Sari la conținut

INNA 0762048318 ,zona bulevardul Mircea Voda

Vizitator

Postări Recomandate

Bifat Inna acuum.aprozx 5-6 sapt imsa din.lipsa timpului acum.abia vine recenzia

Progr la tel cu 1 h inainte,ajuns la.locatie,vis a vis de royal pe mircea voda.urcat,micuta faptura mi-a deschis pitita dupa usa.e o mignina super simpatica,cu forme frumoaae chip dragut,vorbareata.

Trecut la dush,apoi ea si ajuns la ostilitati.oral np apoi pus "botnita" tentaive de deep dar usor nereusite,nederanjantboricum,a fost super ok.trecut la un 69 din care ai ce intelege,igiena impecabila,pasa epilata si curata si dulce.trecut la bormal,initial.mi-era si frica fiind atat de micuta insa dupa vreo 2-3 min a unceput sa se unduiasca grav si atunci.mi-am dat seama ca zicala"buturuga mica...etc"

Finalizat glorios dupa vreo 20-25 min

Note:

Aspect9

Loc9

Oral p 8

Normal 10:stramta,se.misca super ok

O mica tentativa de french.kiss😄

Halat 100 ron fin sau 200 ora

De revenit... Cand va face si anal

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dupa trei incercari nereusite esti din nou pe lista mea pentru saptamana viitoare ;)

Dar voi cum faceti cu Irina, ca e o garconiera mica acolo, aveti shift-uri genul 12-18, 18-24, etc... Sau una se ascunde mereu in bucateria sa se duce la Pta Vitan pentru cumparaturi? :)

Link spre comentariu
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Salutare futaciosi,

Saptamana asta am vizitat-o si eu pe INNA de doua ori, prima programare facuta inca de dimineata in timpul vizitei la colega Irina pentru ora 21:00, ajuns seara am fost intampinat de o faptura mica si jucausa cam la 1,55m inaltime cu o piele lucioasa si un par lung negru ca abanosul, numai buna de infiat si luat acasa :). Am discutat una alta la bucatarie pret de 10-15 minute, depre forum, de cand face asta si ce ii place... dupa care am fost la dus, mai intai eu si apoi ea si ne-am reintalnit in camera de lucru unde ne-am facut de cap pret de 40-45minute, inceput cu oral protejat dupa care schimbat mai multe pozitii pe pat si pe canapea, finalizat in cauciuc

Acum notele: 

Locatia: 8 - baie micuta dar are cam tot ce trebuie, camera de lucru dotata cu o canapea extensibila, un pat matrimonial usor subrezit dar fara zgomote remarcabile si o masuta de cafea care poate fi si ea utila, parcare mare in fata casei de pensii

Aspect: 9 - (9 corp, 8,5 fata) mica si bine proportionata, piele fina si un fundulet demential

Oral: 8 - protejat si fara mari artificii dar suficient de bun ca sa ridice steagul

Normal: 9 - bun, geme, sta cum o pui si nu comenteaza la nimic, mi-a placut mult ca iti invata ritmul preferat si il sustine cand preia initiativa, ca minus as nota ca are momente cand sta cu ochii inchisi

GFE: 8,5 - joviala, atingeri placute, mangaieri, mi-au placut mult limbutele pe gat cand era in LOT, ca minus as nota lipsa FK

Igiena: 10 - a facut dus in prezenta mea, pasarika super curata fara par sau mirosuri

La final am intrebat-o daca pot sai fac cateva poze:

post-179191-0-05387600-1443091014_thumb.jpgpost-179191-0-64988900-1443091021_thumb.jpgpost-179191-0-65038200-1443091044_thumb.jpgpost-179191-0-74227800-1443091083_thumb.jpg

Ciocane tari :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...