dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iunie 28, 2015 Mah, chiar daca uneori imi venea a fute, tot un toping de bolnavi ie! Nea Da Toate, ai si mata topingul tau acuma.Da' ca sa intelegem si noi, e pasiunea ta chestia asta cu umilirea fufelor? Rocco Sifredi era oricum mai tare decat majoritatea de pe aici.Te simti ruda cu el? Sau doar un labagiu pa bune?Repede, pune mana la ochisori si fugi in camera...nu-i voie aici. Nu esti kewl, nu esti romantic, nu ai BFE...esti doar un alt trist care cauta atentie si lingandu-mi pantofii trage de cate-un siret in speranta ca-l bag in seama. Numai fii supy tre sa sti cum sa fi si sa scri.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iunie 28, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iunie 28, 2015 "Care n-a fost să dea primul cu piatra" Nu poti scoate din cap unui psihopat[ă] că nu e preot sau doctor ci un orfan (bastard) nenorocit. Dar ... (ai credite + nevastă și copchii, așa e ... this is love ... ?) măcar la pocăniți se vede că-s retardați mintal (eu, `părintele` biolgic, vreau să dăinuiesc aici, după ce mi-am ucis copilul biologic și-am dat vina pe masoni, copil făcut ca să am animal de companie... vreau să dăinuiesc așadar pe un credit luat de la cei pe care-i ursăsc cel mai mult că doar sunt ortodox verde... )
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 28, 2015 Repede, pune mana la ochisori si fugi in camera...nu-i voie aici. Nu esti kewl, nu esti romantic, nu ai BFE...esti doar un alt trist care cauta atentie si lingandu-mi pantofii trage de cate-un siret in speranta ca-l bag in seama. Numai fii supy tre sa sti cum sa fi si sa scri. Ma doare fix la pula de atentia matale. Ba chiar apreciez ...neatentia. In rest, aprecierile tale sunt fix o pula! Adica varza breeee!Hai te pupa tata!
andreabruneta Reputație: 71 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 5, 2015 Ia zi mah asta cu mintea deschisa ai facut asa ceva cu vre.o fata s.au ti.ai dori ))) . Saracu de tine iti expui fanteziile de om bolnav asa in public ))
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 5, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iulie 5, 2015 Ia zi mah asta cu mintea deschisa ai facut asa ceva cu vre.o fata s.au ti.ai dori ))) . Saracu de tine iti expui fanteziile de om bolnav asa in public ))Hai sa te bag si pe tine-n seama nitel...ia un sample ca vad ca azi ai timp berechet. http://i.imgur.com/Xfjv0.gif
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 5, 2015 de`asta sunt zi si noapte cu ochii pe elicoptere, tancuri, submarine nucleare, DĂ TOATE! (i de la Isabela )
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 5, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iulie 5, 2015 Nu ti-e frica de dumnizău? De ce vorbesti urat? Ioan 17:52
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2015 Postat Iulie 5, 2015 Nu ti-e frica de dumnizău? De ce vorbesti urat? Ioan 17:52Nu ! Ioan 214:389,3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum