Sari la conținut

INNA 0762048318 ,zona bulevardul Mircea Voda

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles

Salutare,

Am revenit la Inna...la fel de draguta si lipicioasa, a mai pus 2-3 kg dar arata bine, aceeasi piele fina si carne tare, un fund si o pasa apetisante. Oral si normal protejate, o apreciez ca face totul protejat, tinuta sexy, click si implicare.

Locatie 10

Aspect 9

Oral 9

Normal 9

Igiena 10

Gfe 10

Cadou 150 lei fin 30 min dtd

Inna, aceeasi fata finuta cu mult bun simt, o recomand, Daaa!

Te pup Inna 💋!

Va salut baieti ðŸ»!

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:outside
  • Oras:outside

Salutare,

Am revenit la Inna...la fel de draguta si lipicioasa, a mai pus 2-3 kg dar arata bine, aceeasi piele fina si carne tare, un fund si o pasa apetisante. Oral si normal protejate, o apreciez ca face totul protejat...

Ete pula! Io tocmai d'aia nu ma duc.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City

Buna seara,

Punctat la inna, programare cu 1 h inainte, respectata, totul ok.

Locatie usor de ajuns pe bd unirii aproape de alba iulia, usor de ajuns, parcat langa bloc.

Intalnit cu domnisoara,migniona, draguta, ingrijita.

Stat la o tigara, dus, numarul 1 a inceput cu oral protejat, continuat schimbat 2 pozitii terminat in balon, pauza de tigara, nr 2 mai greu deoarece in mod aparent domnisoara nu era genul meu asa ca a mers putin mai greu.

Ca aspect, inna este o tipa draguta, dar aici lucrurile sunt subiective, fiecarui barbat placandu-i un anumit tip de femei.

Ca si note, locatia 9, tipa 8 (altii ii pot da nota mai mare, repet nu a fost genul meu, asta nu inseamna ca nu e de 9 sau 10 pt altii), oral 8 fiind protejat, normal 9, e f ok, nu comenteaza, vrea sa te simti bine, gfe 9, e f ok incearca sa mentina o discutie, ai ce vb cu ea, te face sa te simti confortabil, per total o exp de 8.5

Si ca sa nu uit, halatul a fost de 250 d lei pt 1 h cu 2 finalizari, pot spune ca nu m-am simtit grabit.

Pt amatorii de mignone si pt barbatii ce vor sa fie tratati corect, recomand.

O seara buna !

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sal'tare , 

Am vizitat-o si eu pe domnisoara Inna acum cateva zile , am sunat ,vb la telefon stabilit intalnirea , voce placuta la tel , m-a indrumat unde anume sa ajung a stat cu mine cam 10 min in telefon ca gresisem intrarea :) .....ajung in sfarsit la ea , ce sa zic am ramas uimit , o fata f frumusica , slim ,micutza de inaltime .....am facut cunostinta am mai vb un pic , am si gasit un subiect comun :) .....mi-a dat prosop si am fugit la dusat , revenit in camera de actiune am mai schimbat 2 vb si am trecut la actiune , a inceput cu sarutari pe corp si a trecut la un oral protejat(din pacate) , dupa care a trecut la un lady on top  unde se misca foarte mistooo , am schimbat am trecut la un doggy unde iarasi se misca f binee cu , contre din partea ei ...se descurca mai bine la normal decat la oral :) , am finalizat glorios in preze dar cu o minunata priveliste , adica curul ei micutz si foarte frumos .....ne-am igienizat , am mai schimbat 2-3 vb dupa care am ales sa plec fiind si un pic obosit ....sa trecem la note :) 

Locatia                      : 10 f usor de gasit , apartamentul f curat si modern .

Aspect                       : 10 mie unul mi-a placut f mult , f frumusica la fata , la corp la fel arata bine chiar daca e micutza de inaltime .

Oral                           : 9  eu zic ca aici mai are de lucrat si am scazut un pic nota si pt ca e protejat :) 

Normal                      : 9,5 se misca f bine , se implica f mult , i-as fi dat 10 daca era un pic mai mult zgomotoasa :) ( imi plac fetele mai                                                      zgomotoase , chiar daca e fake cand fac ahhh , uhhh ehhhh :) )

Igiena                        : 10 pasarica arata impecabil :) si estetic si cu miros placut :)))

GFE                           : 10 foarte de treaba , comunicativa , glumeata si foarte de treaba .

Am stat cam 45-50min platit 50Euro nu aveam lei , oral protejat - normal protejat ,  :D ....te pup Inna si abia astept sa te revad  :inlovee

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare,

Am revenit la Inna...la fel de draguta si lipicioasa, a mai pus 2-3 kg dar arata bine, aceeasi piele fina si carne tare, un fund si o pasa apetisante. Oral si normal protejate, o apreciez ca face totul protejat, tinuta sexy, click si implicare.

Locatie 10

Aspect 9

Oral 9

Normal 9

Igiena 10

Gfe 10

Cadou 150 lei fin 30 min dtd

Inna, aceeasi fata finuta cu mult bun simt, o recomand, Daaa!

Te pup Inna !

Va salut baieti !

nu dadeai si tu 10 pe linie  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:everywhere

Sal'tare , 

Am vizitat-o si eu pe domnisoara Inna acum cateva zile , am sunat ,vb la telefon stabilit intalnirea , voce placuta la tel , m-a indrumat unde anume sa ajung a stat cu mine cam 10 min in telefon ca gresisem intrarea :) .....ajung in sfarsit la ea , ce sa zic am ramas uimit , o fata f frumusica , slim ,micutza de inaltime .....am facut cunostinta am mai vb un pic , am si gasit un subiect comun :) .....mi-a dat prosop si am fugit la dusat , revenit in camera de actiune am mai schimbat 2 vb si am trecut la actiune , a inceput cu sarutari pe corp si a trecut la un oral protejat(din pacate) , dupa care a trecut la un lady on top  unde se misca foarte mistooo , am schimbat am trecut la un doggy unde iarasi se misca f binee cu , contre din partea ei ...se descurca mai bine la normal decat la oral :) , am finalizat glorios in preze dar cu o minunata priveliste , adica curul ei micutz si foarte frumos .....ne-am igienizat , am mai schimbat 2-3 vb dupa care am ales sa plec fiind si un pic obosit ....sa trecem la note :)

Locatia                      : 10 f usor de gasit , apartamentul f curat si modern .

Aspect                       : 10 mie unul mi-a placut f mult , f frumusica la fata , la corp la fel arata bine chiar daca e micutza de inaltime .

Oral                           : 9  eu zic ca aici mai are de lucrat si am scazut un pic nota si pt ca e protejat :)

Normal                      : 9,5 se misca f bine , se implica f mult , i-as fi dat 10 daca era un pic mai mult zgomotoasa :) ( imi plac fetele mai                                                      zgomotoase , chiar daca e fake cand fac ahhh , uhhh ehhhh :) )

Igiena                        : 10 pasarica arata impecabil :) si estetic si cu miros placut :)))

GFE                           : 10 foarte de treaba , comunicativa , glumeata si foarte de treaba .

Am stat cam 45-50min platit 50Euro nu aveam lei , oral protejat - normal protejat ,   :D ....te pup Inna si abia astept sa te revad  :inlovee

gfe 10 spui tu...hmmm......te ai simtit ca si cu iubita ? preludiu pasional, sarutari ? de treaba si comunicativa poate fi si o tanti de la ghiseul unde mi platesc taxele.....

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

gfe 10 spui tu...hmmm......te ai simtit ca si cu iubita ? preludiu pasional, sarutari ? de treaba si comunicativa poate fi si o tanti de la ghiseul unde mi platesc taxele.....

sa-mi faci si mie cunostinta cu tanti aia de la ghiseu care faci cu ea preludiu pasional si sarutari :)) trebuia neeaparat sa fie FK sa-i dau 10 ? poate mie mi-a placut cum m-a mangaiat , sarutat pe corp ...etc 

Link spre comentariu

Inna e o fata super dulcica, păcat ca are minusul asta cu lipsa FK-unui.

Tu iti iei limba in gura cu orice femeie???

Iar daca aia cu care iti iei tu limba in gura nu corespunde dpdv igiena, ti se mai scoala si pula, eventual?

Oi fi vreun pervers Antoane si nu stim noi...

Link spre comentariu

sa-mi faci si mie cunostinta cu tanti aia de la ghiseu care faci cu ea preludiu pasional si sarutari :)) trebuia neeaparat sa fie FK sa-i dau 10 ? poate mie mi-a placut cum m-a mangaiat , sarutat pe corp ...etc 

pai tocmai !!!! ca aia nu ti ofera asa ceva ! dar nici asta se pare ca nu ofera ! in fine, eu stiu ca GFE =girlfriend experience......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...