2012

• Reputatie:4539

Trimis 20 June 2015 - 04:27 PM

hai sa te vad...cacat cu ochi care esti~!!! de n-ai sa-mi ceri tu mie voie sa intri in constanta....ai sa vezi tu~!!!

ma cac pe tine si pe tot neamul tau...handicapatule. ti-am spus ca nu-mi mai pierd vremea cu tine...ratatule care esti...pielea pulii~!!! 

• Minus 2
Postat

johnholmes

Platinum Member

• photo-thumb-46187.jpg?_r=1365594046
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 5208 Postari:
  • Inscris la:

26 September 2012

Trimis 20 June 2015 - 09:55 PM

imi sugi chilotii ma' visatoru pielii pulii care esti~!!! ma cac pe tot neamu tau de dezaxati cand am diaree. te fut in gura cu toata linia ta genetica si tot arborele tau genealogic...neam de handicapati. da-te-n mortii tai de inutil. da-te-n coaiele mele goale de homosexual. linge-mi toata branza de pe pula...prostanacu' draq care esti.

ce-mi placeeeee alexutzu~!!! sa-mi bag pula de nu ma distrez maxim cu tine~!!!   :laugh2   :laugh2   :laugh2

• Minus 2
Postat

cam asta este nivelul tau Ioane, ti-am mai spus eu, atat te duce mintea, atata faci. Chiar nu merita efortul de a baga in sema un asemenea gunoi ca tine. 

• Minus 2
Postat

iar incerci smekerii d-astea de copii retardati~!!! :)

nu asa se face alex...nu scoti tu din context doar ce-ti convine tie....pune tot dialogul...ca doar asa toata lumea vede cine a initiat...cum...in ce fel...si cum ti s-a raspuns~!!! tu inca nu te-ai prins ca eu doar imi bat joc de tine. tu inca nu ai observat ca doar tie iti vorbesc asa~!!! tie nu ti-a trecut prin cap ca eu ajustez doar dupa modul in care tu percepi comunicarea~!!! tu atat stii...atat esti....umplutura~!!!

neam de traista!

advanced

Platinum Member

• photo-thumb-114235.jpg?_r=1431582501
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 2595 Postari:
  • Inscris la:
    28 March 2014
  • Reputatie:1235

Trimis 20 June 2015 - 12:30 PM

Mă pish pe tine cand vrei jigodie. O singura referire sa mă faci la familia mea si primesti un pumn in cap! Nu ca ar fii nevoie, bătut in cap esti oricum, dar iti promit ca te fac de tot căcatul de acolo de ... unde s-a produs ******ul. Esti un smecher basinos, un maracinis pe care ma pish oricând zdreanta!

johnholmes

Platinum Member

Trimis 20 June 2015 - 02:27 PM

hai sa te vad...cacat cu ochi care esti~!!! de n-ai sa-mi ceri tu mie voie sa intri in constanta....ai sa vezi tu~!!!

ma cac pe tine si pe tot neamul tau...handicapatule. ti-am spus ca nu-mi mai pierd vremea cu tine...ratatule care esti...pielea pulii~!!! 

advanced

Platinum Member

• Platinum Member
  • leet.png
  • 2595 Postari:
  • Inscris la:
    28 March 2014

Trimis 20 June 2015 - 07:50 PM

Mă pis si pe tine si pe neamul tau menorocitule. PIELEA PULII esti tu handicapatule. Îmi place ca visezi frumos cacaciosule. Poate o sa îmi cer tu voie sa mai ramai in constanta ratatule!

johnholmes

Platinum Member

Trimis 20 June 2015 - 07:55 PM

imi sugi chilotii ma' visatoru pielii pulii care esti~!!! ma cac pe tot neamu tau de dezaxati cand am diaree. te fut in gura cu toata linia ta genetica si tot arborele tau genealogic...neam de handicapati. da-te-n mortii tai de inutil. da-te-n coaiele mele goale de homosexual. linge-mi toata branza de pe pula...prostanacu' draq care esti.

ce-mi placeeeee alexutzu~!!! sa-mi bag pula de nu ma distrez maxim cu tine~!!!   :laugh2   :laugh2   :laugh2

advanced

Platinum Member

• Platinum Member
  • leet.png
  • 2595 Postari:
  • Inscris la:
    28 March 2014

Trimis 20 June 2015 - 08:23 PM

Esti doar un taran prost si reactionezi exact cum am spus boule!

johnholmes

Platinum Member

Trimis 20 June 2015 - 08:27 PM

iar tu doar un dobitoc ptr ca inca...dupa atata timp...nu ai inteles ca pe mine ma doare fix in pula~!!! toata lumea stie ce sunt eu dragutule, cum de altfel toata lumea stie ca tu esti doar un dobitoc~!!!

hai...zat...nu-mi mai pierd timpul cu tine...ca esti nulitate~!!!

:bye

advanced

Platinum Member

• Platinum Member
  • leet.png
  • 2595 Postari:
  • Inscris la:
    28 March 2014

Trimis Ieri, 08:31

Gitane, am inteles foarte bine ca ce iti spun eu este adevărat si te doare al dracu de rau. Esti un om mărunt, un gunoi daca ai ajuns sa te iei de familie, neamuri. Sincer, nu îmi doresc sa te întâlnesc pentru as fi pus in situatia sa te zdrobesc si dupa aceea sa plătesc de nou un rebut ca tine. Chiar nu meriti zdreanta penala ce esti. Oricum, dupa ultimele noutati, esti cam terminat, te duci pulii de suflet. Am sa postez si in public amenintarile si limbajul tau "elevat" de om terminat si bolnav. Mars la medic sandilaule, poate iti dau aia un certificat care sa te scape de gravele probleme pe care le ai pe toate planurile

advanced

Platinum Member

• Platinum Member
  • leet.png
  • 2595 Postari:
  • Inscris la:
    28 March 2014

Trimis Ieri, 09:58

PS. Boule , sunt in Constanta si tocmai m-am pisat pe tine. Iti spune ceva asta idiotule?

johnholmes

Platinum Member

Trimis Astazi, 06:50

tu te pisi doar pe tine mah....ptr ca un cacat ai fost...un cacat vei ramane...barbatu' pieli pulii~!!!  :)

advanced

Platinum Member

• Platinum Member
  • leet.png
  • 2595 Postari:
  • Inscris la:
    28 March 2014

Trimis Astazi, 09:02

hai sictir zdreanta de doi lei!

johnholmes

Platinum Member

Trimis Astazi, 09:44

sa-mi sugi toata pula~!!!   :laugh2

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

Doar atat??? :(

• Like 2
Postat

pai atat...dar ptr avansatu' asta e o maaaare dezvaluire~!!! mie-mi venea sa intreb: asa....si??? dar ma rog...fiecare cum pricepe~!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

oricum...s-a furisat si el rapid prin zona municipala a orasului constanta...si zice ca a fost erou...ca s-a pisat pe mine~!!!  :laugh2 la el asta-i barbatie...sa te strecori prin oras si sa fugi...nicidecum sa dai ochii cu mine...cum tot ameninta el....ca vine sa-mi dea pumni~!!!  :slap2

alex...da dragutu si tu un semn cand mai ajungi la mare...sa ne vedem ochi la ochi. nu te mai furisa~!!! ti-am spus ca sunt taaare curios cum ai sa pui tu in practica toate aburelile astea ale tale. ti-am cam spus ca tu visezi frumos...cu pumni, yacht'uri, avioane, calculatoare, turme de gagici...si evident amelia~!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

later edit: eu stiind ca el este doar o curva sifonara...si va re-da public aici toata conversatia...mi-am cam batut un pic joc de el...ca atunci cand o expune sa se amuze mai toata lumea...nu doar eu~!!!

:wink2

• Like 1
  • Oras:Intre vecini
Postat

Voi sunteti pe bune ? daca era ddpof si alt babalau mai ziceam... dar 2 oameni maturi care se cearta din nush ce motive mi se pare absurd...nici eu care sunt mai tanar pe aici nu am tentative din astea.. fim seriosi, reveniti la realitate oameni buni

Postat

1. Nu m-am furisat, am mers normal.

pai atat...dar ptr avansatu' asta e o maaaare dezvaluire~!!! mie-mi venea sa intreb: asa....si??? dar ma rog...fiecare cum pricepe~!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

oricum...s-a furisat si el rapid prin zona municipala a orasului constanta...si zice ca a fost erou...ca s-a pisat pe mine~!!!  :laugh2 la el asta-i barbatie...sa te strecori prin oras si sa fugi...nicidecum sa dai ochii cu mine...cum tot ameninta el....ca vine sa-mi dea pumni~!!!  :slap2

alex...da dragutu si tu un semn cand mai ajungi la mare...sa ne vedem ochi la ochi. nu te mai furisa~!!! ti-am spus ca sunt taaare curios cum ai sa pui tu in practica toate aburelile astea ale tale. ti-am cam spus ca tu visezi frumos...cu pumni, yacht'uri, avioane, calculatoare, turme de gagici...si evident amelia~!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

later edit: eu stiind ca el este doar o curva sifonara...si va re-da public aici toata conversatia...mi-am cam batut un pic joc de el...ca atunci cand o expune sa se amuze mai toata lumea...nu doar eu~!!!

:wink2

2. Nu este nevoie sa iti dau eu pumni pentru ca esti batut de Dumnezeu Oricum;

3. Ma intalnesc doar ce cei care merita. In ceea ce te privesti, esti o otreapa si chiar nuy are rost sa "platesc" de nou o zdreanta ca tine;

4. Oricat de "nebun"  zici tu ca sunt, NICIODATA nu am pomenit de familia ta. Deh, ce sa ii faci, astea sunt "argumentele" tale! 

Daca tu te distrezi injurandu-mi familia, atunci este grav pentru tine. Inseamna ca esti ultimul om!

Cum desteptul cedeaza intotdeauna primul, din punctul meu de vedere esti un "subiect" inchis si ingropat

• Minus 2
  • Oras:p-aci
  • Oras:p-aci
Postat

Voi sunteti pe bune ? daca era ddpof si alt babalau mai ziceam...

De exemplu ddpof cu... sorinu si eufemismul lui "zapacitu" :slap2 Mai du-te-n pula lu' ma-ta din cur, bai distrusule. =)) Cel mai prost colorat de pe C-ta.

Tu esti ciucurele Constantei... gen :no2

Vizitator FLQ
Postat

Intreb si eu, nu dau cu parul. E vreun buton sa votam daca John e homalau?

Aaa, ce inseamna homalau? Ca e singur acasa? Ca are multe case? Sau ca ii plac barbatii?

@Alex, cred ca are si John putina dreptate. Ai venit la mare pă furiș! Iti dai seama ca John s-a dus in port sa se uite de vasul tau?!

Io va tin pumnii. Sunteti simpatici, mai putin la aia cu familia.

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Ce-mi plac astia care ameninta ca scot din oras pe cineva. Niciodata nu au reusit sa o faca. :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

De exemplu ddpof cu... sorinu si eufemismul lui "zapacitu" :slap2 Mai du-te-n pula lu' ma-ta din cur, bai distrusule. =)) Cel mai prost colorat de pe C-ta.

Tu esti ciucurele Constantei... gen :no2

=)))) Tu chiar mai esti pe aici ma golane ? esti si colorat ma mir, de unde drq ai aparut viezure mic :D 

• Oras:Bucuresti
Postat

Serialul Elodia a fost pistol cu flegme pe langa voi ( Advanced si John) :laugh2

Vizitator FLQ
Postat

Serialul Elodia a fost pistol cu flegme pe langa voi ( Advanced si John) :laugh2

N am mai urmarit...S a oprit Cioaca intre Brasov si Rucar sa faca pisu?

Postat

N am mai urmarit...S a oprit Cioaca intre Brasov si Rucar sa faca pisu?

De cand si-a luat bilet la Colibasi n-am mai urmarit

Vizitator FLQ
Postat

Ce-mi plac astia care ameninta ca scot din oras pe cineva. Niciodata nu au reusit sa o faca. :laugh2

Muoldovene, sa nu le stricam topingul, da' e vreun apropo? Io am vrut sa te scot in oras, nu din oras.

Nici macar Clint Eastwood nu are gloante pt toti cei care merita scosi din oras. Nu o tipări, e doar o metafora. ;)

Postat

Muoldovene, sa nu le stricam topingul, da' e vreun apropo? Io am vrut sa te scot in oras, nu din oras.

Nici macar Clint Eastwood nu are gloante pt toti cei care merita scosi din oras. Nu o tipări, e doar o metafora. ;)

Stiu bine ce ai zis si cum a vrut sa sune.

Era un apropo generic, la situatia celor 2. Nu e prima faza de care aud sau... pe care o "patesc". ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...