Sari la conținut

0758301665

pussy_licker

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

Salut! Suntem 2 brunete cu funduleţe bombate, sâni mari, ce oferim sex total domnilor generoşi. Deţinem loc. tel 0758301655Dragii mei colegi de suferinta,nu prea sunt genul care sa postez povestioare lungi pe site dar de data asta nu ma pot abtine.Sun la nr. de mai sus in jur de ora 12,astazi,fata care imi raspunde imi zice ca un nr oral-normal este 80 ron iar un nr total este 120.i-az zis ca ma intereseaza o ora total si am stabilit la 200 de lei(nu am apucat sa intreb despre oral,daca e protejat sau nu).Locatia Il Primo,care mie unul imi pace,fata de alte cuiburi din oras.ajung,urc,ma intampina o fata subtire,micuta,cam 1,50,si 42-45 de kile,sani foarte mici si ascutita la fata,imbracata de strada si cu un tatuaj pe incheietura mainii drepte.cealalta fata,o tigancusa tinerica,18-19 ani,cam 1,65 si 50-55 kile cu sani imensi.aleg tiganca,tentat fiind de sani,uscata mica imi cere banii pe o ora dupa care pleaca.tiganca intra la baie(nu cred ca a facut dus) si dupa 2-3 minute iese in prosop pana la brau si sutien murdar.intru si eu la baie si kiar fac un dus dupa care ma intorc cu ganduri mari.ma intind si fata incepe sa suga(fara guma).o rog sa se dezbrace,ea fiind in continuare in prosop si sutien,ea isi da prosopul jos dar imi spune ca sutienul nu il da jos ca e rusinoasa,insist dar degeaba.dupa fix un minut de supt,cu pauze in care isi tragea mucii,se opreste si ma intreaba daca am platit pentru sex total.ii raspund ca da si imi zice ca ea nu face anal,doar colega.o rog sa o cheme pe colega si imi zice ca nu are credit.o suna de pe telefonul meu si ii expune problema.din discutie am dedus ca uscata ii zicea sa faca si anal iar tiganca tot zicea ca nu si nu.dupa ce termina de vorbit imi spune ca prietena este plecata la vechea lor locatie sa aduca niste haine ramase acolo si ca revine in 10-15 minute.ofticat din cauza celor 200 de lei dati decid sa astept....si am asteptat....mai bine de 30 de minute(ma mir si eu cat de prost sunt) timp in care tiganca mi-a facut capul calendar cu povestiri care mai de care mai idioate,cum ca tatal ei e politist si mama judecatoare si ea a decis sa se prostitueze pentru Gangal.intr-un tarziu apare si domnisoara careia ii dadusem banii,sictirita bineinteles.imi zice ca ar vrea sa faca un dus ca nu a mai facut de 2 zile dar nu e timp si sa ma dezbrac sa ne apucam de treaba.asta s-a dezbracat de tot(are un peste tatuat pe glezna dreapta,peste care inoata:P).cand mi-a pus mainile reci pe organ si coaie era sa ma pis pe mine.s-a chinuit 5 minute sa imi puna un prezervativ pt oral pt ca "nu suge la orisicine fara".mi-am dat drumul foarte greu,la oral,din asta concluzionand domnisoara ca nu am sa mai pot fi capabil si de un al2lea numar si "mai bine o lasam pe diseara,cand poti tu,ca e pacat sa-ti pierzi banii"bineinteles ca ca in creierul meu micut am dedus care e treaba si am plecat.prin urmare,sper ca nu v-ati plictisit prea tare citind aceasta povestioara si imi cer scuze ca nu am gasit cele mai bune metode de exprimare.ca sa fie totul complet...GFE: -1 oral: 1daca totusi se mai duce cineva la cele doua il rog sa posteze.Spor la ciocanit

Postat

Sorry,abia acum am observat ca am gresit numarul de telefon din titlul thread-ului rog un moderator sa-l corecteze. Multumesc. Done

Postat
Salut! Suntem 2 brunete cu funduleţe bombate' date=' sâni mari, ce oferim sex total domnilor generoşi. Deţinem loc. tel 0758301655............................ca sa fie totul complet...GFE: -1 oral: 1[b']daca totusi se mai duce cineva la cele doua il rog sa posteze[/b].Spor la ciocanit
Crezi ca mai are cineva curaj sa i se puna mainile reci pe coaie?=))Tare si aia cu "n-am mai facut dus de 2 zile". Glumesc. Astea cu Gangal sunt texte de intimidare, majoritatea prepelitelor astea cracanate sunt niste rapanoase puse pe facut bani si dau iama la Il Primo sa se cazeze, dau anunt si pe urma se gandesc cum sa ia bani pe nimic, ca ele s-au regulat doar cu Ionica de la ele din sat, in lanul de porumb sau la discoteca sateasca, in latrina.Sunt pe alaturi de drum cu tot ce tine de sex. Imi pare rau, dar piata Iasului a ajuns un fel de pustiu in ce priveste pizda de calitate, la preturi acceptabile.S-au dus vremurile de altadata.Multumim de recenzie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...