Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dumnezeu să te odihnească în pace!

• Like 6
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Dumnezeu sa-i dea odihnă vesnică!

• Like 16
  • Minus 17
Vizitator
Postat

Scoasa doar din pin sa pluteacsa prin DG...

O sa regreti decizia asta, nu ca o sa fac eu ceva in privinta asta.

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

N-am cunoscut-o personal, insa am simtit Omul de dincolo de virtual.

Pacat... A pierdut lupta pe care si-o dorea cel mai mult s-o castige. Isi dorea Viata! O viata pe care multi dintre noi nu stim s-o apreciem, asa cum este.

Ramas bun, Cassy!

• Like 7
Vizitator stau de sase
Postat

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

N-am cunoscut-o personal, insa am simtit Omul de dincolo de virtual.

Pacat... A pierdut lupta pe care si-o dorea cel mai mult s-o castige. Isi dorea Viata! O viata pe care multi dintre noi nu stim s-o apreciem, asa cum este.

Ramas bun, Cassy!

Mi-ai luat cuvintele din gura. 

Dumnezeu s-o odihneasca.

• Like 5
Postat

Mi-ai luat cuvintele din gura. 

Dumnezeu s-o odihneasca.

Am intrat pe forum special pt Cassy. Astazi am auzit groaznica veste. Speram sa-si revina, sa invinga boala, insa...

• Like 4
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

A murit? :((

Am vb acum vreo luna cu ea imi zisese ca se simtea mai bine

Dzeu sa o odihneasca in pace 

• Like 11
  • Oras:*
  • Oras:*
Postat

N-am cunoscut-o niciodata pe Cassy, dar i-am vazut topicul cand era fixed si am fost surprins sa-l vad dat jos. Asa am aflat de moartea ei. Imi pare foarte rau sa aflu de asta, din ultimele mesaje parea sa fie mai bine. Moartea unui om ma intristeaza, mai ales cand n-o merita. Cassy merita sa traiasca pana la adanci batraneti, fericita si mai inteleapta dupa experientele din viata.

Acum, nu pot sa spun decat un sincer R.I.P. Cassy.

• Like 2
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

N-am cunoscut-o niciodata pe Cassy, dar i-am vazut topicul cand era fixed si am fost surprins sa-l vad dat jos. Asa am aflat de moartea ei. Imi pare foarte rau sa aflu de asta, din ultimele mesaje parea sa fie mai bine. Moartea unui om ma intristeaza, mai ales cand n-o merita. Cassy merita sa traiasca pana la adanci batraneti, fericita si mai inteleapta dupa experientele din viata.

Acum, nu pot sa spun decat un sincer R.I.P. Cassy.

Moartea este perfect fireasca. Suferinta mi se pare absolut odioasa. Cassy merita sa traiasca fericita. 

https://fthmb.tqn.com/Um_4msIXAkB4-aEi_5rilAa2ic0=/960x0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/Funeralwreath-GettyImages-591655301-5a3edccc5b6e240037ffc773.jpg

• Like 5
Vizitator
Postat

Vorbeste cu mămica ta din mormânt asa, idiotenie de om...

Cum vine asta, mizerie ce esti?!

Aici m-ai minusat aiurea, ipocrit doresti odihna vesnica si apoi trantesti asta pe alt topic?

Sa va enervati pe mine, nu-mi pasa, la ce nervi am avut eu...

Contul lui Fane ca e blocat, altfel ii ceream parola sa inchid topicul.

Nu va mai prefaceti ca va pasa. (Nu vorbesc de toti, stiti voi care sunteti)

Vizitator
Postat

certati.va in alta parte!

Eu nu ma cert, v-am arat ce mizerii punctati cu gandul ca sunt sincere...

Sa fiu eu rea, nu-i bai.

Sa nu va mai mire cand sterg cu ea pe jos...

Postat

Eu nu ma cert, v-am arat ce mizerii punctati cu gandul ca sunt sincere...

Sa fiu eu rea, nu-i bai.

Sa nu va mai mire cand sterg cu ea pe jos...

Perfect de acord in cea ce o priveste dar aici nu e locul potrivit pentru asa ceva :) Sa incercam sa ii pastram o amintire frumoasa lui Cassy prin acest topic sa nu devina stadion :)

• Like 10
Vizitator
Postat

Perfect de acord in cea ce o priveste dar aici nu e locul potrivit pentru asa ceva :) Sa incercam sa ii pastram o amintire frumoasa lui Cassy prin acest topic sa nu devina stadion :)

Eu am terminat cu subiectul, despre ce mai discutam?

Postat

Eu am terminat cu subiectul, despre ce mai discutam?

Despre ce vrei tu dar nu aici :) :*

Vizitator
Postat

Despre ce vrei tu dar nu aici :) :*

O tii langa aiurea.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Am cunoscu-o pe Cassy , acum mai bine de 10 ani , cand activa ca user pe un alt site  . Am regasit-o pe aici cativa ani mai tarziu , adica fix la momentul inregistrarii mele  in 2016 , afland in acelasi timp si de problemele sale de sanatate pe care nu le cunosteam si cu care incerca cu toata forta sa se lupte , ca sa le poata rezolva.

Nu am cuvinte in momentul de fata si imi pare nespus de rau ca nu am putut sa o ajut mai mult , imi pare rau ca in discutiile noastre avute spre sfarsitul anului trecut ii promisesem ca am sa-i fac o vizita la spital si nu am reusit sa ajung , macar cu un buchet de flori . In goana noastra nebuna uneori uitam de semenii nostrii aflati in suferinta , chiar si atunci cand acestia emit strigate de ajutor . Imi pare rau ca a rapus-o aceasta boala necrutatoare si ca s-a stins mult prea devreme , fara sa apuce sa se mai bucure de proprii copii , pe care sa-i vada fericiti la casa lor ...hmmm.... inca nu imi vine sa cred citind acum asemenea vesti triste  , ca ne-a parasit acest om bun si ca suferinta i-a curmat  zilele , cum nu pot sa cred ca nu o vom mai observa pe aici  si vom citi din micile ei bucurii de care in ultimul timp incerca sa se lege , ca sa-si alunge suferinta si tristetea sau sa mai uite de acestea , chiar si atunci cand isi facea prezenta  sub o forma destul de optimista

Am sa incerc acum  sa mi-o reamintesc ca pe o persoana haioasa , zambareata , sincera si realista , exact cum era acum mult timp si plina de viata  la momentul acela , aflata in floarea tineretii .
.

Dumnezeu sa te aiba in paza si  sa te odineasca .Macar  acolo sus sper sa fii mult mai fericita  si tihnita , chiar daca drumul vietii  te-a supus  la grele incercari si suferinti . :(

https://cache.bzi.ro/cache/9/217/s604x0_doliu.jpg

• Like 8
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Am cunoscu-o pe Cassy , acum mai bine de 10 ani , cand activa ca user pe un alt site . Am regasit-o pe aici cativa ani mai tarziu , adica fix la momentul inregistrarii mele in 2016 , afland in acelasi timp si de problemele sale de sanatate pe care nu le cunosteam si cu care incerca cu toata forta sa se lupte , ca sa le poata rezolva.

Nu am cuvinte in momentul de fata si imi pare nespus de rau ca nu am putut sa o ajut mai mult , imi pare rau ca in discutiile noastre avute spre sfarsitul anului trecut ii promisesem ca am sa-i fac o vizita la spital si nu am reusit sa ajung , macar cu un buchet de flori . In goana noastra nebuna uneori uitam de semenii nostrii aflati in suferinta , chiar si atunci cand acestia emit strigate de ajutor . Imi pare rau ca a rapus-o aceasta boala necrutatoare si ca s-a stins mult prea devreme , fara sa apuce sa se mai bucure de proprii copii , pe care sa-i vada fericiti la casa lor ...hmmm.... inca nu imi vine sa cred citind acum asemenea vesti triste , ca ne-a parasit acest om bun si ca suferinta i-a curmat zilele , cum nu pot sa cred ca nu o vom mai observa pe aici si vom citi din micile ei bucurii de care in ultimul timp incerca sa se lege , ca sa-si alunge suferinta si tristetea sau sa mai uite de acestea , chiar si atunci cand isi facea prezenta sub o forma destul de optimista

Am sa incerc acum sa mi-o reamintesc ca pe o persoana haioasa , zambareata , sincera si realista , exact cum era acum mult timp si plina de viata la momentul acela , aflata in floarea tineretii .

.

Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te odineasca .Macar acolo sus sper sa fii mult mai fericita si tihnita , chiar daca drumul vietii te-a supus la grele incercari si suferinti . :(

https://cache.bzi.ro/cache/9/217/s604x0_doliu.jpg

Cu ce ai ajutat-o țăran ipocrit și mitoman?

Ai cunoscut-o pe un alt site, ești activ și pe site-ul concurent,ai și un blog al tau...Ba, viață reală ai sau doar virtuală??

• Like 2
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Pfuai nu pot sa cred si cand credeam ca lucrurile se indreapta intro directie mai buna! din pacate cancerul e o boala mult prea ticaloasa......RIP Cassy pacat........pacat ca prea multi oameni tineri pleaca din lumea asta.....

• Like 5
Vizitator
Postat

Topicul trebuie sa stea deschis in aminintirea lui Cassy,dar mai ales sa vada toata lumea ce scursuri,ce lepre,ce jeguri subumane sunteti.

Siana,zdreanta asta ordinara,isi cere scuze dupa ce a injurat-o in sute de postari.Cata parsivenie,ipocrizie,falsitate.......

Taraturilor,vreti sa fie ascuns topicul ca lumea sa nu vada cat sunteti de dezumanizate?????

Despre morti numai de bine..stii ca asa se zice. Ce mai conteaza ce a fost?ce conflicte etc.omul nu mai e.

• Like 5
Vizitator
Postat

motane ascunde topicul !

• Like 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...