Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Scanare noua cu tomograf azi, maine vine rezultul (dupa 4 cicluri de R-DHAP, protocolul salvator sau pretransplant). Dar oare vreau sa vad rezultatul? Nici nu stiu daca simt teama, sau ma gandesc deja ca patesc ca dupa orima linie de tratament, adica rezultate modeste.

Desigur, sunt constienta ca acest protocol poate induce si remisia bolii, dar sa indraznesc sa astept prea mult? E prea mult? Nu vreau sa fiu iar dezamagita. Dar, no, faptele, ce e in corpul meu nu le pot schimba. Poate-poate totusi?

• Like 5
Link spre comentariu

Grea asteptarea, inca nu a venit rezultatul. Totusi poate fi momentul asteptat, chiar daca probabil mai continuam, dar no, as vrea sa cad ce a facut cu ganglionii mei acest protocol salvator cum se mai zice, si care nu mi s-a parut deloc usor.

Si acum evident stau pe ghimpi 🤔

• Like 2
Link spre comentariu

Am avut ceva de asteptat, stateam pe ghimpi. Si acum blestem limitele ct- lui normal.

Sus vesti bune, cele de 4.8 cm s-au micsorat la 1.7 cm . Cele peritoniale au ramas neschimbate ca si dimensiuni, probabil deja sunt puncte inactive, dar asta o sa se vada doar la pet-ct, dar o sa fac si aia in 2-3 luni, trebuie dosar pt aprobare de la ms.

Concluzie? Boala s-a retras, cred ca pit concepe deocamdata ca o remisie partiala, si mai trebuie sa-si faca efectul si sedinta asta si ceea urmatoare.

Deci sunt vesti mult mai bune decat dupa prima linie de tratament.

Sanatate multa va doresc tuturor, pup 😉

• Like 7
Link spre comentariu

Am urmarit povestea ta de ceva timp . Am citit absolut toate paginile. Chiar si topicul de la "inactive" si tot ce pot spune e ca esti "must see". Si ma bucur mult ca esti mai bine. Poate cand ajung in tara , daca esti dispusa sa stam de vorba mi ar face placere.

Multa sanatate in continuare !!

• Like 3
Link spre comentariu

Multumesc, quasim, pt tot, sanatate multa.

Doitslow, da m-ar bucura un mic pahar de vb, autrecut ceva luni de cand n-am avut parte/ocazie

Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Am avut ceva de asteptat, stateam pe ghimpi. Si acum blestem limitele ct- lui normal.

Sus vesti bune, cele de 4.8 cm s-au micsorat la 1.7 cm . Cele peritoniale au ramas neschimbate ca si dimensiuni, probabil deja sunt puncte inactive, dar asta o sa se vada doar la pet-ct, dar o sa fac si aia in 2-3 luni, trebuie dosar pt aprobare de la ms.

Concluzie? Boala s-a retras, cred ca pit concepe deocamdata ca o remisie partiala, si mai trebuie sa-si faca efectul si sedinta asta si ceea urmatoare.

Deci sunt vesti mult mai bune decat dupa prima linie de tratament.

Sanatate multa va doresc tuturor, pup

Foarte bine si sincer era cazul la ce tratamente induri incet incet iese soarele si pe strada ta!

• Like 5
Link spre comentariu

O, da, chiar sunt obosita, dar mai am una din asta, apoi habar n-am, stiu ca se poate continua cu chimio pt consolidare sau chiar transplant pt consolidarea rezulratului , ca sa fie de durata

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

O, da, chiar sunt obosita, dar mai am una din asta, apoi habar n-am, stiu ca se poate continua cu chimio pt consolidare sau chiar transplant pt consolidarea rezulratului , ca sa fie de durata

daca nu mai treci tu vara asta prin Bucuresti (si nu ma "ocolesti"), mai spre sfarsitul anului trec eu pe la tine ..

DAR, nu uita:

young hearts run free !

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Hehe am "negociat cu doctora, maine merg acasaaaaaa, acum dupa 15 zile. Azi noapte am visat ca m-au lăsat azi deja sa plec.

La Bucuresti as putea trece vara asta doar daca ma ia cineva pt câteva zile ca anul trecut, singura n-am putere pt deplasare de genul. Nu ca nu mi-ar prinde bine o mica schimbare temporara de aer :)

No, dar stiu acum calendarul meu, luna viitoare vin pt ULTIMUL protocol de asta lung de 17 zile, apoi o sa fie internari de doar 3 zile , ca sa primesc si monoclonala prescrisa (8). Ceea ce o sa fie muuuult mai usor. O nimica toata fata de asta , abia astept sa scap de R-DHAP, m-a secat, si m-a lăsat si cu probleme de auz

• Like 12
Link spre comentariu

No, mai e inca o sedinta , pfff, acum chiar trebuie deja sa trag de mine sa pot cu rabdarea.

Pe de alta parte s-au implinit doi ani de la diagnostic (si poimaine 5  de prezenta pe forum), din pacate nimeni nu te informeaza ca s-ar putea sa dureze asa mult la inceput :) Mie una imi e mai usor sa trec peste multe daca stiu din start cam la ce sa ma astept

Si tin neaparat sa le multumesc celor 4 persoane care in ultimele 2 luni mi-au facilitat accesul la anticoagulant si datorita carora nu a trebuit sa ma rezum la macarea de la spital (ati vazuuuut nu, cata macare se daaaaa?)  Fara ei nici n u stiu cum as fi rabdat spitalizarile lungi.  :blushing2

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Uneori imi pare ca folosesti boala ca o scuza sa stai intinsa si ajutata... :) Multi tind sa ceara rasfatare cand sunt bolnavi. Scularea, scutura-te, sunt 2 ani deja?! Gaseste o ocupatie placuta, in afara celei in care esti plimbata pentru ca esti bolnava... :)

Ar fi timpul sa-ti revii. Gaseste ceva pe viitor si lasa capitolul asta, boala deseori se retrage cand nu o mai sustii.

Nu am zis nimic cu rautate. Ai grija de tine! :)

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Cassy, cateva cuvinte vreau sa-ti spun pentru ziua de azi, care este frumoasa pt tine, stii ce zic!

In primul rand, vreau sa-ti urez multa, multa sanatate, fericire si fi puternica ca o sa o reusesti! Si acum, vreau sa-ti urez, cu ocazia zilei de azi, cand implinesti 5 ani de prezenta... un la multi ani si inca, inca muuulti ani de prezenta pe forum!

Mai am un pic si eu, mai exact, pe 2 iulie fac si eu 2 ani de prezenta printre voi si sunt foarte bucuros ca v-am descoperit chiar daca nu va cunosc pe toti, dar, cu unii (virtuali) cu care mai corespondez pe aici, imi lasa o senzatie ca ne cunoastem demult (la fel si cu tine si cu Gabi, la fel, sper sa va cunosc si pe voi doua in realitate... imi sunteti foarte simpatice).

Good luck!

• Like 3
Link spre comentariu

Da, mie mi-ar placea mai mult sa fiu inca apta pt intalniri decat sa "stau intinsa" . Dar cu puterea unei babe de 80 de ani, cu menopauza indusa de citostatice de doi ani deja si cu candida in gura de la efectul tratamentelor, imposibil. 

• Like 3
Link spre comentariu

Da, mie mi-ar placea mai mult sa fiu inca apta pt intalniri decat sa "stau intinsa" . Dar cu puterea unei babe de 80 de ani, cu menopauza indusa de citostatice de doi ani deja si cu candida in gura de la efectul tratamentelor, imposibil. 

Imi pare rau. Orice medicament trateaza una si strica alta. Sper ca ce a fost mai rau a trecut.

Refacere grabnica!

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Hehe, eu m-as grabi :) Mai am doar o singura sedinta din asta greu, dupa aia o sa fie mai usor. Apoi.. ori o sa fiu in remisie totala, ori nu stiu. Sigur e ca fata de anul trecut situatia e mai buna  unde trebuie, restul nici nu conteaza, o sa treaca dupa ce termin cu astea. Sanatate multa si tie, Amada . 

• Like 3
Link spre comentariu

Hehe, eu m-as grabi :) Mai am doar o singura sedinta din asta greu, dupa aia o sa fie mai usor. Apoi.. ori o sa fiu in remisie totala, ori nu stiu. Sigur e ca fata de anul trecut situatia e mai buna  unde trebuie, restul nici nu conteaza, o sa treaca dupa ce termin cu astea. Sanatate multa si tie, Amada . 

:) Multumesc si ma bucur, ma astept sa te vindeci si refaci complet. :)

Eu am fost la "pisici" azi, nu mai reusesc de prea mult timp sa controlez fluctuatiile de dispozitie... Fizic inca nu am curaj sa vad unde sunt. 

Trecem peste orice, trebuie, nu o face altcineva.

:hihat

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

La Sugas Bai găsim locuri libere în iulie?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...