razvaneu003 Reputație: 39 Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Ne spui si noua ce presupune partea financiara pentru serviciile oferite de tine? Link spre comentariu
yazmin Reputație: 877 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2015 Ne spui si noua ce presupune partea financiara pentru serviciile oferite de tine?da..scz ..100 fin .200 ora. Link spre comentariu
only-me Reputație: 17074 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Partajează Postat Iunie 30, 2015 Mai multe detalii :https://nimfomane.com/forum/topic/28980-brunata-atragatoare-0732199183/?hl=0732199183 5 Link spre comentariu
piticu Reputație: -419 Postat Iunie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 30, 2015 Dar pe celalalt thread are 80/150 tariful... Link spre comentariu
yazmin Reputație: 877 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Dar pe celalalt thread are 80/150 tariful...da ai dreptate....dar sunt de anu trecut Link spre comentariu
only-me Reputație: 17074 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 da ai dreptate....dar sunt de anu trecut Poi..si cum facem draga mea,ori de cate ori o sa maresti tariful,sau iti schimbi chilotzei ,iti deschizi alt topic??Trebuia sa intri pe acel topic si sa anunti schimbarea facuta de tine,nu sa iti deschizi alt topic!O zi frumoasa!! Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iulie 1, 2015 da ai dreptate....dar sunt de anu trecut mergi si anul asta pe tariful 80/150 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Eu zic sa mai pui din start 50 lei...daca devii si tu super ocupata si obosita iar curvarii deceptionati ca stau la coada? Noi ne facem ca uitam cum prestai anterior si pe ce tarife... 1 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Eu zic sa mai pui din start 50 lei...daca devii si tu super ocupata si obosita iar curvarii deceptionati ca stau la coada?Noi ne facem ca uitam cum prestai anterior si pe ce tarife... corect, eu daca nu fut macar pe 200 roni$hori intru in depresie ej' nebun 1 2 Link spre comentariu
yazmin Reputație: 877 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2, 2015 corect, eu daca nu fut macar pe 200 roni$hori intru in depresie ej' nebun domnii mei nu stiu ce va suparat atit de tare .pt ca am marit tarifu? nu sunt nici prima nici ultima .Iar pe celalalt nu am mai putu sa intru pt ca am fost plecata si nu am mai stiut pAROLA LA CONT.O SEARA PLACUTA. Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2015 buna!nu stiu de ce m-ai citat pe mine ca eu chiar nu m-am suparat, adica cum sa spun ma cam lasa rece cine ce tarife isi pune, ca fiecare e liber sa isi puna ce tarif vrea si fiecare client e liber sa aleaga unde merge si cat e dispus sa plateasca.din partea mea succes "pa treaba" si mai departe cum crezi tu ca ti-e bine asa fastii cum e, sunt prea ocupat sa fiu vesel incat sa mai am si timp sa ma supar Link spre comentariu
ale alexandra Reputație: 31 Postat Iulie 3, 2015 Oras:universitate Oras:universitate Partajează Postat Iulie 3, 2015 buna!nu stiu de ce m-ai citat pe mine ca eu chiar nu m-am suparat, adica cum sa spun ma cam lasa rece cine ce tarife isi pune, ca fiecare e liber sa isi puna ce tarif vrea si fiecare client e liber sa aleaga unde merge si cat e dispus sa plateasca.din partea mea succes "pa treaba" si mai departe cum crezi tu ca ti-e bine asa fastii cum e, sunt prea ocupat sa fiu vesel incat sa mai am si timp sa ma supar Link spre comentariu
yazmin Reputație: 877 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2015 buna!nu stiu de ce m-ai citat pe mine ca eu chiar nu m-am suparat, adica cum sa spun ma cam lasa rece cine ce tarife isi pune, ca fiecare e liber sa isi puna ce tarif vrea si fiecare client e liber sa aleaga unde merge si cat e dispus sa plateasca.din partea mea succes "pa treaba" si mai departe cum crezi tu ca ti-e bine asa fastii cum e, sunt prea ocupat sa fiu vesel incat sa mai am si timp sa ma supar scz am intrat pe contu colegei mele .....da ai dreptate am fost putin nervoasa ..iubesc oamenii veseli tine-o tot asa. Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2015 sunt da succes cum ar veni, daca o dat asa dintr-o data norocu' peste mine ca o felina la 1,75 sa ma tzuce ashe cu foc PS: esti colega cu Yazmin de mai sus? poate o fi vrut ea sa ma pupeze, da ai fost tu logata si atunci s-a incurcat nelamurirea Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2015 scz am intrat pe contu colegei mele .....da ai dreptate am fost putin nervoasa ..iubesc oamenii veseli tine-o tot asa. nu's asa pretentios, ca ma pupi tu, ca ma pupa ea (da te-am simtit ca ai postat de pe alt cont ai vazut pupici sa fie si dragoste in lume, daca se poate si protejat ca sa traim multi ani fericiti e si mai bine Link spre comentariu
yazmin Reputație: 877 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2015 nu's asa pretentios, ca ma pupi tu, ca ma pupa ea (da te-am simtit ca ai postat de pe alt cont ai vazut pupici sa fie si dragoste in lume, daca se poate si protejat ca sa traim multi ani fericiti e si mai bine Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 domnii mei nu stiu ce va suparat atit de tare .pt ca am marit tarifu? nu sunt nici prima nici ultima .Iar pe celalalt nu am mai putu sa intru pt ca am fost plecata si nu am mai stiut pAROLA LA CONT.O SEARA PLACUTA. orice situl are procedura de password recovery/reset... Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 7, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iulie 7, 2015 orice situl are procedura de password recovery/reset...Pacat ca n-are si-o procedura de-a filtra userii prin niste intrebari capcana, gen: 1+1=? 1 Link spre comentariu
merciless Reputație: -430 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2015 domnii mei nu stiu ce va suparat atit de tare .pt ca am marit tarifu? nu sunt nici prima nici ultima .Iar pe celalalt nu am mai putu sa intru pt ca am fost plecata si nu am mai stiut pAROLA LA CONT.O SEARA PLACUTA. Bine ca nu te-ai asezat in caPU LA MASA.:-):-):-) Link spre comentariu
yazmin Reputație: 877 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 orice situl are procedura de password recovery/reset...da....... multumesc Link spre comentariu
adelinbossprivate Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Aceasta este cristina care era langa biserica italiana pe magheru in scara cu amanetul 076292..88? Link spre comentariu
bull40 Reputație: 64 Postat Iulie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2015 csristina in blocul PNL. super fata, curata, fara graba si volubila Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 10, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 10, 2015 csristina in blocul PNL. super fata, curata, fara graba si volubilaSa faci plici ! Asa ai vazut tu recenziile pe aici ? 3 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 10, 2015 Sa faci plici ! Asa ai vazut tu recenziile pe aici ?S-a uitat doar pă poze 1 1 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iulie 10, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iulie 10, 2015 Salutare!!!Astazi pe la orele pranzului am vizitat-o pe domnisoara,dar nu am timpul necesar pt a lasa o recenzie...Scurt si la obiect...nu se merita.nimic mai adevarat...chiar are mari probleme cu dantura.Am platit pt o ora 150 ron,dar dantura i-am vazut-o cand a inceput un sex oral protejat...Dar sa plec neterminat nu mi-a convenit.asa ca mi-am facut o laba mai lunga,pt a-mi trezi ciocanelul si am pus anvelopa si finalizat normal poz... Revin cu toata recenzia+note mai tarziu.Pana atunci bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum