anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 11, 2017 Măi femeie,te ai făcut de râs când au cerut de mâncare, Mai femeie, asa cum tipi, parca ceri un ajutor si tu! Ai cumva nevoie de o sacosa cu mancare? Vezi-ti de problemele tale si lasa-i pe altii in pace Daca tot ai nevoie de ajutor, deschide si tu un thread si spune-ti problema. Nu se stie de unde sare iepurele 2 2 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Alta proasta,expirata Când cerea de mâncare nu ai zis nimic...ptiu..expirate de 2 lei Ok 1 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Te ai trăit și tu acum că vrei sa te întorci la supt și te dai bine pe lângă lume,..haoleooooTrezit Cine știe,cunoaște,dete dreacu de jeg 2 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Te ai vindecat de boli,putoare?? Ai luat pauza sa te tratezi de bolile pe care le ai avut 2 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Macar te ai tratat sau tot plina de boli ești 3 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Ale dreacu de infecțioase 3 Link spre comentariu
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 11, 2017 Te ai tratat infecto? 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 11, 2017 Alta proasta,expirata Când cerea de mâncare nu ai zis nimic...ptiu..expirate de 2 lei Ok Continua tratamentele la psiholog poate iti vei reveni candva, cumva ... restul nu e treaba ta 1 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2017 MA DA PT CE PLM VOIAI SA CEARA, PT DIAMANTE LA BUCATA, FUTU-VA NEAMU-N GURA DE MORTI PE PICIOARE. 2 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2017 Ba idiotule, iesi de aici, ai poluat topicul....hoooo, cat de curand, iti spun eu, ca nu o sa mai postezi nimic, iti jur, bai retardat mintal ce esti. Iesi afara, gunoiule! Cassy, stai linistita, fi calma! Nu este niciun "idiot", este Alice din Ploiesti, parca va spuneam ceva nou cand ma injura si se dadea in prietenii pe aici, eu stiam clar ce urmareste, culege informatii si-apoi da cu balega din ea! Sunteti nesanatoase care mai pretindeti amicitie de la asemena specimen! Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 12, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iulie 12, 2017 Nu am citit tot topicul.nu citesc in sectoare de genul acesta,din anumite considerente.sa fiu sincera,nu suport suferinta.dar,dna casy,indiferent cine este,sau ce a fost,sau ce vrea dansa sa fie in continuare,e alegerea dansei Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 12, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iulie 12, 2017 Daca cineva crede,ca a dona 10 lei,e capat de tara....10 lei conteaza atat de mult,in situatii dificile...cu 10 lei,iti cumperi mancare,cu 10 lei,iti cumperi ziare,dulciuri,sucuri,tot ce ai nevoie pentru igiena si multe altele.fiecare din noi,odata si odata,picam in colaps.va doresc tot binele din lume,celo care se cred indestructibili Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2017 Si eu doresc tot binele din lume... Celor chiar CHIAR SUNT indestructibili . Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2017 Si toate cele minunate din lume ! Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 13, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Iulie 13, 2017 Abjectia umana nu are limite!@cassy, sper ca ignori total! Chiar merita! 2 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 13, 2017 Multumesc. Si, acasa in sfarsit, de ieri, dar n-am mai fost in stare decat sa stau intr-un loc. Important e ca am terminat, data viitoare stau doar maxim 5 zile, ocazie cand o sa scap si de injectiile scumpe anticoagulante, acum putand primi si sub forma de pastile. Era si timpul, m-am cam saturat sa ma intep de doua ori pe zi In rest acum un fel de convalescenta, imi fac mari sperante ca in doua luni imi recapat mare paRTE din forta 12 Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Iulie 16, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 16, 2017 Mda, nu mai intru pe un topic o saptamana, cand intru...ce vad? Diamanta urla despre mine, visand clone si alte aberatii. Cand vreodata o sa ii (mai) dau eu dreptate Amadei, nu stiu. Nu ca mai am ceva nici cu ea. Doar nu ne-am inteles. Dar Amada spre deosebire de tine, Tina....are un cap pe umeri, nu ii sufla vantul printre urechi si isi da seama ca daca doua persoane nu sunt compatibile, o lasa asa. Eu nu urlu pe topice despre ea, nici ea despre mine. Tina, iti repet pentru a mia miliarda oara. Lasa-ma fetita in pace. Tot te-am ignorat cum aberezi pe ici pe colo despre mine. E grav sa faci atata tam-tam doar pentru faptul ca cineva nu te mai vrea in viata lui/ei. Stalker much? Am vazut ca acum ti-a picat pe Betty. Esti trista. Pisic poate confirma lejer ca repectivul cont nu a fost clona mea. Si ca fapt divers, cand o sa fac eu atatea greseli gramaticale, nici asta nu stiu. @Cassy: sanatate multa, nu ne-am mai auzit de ceva timp, sper ca o sa te pot suna saptamana viitoare. @restul: ignorati "diamantul". De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. 5 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 16, 2017 Nu credeam ca esti tu nici o clipa 3 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 16, 2017 Cred ca era un barbat Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Iulie 16, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 16, 2017 Nu credeam ca esti tu nici o clipa Meh....asta stiu. Dar dupa cum ti-am spus si la telefon, intra unul, altul care habar nu au de tentativele de defaimare ale diamantei si cred saracii ce scrie ea, ca doar nu stau sa rasfoiasca tot forumul. In fine. Cel de sus cu mila... Cred ca era un barbat S-ar putea sa ai dreptate. Am vazut ca s-a luat si de Amada. Culmea e ca de cand s-a intors Amada, eu am lasat-o in pace, ea pe mine la fel. Ba ii lua apararea, ba erati toate expirate. Frustrari de ego masculin, chitit pe curve, misogin si ofticat. E plin si de astia pe aici. Duca-se. Hai te pup 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 Cred ca era un barbat Pare o obsesie la bautura...Nu ma simt flatata ca am fost mentionata de N ori. Ai grija de tine, eu nu ma bag in felul in care iti castigi existenta, am de rezolvat felurile mele...Multa sanatate tuturor!(Nu in ultimul rand mintala! ) 1 3 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat August 7, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat August 7, 2017 Nu merge asa la donari, sange donat nu ajunge unde vrei tu, la un pacient sau spital anume, i colectat, analizat si pus la dispositie dupa regulire interne lor...Asa , acum avand acces si eu in repetate la sange stiu cum merg lucrurile. Cei care aduc donatori au prioritate cand docotrul cere sange pentru ei.Astfel daca nu e grupa de sange rara, nu e urgenta de genul accidentelor se poate dona si alta grupa de sange, care o sa fie folosit pentru alti bolnavi si celui care a adus donatori tot prioritar se asigura grupa de sange potrivita din stoc 3 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat August 11, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat August 11, 2017 Asa , acum avand acces si eu in repetate la sange stiu cum merg lucrurile. Cei care aduc donatori au prioritate cand docotrul cere sange pentru ei.Astfel daca nu e grupa de sange rara, nu e urgenta de genul accidentelor se poate dona si alta grupa de sange, care o sa fie folosit pentru alti bolnavi si celui care a adus donatori tot prioritar se asigura grupa de sange potrivita din stocda corect,asa se procedeaza 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat August 29, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat August 29, 2017 No, ministerul s-a miscat, mi-au aprobat dosarul pt PET-CT . O sa fiu sunata de cei de la clinca clujeana sa stabilim data 4 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat August 29, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat August 29, 2017 No, ministerul s-a miscat, mi-au aprobat dosarul pt PET-CT . O sa fiu sunata de cei de la clinca clujeana sa stabilim dataBV e bine ca ai vesti bune! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate