lukianu23031983 Reputație: 11 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani. Madame, whattsup-ul il mai folosesti? Iti trimisesem ceva acolo.
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani. Madame, whattsup-ul il mai folosesti? Iti trimisesem ceva acolo. La Multi Ani !!Nu folosesc whattsap-ul pe nr acesta.
sweet glory Reputație: -366 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 La Multi Ani Diana Locatia este la Biokarpet pana la urma ?Numarul de Whatsapp care este ? Toate cele bune. 1 5
lone_scout Reputație: 2 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Salutare, In urma vizitei facute Dianei am decis sa imi fac debutul pe acest forum cu o recenzie. Fiind in zona Unirii o sun pe Diana care ma roaga sa revin in 10-15 minute. Zis si facut, dupa 15 minute o sun si ma indruma catre locatie. Ajuns la fata locului, ma intampina intr-o tinuta sexy si ma pofteste inauntru. Reluam lista de servicii si imi spune anal in functie de dimensiune. De obicei cand aud asta, ma astept sa fie urmat in timpul actiunii si de "ce mare e...nu mai facem anal" (eu avand dimensiune medie), dar dupa cum am descoperit nu a fost cazul. Insa zic totusi hai sa vedem ce se intampla, dau cadoul de 150 ron pentru o ora (doua finalizari) si incepem cu un 69. In timp de ea facea un deepthroat, cu atentie mare si la zonele adiacente, eu ma delectam cu un cuni foarte placut si cu degetele in fundulet. Nu stiu cat a durat oralul dar cum simteam ca nu mai rezist mult am trecut la un normal la care s-a implicat, parea sa ii placa sau mimeaza foarte natural. Totusi, eu fiind acolo pentru anal am schimbat pozitia, pe la spate si dupa cateva tentative am reusit sa intru. Treaba cu "in functie de dimensiune" este pe bune dreptate, este foarte stramta si nu cred ca ar putea cu dimensiuni mari. La scurt timp am optat pentru o finalizare orala, care a fost de nota 10. Am terminat in timp ce se uita la mine cu o privire usor preversa, nu s-a grabit deloc si a asteptat pana am fost complet gata. Am luat o pauza de cateva minute si hai sa incepem al doilea numar. Eu fiind obosit, nu am vrut sa ma mai fortez sa incep inca nu numar asa ca am rugat-o sa imi faca un masaj pe spate. Cu toate sa a precizat ca nu se prea pricepe, masajul (cu creama) a fost foarte relaxant si placut. Nu s-a grabit deloc si am plecat atat satisfacut cat si foarte relaxat. Toata operatiunea a durat o ora, fara nici un fel de graba. Note: Aspect: 9 - atat la fata cat si la corp arata foarte bine, medie ca si constitutie, sani mari si un fund bombat foarte frumos de privit pe la spate (dau 9 pentru ca sunt fan tipe plinute, pentru cei carora le plac tipele cu constitutie medie ar fi clar 10) Oral: 10 - deepthroat, cu atentie la zonele adiacente Normal: 10 - stramta, are mobilitate, gemete naturale Anal: 10 - foarte stramta, din pacate eu nu am rezistat foarte mult Finalizare orala: 10+ Cadou: 150 ron, o ora fara graba Recomand cu incredere si cu siguranta o sa revin. P.S.: Aceasta e prima mea postare, voi reveni cu detalii daca am omis ceva, iar daca nu am postat unde trebuie rog moderatorii sa ma indrume catre topicul corespunzator. 4
c0st1n Reputație: 34 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 diana folosesti whatsapp pe numarul de servici?
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 Salutare, In urma vizitei facute Dianei am decis sa imi fac debutul pe acest forum cu o recenzie. Fiind in zona Unirii o sun pe Diana care ma roaga sa revin in 10-15 minute. Zis si facut, dupa 15 minute o sun si ma indruma catre locatie. Ajuns la fata locului, ma intampina intr-o tinuta sexy si ma pofteste inauntru. Reluam lista de servicii si imi spune anal in functie de dimensiune. De obicei cand aud asta, ma astept sa fie urmat in timpul actiunii si de "ce mare e...nu mai facem anal" (eu avand dimensiune medie), dar dupa cum am descoperit nu a fost cazul. Insa zic totusi hai sa vedem ce se intampla, dau cadoul de 150 ron pentru o ora (doua finalizari) si incepem cu un 69. In timp de ea facea un deepthroat, cu atentie mare si la zonele adiacente, eu ma delectam cu un cuni foarte placut si cu degetele in fundulet. Nu stiu cat a durat oralul dar cum simteam ca nu mai rezist mult am trecut la un normal la care s-a implicat, parea sa ii placa sau mimeaza foarte natural. Totusi, eu fiind acolo pentru anal am schimbat pozitia, pe la spate si dupa cateva tentative am reusit sa intru. Treaba cu "in functie de dimensiune" este pe bune dreptate, este foarte stramta si nu cred ca ar putea cu dimensiuni mari. La scurt timp am optat pentru o finalizare orala, care a fost de nota 10. Am terminat in timp ce se uita la mine cu o privire usor preversa, nu s-a grabit deloc si a asteptat pana am fost complet gata.Am luat o pauza de cateva minute si hai sa incepem al doilea numar. Eu fiind obosit, nu am vrut sa ma mai fortez sa incep inca nu numar asa ca am rugat-o sa imi faca un masaj pe spate. Cu toate sa a precizat ca nu se prea pricepe, masajul (cu creama) a fost foarte relaxant si placut. Nu s-a grabit deloc si am plecat atat satisfacut cat si foarte relaxat. Toata operatiunea a durat o ora, fara nici un fel de graba. Note:Aspect: 9 - atat la fata cat si la corp arata foarte bine, medie ca si constitutie, sani mari si un fund bombat foarte frumos de privit pe la spate (dau 9 pentru ca sunt fan tipe plinute, pentru cei carora le plac tipele cu constitutie medie ar fi clar 10)Oral: 10 - deepthroat, cu atentie la zonele adiacenteNormal: 10 - stramta, are mobilitate, gemete naturaleAnal: 10 - foarte stramta, din pacate eu nu am rezistat foarte multFinalizare orala: 10+ Cadou: 150 ron, o ora fara graba Recomand cu incredere si cu siguranta o sa revin. P.S.: Aceasta e prima mea postare, voi reveni cu detalii daca am omis ceva, iar daca nu am postat unde trebuie rog moderatorii sa ma indrume catre topicul corespunzator.Mersi frumos pt recenzie 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 diana folosesti whatsapp pe numarul de servici?Nu,nu folosesc whattsap-ul pe nr de servici 1
c0st1n Reputație: 34 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 cred ca trec azi .. doar sa te vadte sun putin mai tarziu
strong Reputație: 1138 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 Diana - politista Asa, sa nu stam mult la povesti si sa postez la Diana cea smecherita . Actiune : 2 numere in care ne-am dominat reciproc. Ce plm. sa spun mai mult ? -locatia 8 (Unirii) -roll play 10 (cu catuse si eu, dar mai ales ea) cand ia costum de asistenta revin -oral 9 aproape deep total(nu au avut loc si outele) si are faringele lung -anal 10 cu invitatie si in reverse cow girl cu "transpiratii" -normal( 9 cam toate pozitiile in afara de Kama Sutra -fk 10 , dfk de fapt -gfe+fata 9 ( zambetul strengaresc si o surpriza de fata) , poate prea mult mediatizata ! Money : 150 / ceva mai mult de o ora. Poate am prins-o eu in toane bune. Merita sa fie vizitata ! Eu revin cand am ocazia. . Are si cuvintele la ea . 14 5
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 Diana - politista Asa, sa nu stam mult la povesti si sa postez la Diana cea smecherita . Actiune : 2 numere in care ne-am dominat reciproc. Ce plm. sa spun mai mult ? -locatia 8 (Unirii) -roll play 10 (cu catuse si eu, dar mai ales ea) cand ia costum de asistenta revin -oral 9 aproape deep total(nu au avut loc si outele) si are faringele lung -anal 10 cu invitatie si in reverse cow girl cu "transpiratii" -normal( 9 cam toate pozitiile in afara de Kama Sutra -fk 10 , dfk de fapt -gfe+fata 9 ( zambetul strengaresc si o surpriza de fata) , poate prea mult mediatizata ! Money : 150 / ceva mai mult de o ora. Poate am prins-o eu in toane bune. Merita sa fie vizitata ! Eu revin cand am ocazia. . Are si cuvintele la ea .Mersi pt recenzie!Te mai astept pe la mn 2
dorurd Reputație: 1 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 Care mai sunt preturile? Tot cele de pe prima pagina? Locatia?
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2016 Care mai sunt preturile? Tot cele de pe prima pagina? Locatia?Pret/servicii - 150 lei/ora sex total sau 100 lei/finalizare.Locatia este pe b-dul Corneliu Coposu. 2
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare confrati futaci si La Multi Ani pe 2016...Iata am a doua vizita la frumoasa Diana.....dupa un telefon in prealabil Odata ajuns in camera si dupa pupatul de bun venit igienizare a continuat un oral neprotejat destul de bunicel...pe urma normal in cateva pozitii..umeri craci caprita ...misionar......stramta, piele fina, ochi superbi....buze carnoase, gemete...tot tacamul....am facut amor cu Diana nu sex...multumesc D....finalizare in balonas. Si acum sa nu mai zabovim note: Locatie:-9 Aspect D.-9 Oral:-9 Normal:-9 Gfe:-10 Igiena:-10 platit 100 bistari pentru 1 finalizare.....timp petrecut...aproximatin 30-40 min cu totul.Multumesc D. pentru partida de amor. Recomand cel putin odata pentru cei care nu au testat-o.... 10
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare confrati futaci si La Multi Ani pe 2016...Iata am a doua vizita la frumoasa Diana.....dupa un telefon in prealabil Odata ajuns in camera si dupa pupatul de bun venit igienizare a continuat un oral neprotejat destul de bunicel...pe urma normal in cateva pozitii..umeri craci caprita ...misionar......stramta, piele fina, ochi superbi....buze carnoase, gemete...tot tacamul....am facut amor cu Diana nu sex...multumesc D....finalizare in balonas. Si acum sa nu mai zabovim note: Locatie:-9 Aspect D.-9 Oral:-9 Normal:-9 Gfe:-10 Igiena:-10 platit 100 bistari pentru 1 finalizare.....timp petrecut...aproximatin 30-40 min cu totul.Multumesc D. pentru partida de amor. :kiss3Recomand cel putin odata pentru cei care nu au testat-o....Te pup gogu80 1
leffe Reputație: 166 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Am trecut pe la Diana in urma cu 2 sau 3 zile, vizitand-o in apartamentul de pe Coposul, vis a vis de Zara. -locatia 8 -aspect Diana 7,5 -oral 8,5 umed si deep -normal 8 -anal 9 -seriozitate si amabilitate 10 (mentionez ca a respectat o programare facuta cu 3 ore in urma) Pret : 100 lei pentru o finalizare De revenit si de recomandat mai departe. 8
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Am trecut pe la Diana in urma cu 2 sau 3 zile, vizitand-o in apartamentul de pe Coposul, vis a vis de Zara. -locatia 8 -aspect Diana 7,5 -oral 8,5 umed si deep -normal 8 -anal 9 -seriozitate si amabilitate 10 (mentionez ca a respectat o programare facuta cu 3 ore in urma) Pret : 100 lei pentru o finalizare De revenit si de recomandat mai departe.Mersi pt recenzie si pt vizita!pup
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 buna Dianaplata in valuta din Botswana accepti? 1
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Depinde ce valoare ii oferi
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 buna Dianaplata in valuta din Botswana accepti?Din pacate,pentru tine nu Depinde ce valoare ii oferi 1
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 Asta http://www.missionalumni.bowden.info/photos/FavoritePictures/Ten%20Pula%20%28Eric%20Jemison%29.jpg Asta nu e buna, ca e doar jumate http://www.oocities.org/gyrfalcon_2001/Bots50Pula.jpg
jojodan77 Reputație: -10 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 CE s-a intamplat joi Si vineri de aveati tel inchise, blocate?!
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 CE s-a intamplat joi Si vineri de aveati tel inchise, blocate?!CE s-a intamplat joi Si vineri de aveati tel inchise, blocate?!Nu am lucrat ,de aceea au fost telefoanele inchise !
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 Disponibila începând de astazi dupa ora 17
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 :* 13
decebal7 Reputație: 93 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:buc Oras:buc Postat Ianuarie 11, 2016 :* Nice look!!!!!!!!!!!!..........se poate si intre cele doua delurete?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum