badmadafaka Reputație: 1435 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Iunie 27, 2018 Ea are copii?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Ea are copii?O fata, majora 3
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 sa dai warn si la rujatii astia ca altfel iese cu deranj 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Ho bai lupilor moralisti, ca nu stia omul ca a murit. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 sa dai warn si la rujatii astia ca altfel iese cu deranjSpune-i sarut mana ca ai luat doar warning, stii ce luai daca eram eu la tastatura, nu?Mai ai unul. Fii cuminte. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Ho bai lupilor moralisti, ca nu stia omul ca a murit.xoxo nu are gura sa vorbeasca ???? 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 am 3 warn-urila 4 urmeaza vacanta permanenta care dureaza 5 minute pana imi fac alt cont si platesc SP =)) 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 am 3 warn-urila 4 urmeaza vacanta permanenta care dureaza 5 minute pana imi fac alt cont si platesc SP =))Ok, dar de ce simti nevoia sa te manifesti pe acest topic? Ai n alternative. Sa fim decenti, macar aici! 5
gringo11 Reputație: 57 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 voi de ce simtiti nevoia ?caracter de jegos. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 voi de ce simtiti nevoia ?acum ca ai aflat despre ce este vorba, inca continui circul ? ai trait degeaba sa mor eu. 2
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Iunie 28, 2018 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Iunie 28, 2018 intr-adevar o veste foarte trista...off,am ajuns si la acest moment de care ne feream sa ni-l imaginam cel putin...Acum vom vorbi dar in alt mod fata de cum eram obisnuiti,un ultim ramas bun draga CassyDe data asta nu mai e rosu...My tears for you! 7
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 28, 2018 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 28, 2018 Bună seara, dragii mei. Cassy a fost o femeie optimista. A sperat pana în ultima clipa. Nu comentez ce implicații a avut pe acest forum. A făcut ceea ce a vrut și ceea ce a gândit. Păcat de oamenii buni. Dzeu sa o odihnească în pace 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Se așterne uitarea ... Nu se asterne nimic. Lasa topicul daca nu ai nimic de spus.Ce mai e de comentat? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 1, 2018 Bai incep prin a mi exprima inca o data regretele pentru trecerea in nefinta a lui Cassy DARCEA CE SIMT CAND CITESC VORBELE UNORA DE PE AICI SINCER E PREA PUTIN ZIS SCARBA AS JIGNI TERMENUL DACA AS FACE ASOCIEREA INTRE ELE SA VA FIE RUSINE SI SA VA GANDITI CA VIATA NU RAMANE DATOARE MAINE POIMAINE NU DORESC NIMANUI O SA FIE INTR.O SITUATIE ASEMANATOARE SI SA LE VAD REACTIA CAND LA DUREREA CARE OR SA O AIBE IN SUFLET LUMEA LE VA RASPUNDE CU CIRC SI CATERINCA LA ADRESA LUI SI A DEFUNCTULUI/EI 12 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iulie 1, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iulie 1, 2018 Bai incep prin a mi exprima inca o data regretele pentru trecerea in nefinta a lui Cassy DARCEA CE SIMT CAND CITESC VORBELE UNORA DE PE AICI SINCER E PREA PUTIN ZIS SCARBA AS JIGNI TERMENUL DACA AS FACE ASOCIEREA INTRE ELE SA VA FIE RUSINE SI SA VA GANDITI CA VIATA NU RAMANE DATOARE MAINE POIMAINE NU DORESC NIMANUI O SA FIE INTR.O SITUATIE ASEMANATOARE SI SA LE VAD REACTIA CAND LA DUREREA CARE OR SA O AIBE IN SUFLET LUMEA LE VA RASPUNDE CU CIRC SI CATERINCA LA ADRESA LUI SI A DEFUNCTULUI/EIMoartea este fireasca. La un moment dat, devine dezirabila pentru orice organism. Suferinta, mai cu seama cea inutila, este insa odioasa. 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 1, 2018 Moartea este fireasca. La un moment dat, devine dezirabila pentru orice organism. Suferinta, mai cu seama cea inutila, este insa odioasa. Si cu batjocura la adresa unui om care nu mai e printre noi tot fireasca e ? Hai ma Laure fii serios de cand e normal asa ceva? Si nu e vorba de suferinta cuiva in afara celor care au facut parte din anturajul ei apropiat familie prieteni etc..Probabil si cativa clientii de ai ei dar una e sa nu ti pese ..foarte bine nici o problema nu esti obligat ca strain Dar cu totul altceva e sa ti bati joc hai sa nu mai discutam aici eu am vb cu ea cand era in viata si nu vreau sa mai discut ii pastrez acolo o lumanare aprinsa in sufletul meu ca si om si atat in rest tac din gura …. 9 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iulie 1, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iulie 1, 2018 Si cu batjocura la adresa unui om care nu mai e printre noi tot fireasca e ? Hai ma Laure fii serios de cand e normal asa ceva? Si nu e vorba de suferinta cuiva in afara celor care au facut parte din anturajul ei apropiat familie prieteni etc..Probabil si cativa clientii de ai ei dar una e sa nu ti pese ..foarte bine nici o problema nu esti obligat ca strain Dar cu totul altceva e sa ti bati joc hai sa nu mai discutam aici eu am vb cu ea cand era in viata si nu vreau sa mai discut ii pastrez acolo o lumanare aprinsa in sufletul meu ca si om si atat in rest tac din gura ….N-am vazut vreun comentariu in care sa scrie cineva, ceva, urat/rau despre Cassy. Oricum s-a vorbit prea mult si s-a facut prea putin pentru ea. 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 1, 2018 N-am vazut vreun comentariu in care sa scrie cineva, ceva, urat/rau despre Cassy. Oricum s-a vorbit prea mult si s-a facut prea putin pentru ea. Nu ca sa vb rau despre ea unii dintre noi vrem sa pastram topicul asa cum e si sa nu devina ca marea majoritate unde se face toata lumea cum vrea asta era ideea 6 1
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 4, 2018 Odihneste-te in pace,Casy! 4
Postări Recomandate