shoby233 Reputație: 403 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Speram sa se facă bine 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Cu totii 1 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Cu totii Cere contul in pm sa-i trimiti niste bani. Te disper de plangi daca nu o faci! 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Cere contul in pm sa-i trimiti niste bani. Te disper de plangi daca nu o faci! O voi face Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 O voi face Azi, ca-ti ciufulesc printesele! :girlyMultumim! Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Azi, ca-ti ciufulesc printesele! :girlyMultumim!Azi nu merg bancutele. Ce-ar fi s-o facem impreuna? Te rog sa-mi lasi Printesele neciufulite, la nevoie ma sacrific :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Azi nu merg bancutele. Ce-ar fi s-o facem impreuna? Te rog sa-mi lasi Printesele neciufulite, la nevoie ma sacrific :) Deja vu. Am visat asta demult. :slap2Trimite pm-ul, poti folosi si western union.Stii ca am glumit de printese, ce vina au? :)Fa o fapta buna... 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Deja vu. Am visat asta demult. :slap2Trimite pm-ul, poti folosi si western union.Stii ca am glumit de printese, ce vina au? :)Fa o fapta buna...Doamna, Ori rezolv saptamana urmatoare un transfer, sau varianta B, o vizitez in cursul acestei luni. Am toata compasiunea pentru Cassy Al dvs ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Doamna, Ori rezolv saptamana urmatoare un transfer, sau varianta B, o vizitez in cursul acestei luni. Am toata compasiunea pentru Cassy Al dvs ... Da, bre, tu mai lipseai. :laugh2Trimite banii, cred ca nu trebuie sa plateasca asa de scump pentru ei... :laugh2Cu stima. :hihat Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Da, bre, tu mai lipseai. :laugh2Trimite banii, cred ca nu trebuie sa plateasca asa de scump pentru ei... :laugh2Cu stima. :hihatDoamna,Exista varianta C, sa mergem impreuna in aceasta frumoasa luna :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Doamna,Exista varianta C, sa mergem impreuna in aceasta frumoasa luna :) Nu mergem, nenea, nicaieri. O mai si stresam? :no2Tu vrei ceva impreuna si nu stii cum sa-mi spui, nu, multumesc. :laugh2 :hug1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Nu mergem, nenea, nicaieri. O mai si stresam? :no2Tu vrei ceva impreuna si nu stii cum sa-mi spui, nu, multumesc. :laugh2 :hug1Doamna, Dar nu v-am propus inca varianta D, sa ne impreunam impreuna :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Doamna, Dar nu v-am propus inca varianta D, sa ne impreunam impreuna :) :laugh2 :laugh2 :laugh2Foarte dragut din partea ta, stiam ca asta urmeaza. :laugh2Trimite banii, nu se impreuneaza nimeni aici, eu sunt posesiva si nu mai vezi printese! :rax2 :laugh2 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 10, 2018 Daca tot n-am scris, acum scriu un pic. AM SCAPAT de injectiile cu anticoagulant :rockettes-1 dupa ceva mai mult de un an tromboza de vena profunda a fost declarata in sfarsit vindecata :hooray (o capatasem in urma cateterului venos folosit la colectarea de celule stem la Mures)In schimb am incasat o tasare de vertebra cand maxiul cu care mergeam la tratament a intrat cu viteza intr-o groapa pe drum, durere groaznica, am urlat, m-am si speriat. Asa accident stupid vezi in filmuletele cu prostii pe yt , aterizasem pe scaunul de langa mine :slap2 A durut, dar pana la urma nu e asa grav, cu purtarea de corset , mielorelaxante, antiinflamatoare se rezolva, bine ca nu a fost mai nasol. In rest tot astept, informatiile sunt oferite pacientilor cu taraita, astept vesti de la Mures cand ajung al transplant, pana atunci boala e tinuta in frau cu protocolul pe care facusem la inceput ca nu se mai gaseste in tara medicamentul parte a tratamentului care-l urmam . Astea fiind zise, eu va urez multa sanatate, si va sfatuiesc sa va puneti centura de siguranta in maxiuri 5 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 Daca tot n-am scris, acum scriu un pic. AM SCAPAT de injectiile cu anticoagulant :rockettes-1 dupa ceva mai mult de un an tromboza de vena profunda a fost declarata in sfarsit vindecata :hooray (o capatasem in urma cateterului venos folosit la colectarea de celule stem la Mures)In schimb am incasat o tasare de vertebra cand maxiul cu care mergeam la tratament a intrat cu viteza intr-o groapa pe drum, durere groaznica, am urlat, m-am si speriat. Asa accident stupid vezi in filmuletele cu prostii pe yt , aterizasem pe scaunul de langa mine :slap2 A durut, dar pana la urma nu e asa grav, cu purtarea de corset , mielorelaxante, antiinflamatoare se rezolva, bine ca nu a fost mai nasol. In rest tot astept, informatiile sunt oferite pacientilor cu taraita, astept vesti de la Mures cand ajung al transplant, pana atunci boala e tinuta in frau cu protocolul pe care facusem la inceput ca nu se mai gaseste in tara medicamentul parte a tratamentului care-l urmam . Astea fiind zise, eu va urez multa sanatate, si va sfatuiesc sa va puneti centura de siguranta in maxiuri Multa sanatate draga Cassy! :flowers2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 Ma bucur ca esti mai bine.Ai grija de tine! :hug1 Multa sanatate draga Cassy! :flowers2 Ai trimis bani, printzu'? :sado 1 Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Iunie 10, 2018 @cassy Toate citostaticele astea pe care le-ai facut n-au fost decontate de CAS? Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 10, 2018 Sunt, dar nu doar de atata e nevoie. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Cassy iti urez insanatosire grabnica !!! 2 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 11, 2018 Cassy iti urez insanatosire grabnica !!! Multumesc , sanatate si tie :) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Multa sanatate draga Cassy! :flowers2 Hai cu banu' ca te sparg! Ai promis... :girly Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 lasa cassy, ca noi ne facem programu'. tot inainte, cum zicea bunicu' 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 lasa cassy, ca noi ne facem programu'. tot inainte, cum zicea bunicu'Hai si tu banu'! :rax2Mutam eu muntii pentru fericre, dar am vazut cat de nebun esti... :) (Am luato- razna! :laugh2 Eficient sa fie!) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 Hai si tu banu'! :rax2Mutam eu muntii pentru fericre, dar am vazut cat de nebun esti... :) (Am luato- razna! :laugh2 Eficient sa fie!) pai nu? cine s-aseamana, s-aduna! trebuie sa ma vezi in persoana, eu oricum vorbesc din suflet. stiu ca altii vorbesc mai pe ocolite, dar nu asta conteaza. e greu sa gasesti pe cineva care sa-ti fie alaturi mai ales atunci cand ai cea mai mare nevoie. atunci toti fug. asa e cu omul... cat esti bun si poti, merge, altfel, pa. eu stiu ce vreau, si nu e aici vorba de sex. imi doresc sa am pe cineva cu care sa formez o echipa, sa fim acolo unul pentru celalalt, nu bataie de joc si alte fatete.eu nu ma rog de nimeni. ti-am spus cum gandesc, vrei sa vezi si ce simt ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 tu trebuie sa iei in considerare ca eu scriu aici public, fara nici un ascunzis...ma doare pe mine la 2 metri de pual de ce cred unu si altul, eu oricum ca mine fac 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate