di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2017 Mi ai stimulat un pic curiozitatea de a o incerca pe domnisoara dar si pe colega, Raluca. Le as vrea pe amandoua de odata mai ales ca arata bn, stiu sa se comporte si au un pret corect.Te asteptam !!! :* 1
koko1 Reputație: -341 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 13, 2017 Verzisori-s ochii ei Si gurita-i dulce Asta-i fata ce-ti doresti Si la care , te-ai mai duce. Te pup Diana.
koko1 Reputație: -341 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 15, 2017 Poza noua cu Diana .Schimbare uimitoare !Bravo !!ðŸ‘ðŸ‘👠1 8
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2017 Multumesc pt aprecieri Koko. Te sărut dulce Disponibilă pt programări 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2017 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2017 Disponibilă :*
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2017 Disponibila dupa ora 17:00 :*
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2017 Disponibila pentru programari :*
rospider Reputație: 44 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2017 Oooo, ce faci vecina? E prima oara cand intru pe topicul tau si vad ca stai la 2 strazi. Frumusica, recenzii bune, tarife ok. Pi curand
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2017 Oooo, ce faci vecina? E prima oara cand intru pe topicul tau si vad ca stai la 2 strazi. Frumusica, recenzii bune, tarife ok. Pi curand Te astept cu drag.Disponibilă pentru programări.Program pana târziu,01-02.
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2017 :*
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017
radescu Reputație: 60 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 1, 2017 Dedicatie pentru di_ana! 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 1, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 1, 2017 Dedicatie pentru di_ana! https://www.youtube.com/watch?v=VUkUi260Sn8 ) )
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 1, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 1, 2017 :*
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 2, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 2, 2017 Disponibila
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 2, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 2, 2017
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 3, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 3, 2017
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 3, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 3, 2017 5
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 4, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 4, 2017
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 4, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 4, 2017
fantomas_28 Reputație: 75 Postat Februarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 4, 2017 În ce zonă mai activezi Diana? Si pana la ce ora ? Multumesc
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 5, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 În ce zonă mai activezi Diana? Si pana la ce ora ? MultumescBdul Dimitrie Cantemir Disponibila pana tarziu in noapte
cyoborg Reputație: 906 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Revenit si eu la Diana dupa 1 an de zile cred. Am reintalnit-o intr-o alta locatie de data asta. Dimitrie Cantemir, etaj superior, apartament cred cu doua camere. Nu am realizat cu exactitate, putina dezordine la intrare dar nimic deranjant. Imparte locatia cu Raluca 18 pe care am dorit sa o cunosc, dar nu am avut ocazia pentru ca era putin ocupata. Poate data viitoare. Am observat ca fetele au si oferta de servicii cu amandoua, tat la finalizare, cat si la ora. Este de luat in calcul.Baia este ok, gasesti gel de dus si apa calda. Am primit si un prosop cam micut, dar m-am descurcat cu el.Fata micuta 1,55, joviala, zambareata, ochi frumosi si foarte calma. Te simti confortabil in preajma ei. Dupa ce am revenit de la dus, ea facusa inainte sa ajung eu in locatie, am inceput actiunea cu un oral la marginea patului cu mine in picioare. Acelasi oral bun, umed, dar parca pe o singura viteza si fara artificii. In orice caz, un oral corect din care se vede ca fetei ii place ce face.Dupa un timp am pus prezervativul si am schimbat in pozitia doggie. Am revazut acelasi fundulet misto, am reintalnit aceeasi pasarica destul de stramta si care se umezeste natural. Fata raspunde bine la miscari si la randul ei intretine actiunea.Am schimbat apoi in pozitia lingurita, unde cu o mana o tineam de gat intoarsa spre mine in timp ce o sarutam, iar finalizarea a fost in gurita fetei dupa o alta repriza de oral. De remarcat si sani fetei, nr. 4, putin cam moi dar foarte excitanti si care raspund bine la saruturi. O experienta buna, eu stiind deja unde merg.Si acum notele>Locatie 8,00 cam greu si cu locurile de parcare.Oral 9.00Normal 9.5 Mie-mi place mult cum se misca fataFata aspect 8,5Igiena 10,00GFE 8,00Eu recomandCadou 100 lei/1finalizare/30 min.Spor 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Februarie 6, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Revenit si eu la Diana dupa 1 an de zile cred. Am reintalnit-o intr-o alta locatie de data asta. Dimitrie Cantemir, etaj superior, apartament cred cu doua camere. Nu am realizat cu exactitate, putina dezordine la intrare dar nimic deranjant. Imparte locatia cu Raluca 18 pe care am dorit sa o cunosc, dar nu am avut ocazia pentru ca era putin ocupata. Poate data viitoare. Am observat ca fetele au si oferta de servicii cu amandoua, tat la finalizare, cat si la ora. Este de luat in calcul.Baia este ok, gasesti gel de dus si apa calda. Am primit si un prosop cam micut, dar m-am descurcat cu el.Fata micuta 1,55, joviala, zambareata, ochi frumosi si foarte calma. Te simti confortabil in preajma ei. Dupa ce am revenit de la dus, ea facusa inainte sa ajung eu in locatie, am inceput actiunea cu un oral la marginea patului cu mine in picioare. Acelasi oral bun, umed, dar parca pe o singura viteza si fara artificii. In orice caz, un oral corect din care se vede ca fetei ii place ce face.Dupa un timp am pus prezervativul si am schimbat in pozitia doggie. Am revazut acelasi fundulet misto, am reintalnit aceeasi pasarica destul de stramta si care se umezeste natural. Fata raspunde bine la miscari si la randul ei intretine actiunea.Am schimbat apoi in pozitia lingurita, unde cu o mana o tineam de gat intoarsa spre mine in timp ce o sarutam, iar finalizarea a fost in gurita fetei dupa o alta repriza de oral. De remarcat si sani fetei, nr. 4, putin cam moi dar foarte excitanti si care raspund bine la saruturi. O experienta buna, eu stiind deja unde merg.Si acum notele>Locatie 8,00 cam greu si cu locurile de parcare.Oral 9.00Normal 9.5 Mie-mi place mult cum se misca fataFata aspect 8,5Igiena 10,00GFE 8,00Eu recomandCadou 100 lei/1finalizare/30 min.Spor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum