Sari la conținut

INNA 0762048318 ,zona bulevardul Mircea Voda

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov

Am fost si eu la Inna de curand. Fata draguta la telefon, locatie usor de gasit.

Am stat o finalizare ptr care am platit 100, dar nu pot spune ca este chiar pe gustul meu, dar daca aveti fetisuri cu pitice e buna. E mica si tatele aproape inexistente.

Am facut un dus dupa care am fost poftit in camera de lucru, 

Oral bunicel o tehnica buna, continuat cu normal pe la spate si  finalizare.

Notele

Oral 8 bunicel

Normal 7

Aspect 6

Igiena 10

GFE 7

Halat 150

Nu mai revin , nu e pe gustul meu

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost si eu la Inna de curand. Fata draguta la telefon, locatie usor de gasit.

Am stat o finalizare ptr care am platit 100, dar nu pot spune ca este chiar pe gustul meu, dar daca aveti fetisuri cu pitice e buna. E mica si tatele aproape inexistente.

Am facut un dus dupa care am fost poftit in camera de lucru,

Oral bunicel o tehnica buna, continuat cu normal pe la spate si finalizare.

Notele

Oral 8 bunicel

Normal 7

Aspect 6

Igiena 10

GFE 7

Halat 150

Nu mai revin , nu e pe gustul meu

sigur îți plac femeile?????😃😃😃😃😃😃😃😅😅😅😅😅

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Inna se afla de ceva vreme prin agenda mea şi, după ceva încercări nereuşite de a ajunge la ea, azi se pare că ne-am nimerit programul. Sunat, stabilit programarea şi confirmat prin mesaj înainte cu vreo 30-40 de minute. Locaţia este undeva pe lângă rondul Alba Iulia, iar locuri de parcare sunt destule. Ajuns la apartamentul cu pricina, am cunoscut-o pe Inna, o minionă drăguţă, care arată bine şi la faţă. Am stat puţin la vorbă, i-am lăsat cadoul de la început (l-am oferit din proprie iniţiativă) şi am fugit la duş. Totul în regulă acolo, mai multe geluri de duş şi nu-s probleme cu apa caldă.

Reîntors în dormitor, Inna mă aştepta fumând o ţigară, ceea ce nu m-a deranjat, dar poate fi un pic riscant pentru cei nefumători care au radar atent pe acasă.  Am mai vorbit puţin şi am trecut la acţiunea propriu-zisă. Inna a început cu ceva sărutări pe corp întru trezirea maiorului şi a urmat un oral protejat (la cererea mea) chiar bun. După ceva minute, am rugat-o să stea căpriţă, poziţie în care am şi finalizat. După reîmprospătarea de la duş a amândurora, Inna a început din nou cu un mic preludiu. După un oral la fel de bine executat am rugat-o să trecem la normal, cu ea deasupra. Am mai schimbat câteva poziţii dar, din păcate, nu am mai putut finaliza. 

Şi acum notele:

Locaţie: 10 (curat în apartament, aerul condiţionat de pe hol duce bine lupta cu gradele în plus de afară)

Igienă: 10 (niciun fel de miros suspect, totul super în regulă)

Aspect: 9 (de recomandat celor cărora le plac fetele skinny şi minione)

OP: 9 

Normal: 9 (e receptivă la schimbarea poziţiilor)

GFE: 8 (e loc de mai bine, dar a fost şi prima noastră întâlnire)

Cadou: 250 lei - o oră 

În concluzie, dacă sunteţi fani ai fetelor skinny şi cu aspect teen, merită să treceţi pragul Innei  :hug1

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...