Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Ar fi fost culmea sa nu aprobe, ma incadrez in doua dintre criteriile casei de asigurari 

• evaluarea pacienţilor pretransplant pentru aprecierea masei tumorale şi a oportunităţii transplantului; 

evaluarea răspunsului la tratamentul de linia a doua şi la tratamentele ulterioare la pacienţii cu limfoame avide FDG
  • Like 4
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

De ce boală hematologică suferă madama mai exact? N-am răbdare să citesc tot topicul. La început zice ceva de sindrom limfoproliferativ. Hodgkin, non-Hodgkin, LLC, care dintre astea?

Postat

No, am si data pt ct la Cluj :) si hartia de la minister in mana :) Bine ca s-a inventat faxul n-a trebuit sa fac un drum pana la Odorhei pt asta :)

Ct pe 12, dar nu stiu exact, rezultatul poate dura o saptamana pana il primesti, cel putin asa am citit, o sa ma informeze acolo mai exact 

Oricum pana la sfarsitul lunii o sa stiu incotro o iau, alte tratamente sau recuperare dupa cele efectuate  :ewpu

ps. non-hodgkin de zona marginala cu celule b

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

De ce boală hematologică suferă madama mai exact? N-am răbdare să citesc tot topicul. La început zice ceva de sindrom limfoproliferativ. Hodgkin, non-Hodgkin, LLC, care dintre astea?

Asa sa vorbeasca cineva cu tine cand te intreaba de ce moare maica-ta de cancer. Gunoiule

Postat

Asa sa vorbeasca cineva cu tine cand te intreaba de ce moare maica-ta de cancer. Gunoiule

Ce morții ma-tii ai sărit asa de cur în sus?! Ce te-a deranjat la formularea mea? Am pus o întrebare, atâta tot.

Futu-ti morții ma-tii de cretinopat isteric.

Postat

A fost super clinica de la Cluj, totul organizat sa mearga fara incurcaturi, ca un ceas fin. Personal extrem de atent, amabil, se purtau cu mine parca as fi fost un bibelou fragil , mai ales imediat dupa ct, iesisem cam ametita dupa nu stiu exact cat timp de stat nemiscata :) imediat mi s-a oferit apa, ba chiar am fost intrebata daca as dori cafea. Tare  :bow  :hihat

Servicii complete fara discutii , sa spun si ca trimit cd-ul si actele prin curier, mail. Mailul s-ar putea sa vina chiar azi  :ewpu  :unsure:

• Like 4
Postat

Si a venit: n-am scapat  :wallbash

Postat

Deocamdata.

Asa, deocamdata 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si a venit: n-am scapat  :wallbash

Cassy, nu pot sa nu te trag la raspundere...

Yka a facut o mare campanie pentru tine, ma bucur, sincer, ca esti printre noi si-ti urez multa sanatate, sa scapi in final cu bine!

Ce nu inteleg eu, este cum ai permis ca Yka sa moara de cancer fara ca tu sa spui ceva?!!!  :FIREdevil

Cat de egoista poti fi, femeie?!!!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cassy, nu pot sa nu te trag la raspundere...

Yka a facut o mare campanie pentru tine, ma bucur, sincer, ca esti printre noi si-ti urez multa sanatate, sa scapi in final cu bine!

Ce nu inteleg eu, este cum ai permis ca Yka sa moara de cancer fara ca tu sa spui ceva?!!!  :FIREdevil

Cat de egoista poti fi, femeie?!!!

Ioooi, Isteneeem! :slap2

Nu as fi scris nimic aici daca nu as fi vrut sa va atrag atentia TUTUROR, cu mxima delicatete, cu privire la un ”amanunt”: Ika s-a retras de pe aces forum cu mai mult timp in urma si a dorit sa isi petreaca suferinta in liniste, anonimat si bun-simt.

Haideti sa respectam memoria si vointa Iuliei si sa nu mai discutam aici despre ea (fie si numai de bine)!

Sper ca nu am ofensat pe nimeni cu aceasta propunere...

R.I.P. doamna Iulia!

http://nimfomane.com/forum/topic/5413-ika-0737-965-534/?p=3024110

Din pacate Ika era pe un drum fara intoarcere. E motivul pentru care si-a dorit sa dispara de pe forum si a cerut in mod expres sa nu se mai vorbeasca despe ea. Sa-i respectam dorinta.

Sunt complet socata! Era bolnava? De ce nu s-a intervenit, de ce nu stia nimeni? :(

La ce foloseste sa te mai agiti acum? Sa-i apreciem pe cei care sunt printre noi acum. Nici cele mai frumoase ganduri, dorinte sau cuvinte n-or s-o invie pe Ika. Cand ai murit... degeaba. 

Pentru Cassy, din fericire, inca mai exista speranta. Se lupta pentru viata ei cat si cum poate. Inca este aici, printre noi. O prezenta din ce in ce mai discreta. Aproape ca s-a uitat cazul ei. Iar cei care-i sunt alaturi sunt din ce in ce mai putini. Tocmai i-au venit rezultatele CT-ului. Speram intr-o minune. N-a fost sa fie. Lupta ei cu boala inca e departe de a se fi incheiat...  

• Like 6
  • Minus 9
Postat

Lupta ei cu boala inca e departe de a se fi incheiat...  

Lupta, cu ce? exista doar doua linii de tratament.. de acolo nimic nu mai e batut in cuie, o sa sar in gol oarecum.

In ceea ce priveste subiectul nu am dreptul sa vorbesc despre lucruri care am fost rugata sa le tin secret

• Like 2
Postat

...

... Yka sa moara de cancer

Nașpa. Ce formă de cancer avea? Probabil un tip de cancer destul de agresiv de a sfârșit relativ tânără, la numai 43 de ani.

Am intrat de curiozitate pe topicul ei. Văd că l-au închis.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0
Postat

Yka a plecat dintre noi ???? 

:fear: nu pot sa cred..........Dumnezeu sa o odihneasca in pace 

• Like 2
Postat

Ioooi, Isteneeem! :slap2

http://nimfomane.com/forum/topic/5413-ika-0737-965-534/?p=3024110

Din pacate Ika era pe un drum fara intoarcere. E motivul pentru care si-a dorit sa dispara de pe forum si a cerut in mod expres sa nu se mai vorbeasca despe ea. Sa-i respectam dorinta.

La ce foloseste sa te mai agiti acum? Sa-i apreciem pe cei care sunt printre noi acum. Nici cele mai frumoase ganduri, dorinte sau cuvinte n-or s-o invie pe Ika. Cand ai murit... degeaba. 

Pentru Cassy, din fericire, inca mai exista speranta. Se lupta pentru viata ei cat si cum poate. Inca este aici, printre noi. O prezenta din ce in ce mai discreta. Aproape ca s-a uitat cazul ei. Iar cei care-i sunt alaturi sunt din ce in ce mai putini. Tocmai i-au venit rezultatele CT-ului. Speram intr-o minune. N-a fost sa fie. Lupta ei cu boala inca e departe de a se fi incheiat...  

Ce repede uitati un OM care a ajutat enorm si nu numai pe Cassy!

Macar in ultima perioada de viata putea sa fie fericita si nu retrasa de pe forum si nu numai.

Dar asa sunt multe specimene care dupa de se vad cu sacii in caruta... nu le mai pasa!

Ma agit pentru ca traiesc printre ignoranti si cineva trebuie s-o faca.

Nu am nimic de spus despre Cassy sau boala ei, a confirmat ca stia, putea s-o incurajeze sa ceara ajutor, stiu ca Yka era orgolioasa, dar cand esti cu un picior in groapa... te gandesti de 2 ori. Dar nu, sa ignoram si sa cerem bani in continuare...

Daca nu exista suflet pe topicul asta, eu ma mir cati idioti s-au gasit sa-l puna!  :slap2

Nu-mi raspunde ca mi s-a scarbit!

• Oras:N.Dame
Postat

Stai linistita (daca poti0, Yka a fost ajutata de o persoana care merita tot respectul nostru! Si una din formele prin care imi arat respectul fata de acea Doamna care i-a fost Ykai alaturi este exact aceea ca ii indeplinesc dorinta de a ramane anonima.

La fel trebuie procedat si fata de Yka! Daca simtea nevoie de compasiune publica, ar fi fost printre noi.

Aici nu este vorba de a menaja orgoliul ei, ci de a-i asigura linistea.

Nu mai blama daca nu intelegi!

Nu-mi raspunde ca mi s-a scarbit!

Si noua!

• Like 1
Postat

Stai linistita (daca poti0, Yka a fost ajutata de o persoana care merita tot respectul nostru! Si una din formele prin care imi arat respectul fata de acea Doamna care i-a fost Ykai alaturi este exact aceea ca ii indeplinesc dorinta de a ramane anonima.

La fel trebuie procedat si fata de Yka! Daca simtea nevoie de compasiune publica, ar fi fost printre noi.

Aici nu este vorba de a menaja orgoliul ei, ci de a-i asigura linistea.

Nu mai blama daca nu intelegi!

Si noua!

Daca si voua, de ce te-ai gasit sa-mi scrii?

Stiu despre care Doamna vorbesti, respectele mele!  :hihat

Aici in discutie avem alta doamna...

Inteleg prea bine cum ar fi sa fii bolnava si sa nu vrei sa fii vazuta sub orice critica...

Inteleg si am vazut multe, mai ales ce tine de boala asta afurisita!

Valabil pentru ambele doamne: Trebuia sa incerce!!! Iar voi i-ati respectat decizia sa moara! Pentru asta nu am cum sa va aplaud!

Postat

Din doua motive ti-am raspuns:

1) Pentru ca ai blamat-o gratuit pe @Cassy! Faptul ca ai invinovatit la gramada, in stil colectivisto-bolsevic, pe membrii forumului, nu conteaza.

2) Am sperat ca poti intelege si un alt punct de vedere. M-am inselat, mea culpa!

• Like 1
Postat

Din doua motive ti-am raspuns:

1) Pentru ca ai blamat-o gratuit pe @Cassy! Faptul ca ai invinovatit la gramada, in stil colectivisto-bolsevic, pe membrii forumului, nu conteaza.

2) Am sperat ca poti intelege si un alt punct de vedere. M-am inselat, mea culpa!

Cunosc punctul tau de vedere, nu trebuie sa fiu de acord cu el, eu privesc lucrurile din toate punctele de vedere, imaginea ta e doar 2D.

In ce o priveste pe Cassy, revin la primul punct, sper ca nu ametesti prea tare, au fost N protectori alde tine, doar dupa ce mi-am expus faptul ca nu e ok, a reusit sa multumeasca lumea care a ajutat-o...

Asta era primul lucru pe care trebuia sa-l faca!

Dar domnita Cassy crede ca totul i se cuvine pentru ca verifica cu sarguinta ce posteaza...

Eu ti-am spus ce cred, de obicei ce cred este ce exista.

Tu faci ce vrei, mai vireaza niste bani pentru ca esti atat de singuratic si te simti atat de invinovatit... Fa o fapta buna! :)

O alta fapta buna, nu-mi scrie, eu ca tine am vazut, tu ca mine, nu.

• Like 1
  • Minus 3

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Cunosc punctul tau de vedere, nu trebuie sa fiu de acord cu el, eu privesc lucrurile din toate punctele de vedere, imaginea ta e doar 2D.

In ce o priveste pe Cassy, revin la primul punct, sper ca nu ametesti prea tare, au fost N protectori alde tine, doar dupa ce mi-am expus faptul ca nu e ok, a reusit sa multumeasca lumea care a ajutat-o...

Asta era primul lucru pe care trebuia sa-l faca!

Dar domnita Cassy crede ca totul i se cuvine pentru ca verifica cu sarguinta ce posteaza...

Eu ti-am spus ce cred, de obicei ce cred este ce exista.

Tu faci ce vrei, mai vireaza niste bani pentru ca esti atat de singuratic si te simti atat de invinovatit... Fa o fapta buna! :)

O alta fapta buna, nu-mi scrie, eu ca tine am vazut, tu ca mine, nu.

Otravit suflet mai ai, femeie!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...