Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Ea are copii?

O fata, majora 

• Like 3
Vizitator batranul george
Postat

Ho bai lupilor moralisti, ca nu stia omul ca a murit.

• Like 1
Vizitator
Postat

sa dai warn si la rujatii astia ca altfel iese cu deranj

Spune-i sarut mana ca ai luat doar warning, stii ce luai daca eram eu la tastatura, nu?

Mai ai unul. Fii cuminte.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ho bai lupilor moralisti, ca nu stia omul ca a murit.

xoxo nu are gura sa vorbeasca ???? 

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

am 3 warn-uri

la 4 urmeaza vacanta permanenta care dureaza 5 minute pana imi fac alt cont si platesc SP =))

Ok, dar de ce simti nevoia sa te manifesti pe acest topic? 

Ai n alternative. 

Sa fim decenti, macar aici! 

• Like 5
Vizitator
Postat

voi de ce simtiti nevoia ?

acum ca ai aflat despre ce este vorba, inca continui circul ? ai trait degeaba sa mor eu.

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

#amadaunleashed

Vizitator mc hammer
Postat

nem

• Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
Postat

intr-adevar o veste foarte trista...off,am ajuns si la acest moment de care ne feream sa ni-l imaginam cel putin...Acum vom vorbi dar in alt mod fata de cum eram obisnuiti,un ultim ramas bun draga Cassy

De data asta nu mai e rosu...My tears for you!post-183558-0-29477400-1530219287_thumb.jpg

• Like 7
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Bună seara, dragii mei. Cassy a fost o femeie optimista. A sperat pana în ultima clipa. Nu comentez ce implicații a avut pe acest forum. A făcut ceea ce a vrut și ceea ce a gândit. Păcat de oamenii buni. Dzeu sa o odihnească în pace

• Like 7
Vizitator dr parnassus
Postat

Se așterne uitarea ... 

Vizitator
Postat

Se așterne uitarea ... 

Nu se asterne nimic. Lasa topicul daca nu ai nimic de spus.

Ce mai e de comentat?

• Like 2
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Bai incep prin a mi exprima inca o data regretele pentru trecerea in nefinta a lui Cassy 

DAR

CEA CE SIMT CAND CITESC VORBELE UNORA DE PE AICI SINCER E PREA PUTIN ZIS SCARBA AS JIGNI TERMENUL DACA AS FACE ASOCIEREA INTRE ELE

SA VA FIE RUSINE SI SA VA GANDITI CA VIATA NU RAMANE DATOARE MAINE POIMAINE NU DORESC NIMANUI O SA FIE INTR.O SITUATIE ASEMANATOARE SI SA LE VAD REACTIA CAND LA DUREREA CARE OR SA O AIBE IN SUFLET LUMEA LE VA RASPUNDE CU CIRC SI CATERINCA LA ADRESA LUI SI A DEFUNCTULUI/EI

• Like 12
  • Minus 1
  • Oras:F
Postat

Bai incep prin a mi exprima inca o data regretele pentru trecerea in nefinta a lui Cassy 

DAR

CEA CE SIMT CAND CITESC VORBELE UNORA DE PE AICI SINCER E PREA PUTIN ZIS SCARBA AS JIGNI TERMENUL DACA AS FACE ASOCIEREA INTRE ELE

SA VA FIE RUSINE SI SA VA GANDITI CA VIATA NU RAMANE DATOARE MAINE POIMAINE NU DORESC NIMANUI O SA FIE INTR.O SITUATIE ASEMANATOARE SI SA LE VAD REACTIA CAND LA DUREREA CARE OR SA O AIBE IN SUFLET LUMEA LE VA RASPUNDE CU CIRC SI CATERINCA LA ADRESA LUI SI A DEFUNCTULUI/EI

Moartea este fireasca. La un moment dat, devine dezirabila pentru orice organism. Suferinta, mai cu seama cea inutila, este insa odioasa. 

• Like 2
Postat

Moartea este fireasca. La un moment dat, devine dezirabila pentru orice organism. Suferinta, mai cu seama cea inutila, este insa odioasa. 

Si cu batjocura la adresa unui om care nu mai e printre noi tot fireasca e ? Hai ma Laure fii serios de cand e normal asa ceva? 

Si nu e vorba de suferinta cuiva in afara celor care au facut parte din anturajul ei apropiat familie prieteni etc..Probabil si cativa clientii de ai ei dar una e sa nu ti pese ..foarte bine nici o problema nu esti obligat ca strain Dar cu totul altceva e sa ti bati joc hai sa nu mai discutam aici eu am vb cu ea cand era in viata si nu vreau sa mai discut ii pastrez acolo o lumanare aprinsa in sufletul meu ca si om si atat in rest tac din gura ….

• Like 9
  • Minus 1
Postat

Si cu batjocura la adresa unui om care nu mai e printre noi tot fireasca e ? Hai ma Laure fii serios de cand e normal asa ceva? 

Si nu e vorba de suferinta cuiva in afara celor care au facut parte din anturajul ei apropiat familie prieteni etc..Probabil si cativa clientii de ai ei dar una e sa nu ti pese ..foarte bine nici o problema nu esti obligat ca strain Dar cu totul altceva e sa ti bati joc hai sa nu mai discutam aici eu am vb cu ea cand era in viata si nu vreau sa mai discut ii pastrez acolo o lumanare aprinsa in sufletul meu ca si om si atat in rest tac din gura ….

N-am vazut vreun comentariu in care sa scrie cineva, ceva, urat/rau despre Cassy. 

Oricum s-a vorbit prea mult si s-a facut prea putin pentru ea. 

• Like 4
Postat

N-am vazut vreun comentariu in care sa scrie cineva, ceva, urat/rau despre Cassy. 

Oricum s-a vorbit prea mult si s-a facut prea putin pentru ea. 

Nu ca sa vb rau despre ea unii dintre noi vrem sa pastram topicul  asa cum e si sa nu devina ca marea majoritate unde se face toata lumea cum vrea asta era ideea 

• Like 6
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...