Sari la conținut

Randunica e tepara

Postări Recomandate

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Neatza !

Cat e scoru' ? 

plm,  ori remiza, ori pat

• Minus 2
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

plm,  ori remiza, ori pat

Nu bag niciun bilet, din ce se vede situatia aici e incerta. Ma duc gaura daca pun ceva.

Postat

Nu bag niciun bilet, din ce se vede situatia aici e incerta. Ma duc gaura daca pun ceva.

nici daca dau cu banu" nu nimeresc

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deci recunosti ca esti precupeata.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Esti atat de proasta incat intelegi fix pe langa...nu-i bai, nu tu trebuie sa intelegi, nu te stradui sa nu-ti cada suncile.

Ia spune, mai suni femeile sa le inveti tu cum sa tepuiasca constantenii de bani ("au o gramada de bani...au de unde, da-i dracu" am inchis citatul) ?!?  :slap2

Genial

Postat

Deci recunosti ca esti precupeata.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Esti atat de proasta incat intelegi fix pe langa...nu-i bai, nu tu trebuie sa intelegi, nu te stradui sa nu-ti cada suncile.

Ia spune, mai suni femeile sa le inveti tu cum sa tepuiasca constantenii de bani ("au o gramada de bani...au de unde, da-i dracu" am inchis citatul) ?!?  :slap2

Esti fenomenala in prostie si idiotenie !

Postat

Te pot ajuta, in cazul in care nu deti prin casa la un set de bucatarie in care este inclus un polonioc... nu de alta, dar bag de semama ca nu-ti place sa mananci rahat cu lingurita... vrei polonicul

Postat

Pizda anorexica, probabil ca numai asta ai in cap "teapa" ... cum stai cu bugetul?... io mi's bine aici iar cei ce m-au intrebat" de ce Constanta?", imi stiu exact raspunsul ... dar tie nu-ti dau pontul ca esti prea siliconata si ca sa-l intelegi ar trebui sa adaugi putin silicon la creier :D

Asta a fost ultima rabufnire a mea in privinta prostiei tale.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te pot ajuta, in cazul in care nu deti prin casa la un set de bucatarie in care este inclus un polonioc... nu de alta, dar bag de semama ca nu-ti place sa mananci rahat cu lingurita... vrei polonicul

Tu de aia ai polonic în casa,sa mănânci căcat? Și ai mai multe,nu ți ajunge unul?

Ești atât de idioata ca ai stricat topicul. Arunci vorbe,aberații și nu ai nici un argument. Ți am mai zis, nutemaidroga!!!

Când vreodată o sa ajungi tu la degetul mic al Sorinei atunci sa vorbești. Pana atunci stai cuminte în banca ta și scutește ne de diareea asta de o scoți pe.. Taste.

• Like 2
Postat

S-a isterizat precupeata =)) =)) Se pare ca nu are raspunsurile cu ea si a dat in balbaiala. Recomand cu caldura vizionarea filmului "The King's Speach", acolo sunt date, mura-n gura, remedii REALE pentru balbaiala.

Inainte sa vezi filmul, stuadiaza si limba romana (gramatica, clasa a III-a). Nu de alta dar ca sa intelegi ceva, cap sec din spatele tarabei.  :laugh2

• Like 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Vand fier !

Se spune FER...:)))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vand CET-uri, daca tot e la moda :)

Postat

Cumpăr PET-uri, ce plm...

Fa contract cu Dobre....:)))

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...