Sari la conținut

0769498681

Postări Recomandate

• Oras:xxx
Postat

MASAJ, Maya 27 ani. Te astept intr-o ambianta placuta. Iti ofer un masaj de relaxare. Cu experienta in arta masajului. Ofer si cer discretie 60 L 0769498681

post-57415-0-08623700-1435062735_thumb.jpg

post-57415-0-57079600-1435062735_thumb.jpg

Reputație: 24296
  • Oras:Los Angeles
Postat

Scuze

In ce zona o gasim

Nu ai minute sa suni?
  • Oras:Bucuresti
Postat

Rondul Alba Iulia, la BCR. 60 finalizarea, 150 ora. Informatii primite prin apel telefonic.

• Like 1
Postat

da, da' vezi cum e treaba, din ce era pe la alba iulia in urma cu 4-5-6 ani, ce a ajuns acum. o zona cu o reputatie foarte proasta si continua in felul asta spre zepter, biokarpet, si cunoscatorii mai stiu, cu cuiburi unde una vorbesti asta se face, suprapopulate si cu fete (multe de etnie printre ele) dar si trafic mare de clienti + activitate piscicola la greu

• Like 1
Postat

MASAJ Maya, 27 ani. Te astept intr-o ambianta placuta. Iti ofer un masaj de relaxare. Cu experienta in arta masajului. Ofer si cer discretie

post-57415-0-37170500-1439183562_thumb.jpg

post-57415-0-86805500-1439183562_thumb.jpg

post-57415-0-46194300-1439183563_thumb.jpg

post-57415-0-97320100-1439183563_thumb.jpg

Postat

da, da' vezi cum e treaba, din ce era pe la alba iulia in urma cu 4-5-6 ani, ce a ajuns acum. o zona cu o reputatie foarte proasta si continua in felul asta spre zepter, biokarpet, si cuno******rii mai stiu, cu cuiburi unde una vorbesti asta se face, suprapopulate si cu fete (multe de etnie printre ele) dar si trafic mare de clienti + activitate piscicola la greu

Corect ,are dreptate ! Hai ca poate pe la alba iulia poate o mai fi vre una ratacita buna bunicica ceva ok....dar cand aud de Zepter :)))) o iau la fuga ! Sa numai vorbim de drostror( ramnicu valcea) dr. Taberei( han sau str. Sibiu ) sebastia etc ! Sa numai vorbim de poze ... 80% fake!

Postat

Am sunat eu... parea o tipa ok. Mi-a confirmat ca ea e in poze.

Servicii: oral, normal, 69, masaj, totul protejat. 

Pret: 60 fin, 120 ora.

Ma gandesc sa o incerc zilele urmatoare, revin cu o recenzie.

• Oras:Bucharest
Postat

Am sunat de mai multe ori si nu a raspuns.Voi ati reusit sa o vizitati?

Postat

Voce cam sictirita la telefon,de data asta a marit preturile 150H,servicii orale si normale PROTEJATE.

Postat

Dupa 40 min de asteptare........desi zicea c ajunge in 10 min nu mai raspunde la telefon.....plm....teapa

Buna si recenzia asta. Macar stim ca este neserioasa!

Postat

Dupa 40 min de asteptare........desi zicea c ajunge in 10 min nu mai raspunde la telefon.....plm....teapa

Am patit-o si eu. Sunat, programat, mers in zona (Zepter), n-a mai raspuns desi am sunat-o timp de aproape doua ore, ca tot aveam treaba pe acolo. Neserioasa.

Postat

MASAJ la mine, tine, hotel, Maya, 27 ani. Daca esti stresat sau obosit, iti ofer un masaj de relaxare cu cele mai bune creme si uleiuri. Iti ofer un rasfat pe cinste. Cu experienta in arta masajului, 13 Oct 11:29

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/9/136433641.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/8/9/128037871.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/9/136433651.jpg

• Oras:la lac
Postat

Am fost eu la ea; pozele sunt ale ei, si n-am avut probleme cu programarea. Am stat o ora cu 150, o finalizare ar fi fost 60.

GFE: nu chiar, 4, fara pupaturi, fara atins pe fata, in rest insa avea o atitudine decenta.

Oral: 0, n-a facut.

Normal: 4, chinuitor pentru amandoi, fiindca n-avea lubrifiant. In fine, la un moment dat pentru mine a devenit fun si a ramas doar pentru ea naspa : )

Al doilea numar n-a mai mers, din cauza ei.

In rest, era nedormita si cam lipsita de interes pentru activitatea asta.

Nu recomand decat daca:

1. n-aveti ce face, si

2. mergeti cu un lubrifiant (ala din poza.. e doar in poza).

• Like 4
Postat

arata okey si ar merge la o tura avand in vedere ca sa vii cu

-prezervative

-lubrifiant

-prosop

multumim lebadoiu ca nu ne ducem sa futem scanduri

Postat

mda. cum sa futi o scandura:

pasul 1: pui prezervativ

pasul 2: pui lubrifiant

pasul 3: ... nu exista pasul 3.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.