Sari la conținut

cristina universitate 0732199183

Postări Recomandate

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Nicio recenzie?

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Poze din fata?

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

imi pare rau nu se poate

Buna!!colegu' a intrebat :"poze DIN fata?"nu poze cu fata.Oare ne ascunzi ceva?? :hmmm

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna!!colegu' a intrebat :"poze DIN fata?"nu poze cu fata.Oare ne ascunzi ceva?? :hmmm

post-160023-0-54172500-1438174893_thumb.jpg

post-160023-0-28046600-1438174912_thumb.jpg

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

:drool :maninlove :kiss3 .

Postat

fizic e ok, nici nu a coborat acum 5 minute de pe coperta vreunui playboy, dar nici nu o poti cataloga altfel decat bunicica :)

dar cel mai frumos aspect la ea este ca daca esti pus pe glume si ai o atitudine pozitiva e genul de femeie care apreciaza asta si stie sa guste momente placute in atmosfera relaxanta

• Membru Premium
Postat

fizic e ok, nici nu a coborat acum 5 minute de pe coperta vreunui playboy, dar nici nu o poti cataloga altfel decat bunicica :)

dar cel mai frumos aspect la ea este ca daca esti pus pe glume si ai o atitudine pozitiva e genul de femeie care apreciaza asta si stie sa guste momente placute in atmosfera relaxanta

Frate alexxx,ai fost la ea sa glumiti sau sa o :atm ???,sa nu imi spui ca i-ai mai dat si bani!!

Postat

Frate alexxx,ai fost la ea sa glumiti sau sa o :atm ???,sa nu imi spui ca i-ai mai dat si bani!!

nu i-am dat.

eu sunt pe invers, ma platesc ele pe mine :P =))

povestea e lunga, de asta nici nu am scris recenzie, dar eu personal nu sunt genul care deschid usa, imi dau pantalonii jos, bag pula in diferite gauri atasate de un corp, si am fugit ca de turci.

mai si stau la o poveste, o intepatura, o gluma, o tigara, ca altfel ne transformam dreq in roboti sexuali =))

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

nu i-am dat.

povestea e lunga, de asta nici nu am scris recenzie, dar eu personal nu sunt genul care deschid usa, imi dau pantalonii jos, bag pula in diferite gauri atasate de un corp, si am fugit ca de turci.

mai si stau la o poveste, o intepatura, o gluma, o tigara, ca altfel ne transformam dreq in roboti sexuali =))

I Agree! Bravo frate Alex!
Postat

:clapp  :X

nu i-am dat.

Reputație: 24072
Postat

Iti arat o pozitie tare de tot pe bicicleta aia...

:)

• Membru Premium
Postat

Iti arat o pozitie tare de tot pe bicicleta aia...

:)

Pozitia "sticlistului turmentat si futacios" :laugh2 :hihat .

Postat

Pozitia "sticlistului turmentat si futacios" :laugh2 :hihat .

astept.... :luv  :luv

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...