matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 10, 2017 Multa muie bing123456 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 10, 2017 Mai Sante ți multi fraieri care mai crede ți în forumul asta de căcat? Înafara de Casy,ea mai crede,mai așteaptă o sacoșă cu mâncare,în afară de ea Vb BMMulta muie bing123456 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Mai Sante ți multi fraieri care mai crede ți în forumul asta de căcat? Înafara de Casy,ea mai crede,mai așteaptă o sacoșă cu mâncare,în afară de ea Vb BMDaca nu i-ti convine forumul, inchideti contul si nu mai intra pe forum. Exact ca la TV, nu i-ti place canalul, schimba-l, doar telecomanda este la tine in mana!!! 6 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2017 Pisicutssssssssssssssssss Alice nu se potolesteeeeeeeeee Acum se ia de Cassyyyyyyyy Sicule nu dormiiiiiiii S SSSSSSiculeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee TE IUBESC FMM. !! ! ! ! _|_ ! ! aaaaaaaaaa !!!! ) <3 1 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Ce sa avem cu o cerșetoare care a supt pula a ani de zile,sa vb îmbolnăvit și cere ajutor 1 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Singura cu capul 0e umeri e Amada Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Restul e ca-n can Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Fraieri care. Inca mai credin forumul!l asta,sa de duca vb la cukcarr Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Daca nu i-ti convine forumul, inchideti contul si nu mai intra pe forum. Exact ca la TV, nu i-ti place canalul, schimba-l, doapai mai nene tocmsi ca forumul asta a e sa scrie lumea despre oricrrtelecomanda este la tine in mana!!! Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Casy e pe forum cu seringile in vena,mai cerșește și ea ceva de mâncare,cat a supt pula nu preaia ajuns 1 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Casymoare de foame,cat a supt pula nupres ia ajuns,ce facem cu copii ne vb inovați bolnavii de leucemie...de fiare rău de ocurva bătrână care a suptpulaani de zile Sa ți fie rușine curva bătrână Pisicutssssssssssssssssss Alice nu se potolesteeeeeeeeee Acum se ia de Cassyyyyyyyy Sicule nu dormiiiiiiii S SSSSSSiculeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee TE IUBESC FMM. !! ! ! ! _|_ ! ! aaaaaaaaaa !!!! ) <3 1 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Casymoare de foame,cat a supt pula nupres ia ajuns,ce facem cu copii ne vb inovați bolnavii de leucemie...de fiare rău de ocurva bătrână care a suptpulaani de zileSa ți fie rușine curva bătrână Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Ajuta un copil nevinovat care are leucemie nu o curva care cerșesc de mâncare,ptiiuu Mi-e scârbă de curva asta proasta care cersestemancare Casymoare de foame,cat a supt pula nupres ia ajuns,ce facem cu copii ne vb inovați bolnavii de leucemie...de fiare rău de ocurva bătrână care a suptpulaani de zileSa ți fie rușine curva bătrână 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 11, 2017 Casy e pe forum cu seringile in vena,mai cerșește și ea ceva de mâncare,cat a supt pula nu preaia ajunsBa idiotule, iesi de aici, ai poluat topicul....hoooo, cat de curand, iti spun eu, ca nu o sa mai postezi nimic, iti jur, bai retardat mintal ce esti. Iesi afara, gunoiule! Cassy, stai linistita, fi calma! 2 2 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Mi e scârbă rau Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Mi e scârbă rau Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Mi e scârbă rau 1 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Nu o ridic în slăvi pe Amada,dar am urmărit ce a scris și a avut mare dreptate O:-) Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 11, 2017 Oricine are dreptul sa se zbata pt propria viata. Nu nu mor defoame, in februarie la internare da, am avut lipsuri la mancare, dar de atunci ma ingrijesc ca sa nu se mai intample la fel.Si pt a supravietui fiecare isi foloseste ustensille ce le are la indemana. Cand o sa am suficienta putere sa sug probabil o sa ma intorc la supt ca oricum imi cam placea si eram si buna la acel capitol So, zi superba tuturor in continuare, eu tot de la spital ca nu mi s-a mai permis plecarea la 16 zile, poate maine 8 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Măi femeie,te ai făcut de râs când au cerut de mâncare, 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate