nonamenoblame Reputation: 32 Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 stalion78 , sa inteleg ca este obligatoriu ca un barbat sa futa neaparat o virgina? Mai frate, sa zici ms ca nu ai avut ocazia sa faci asta.Daca nimresti una ca mine, mai bine iti faci laba.Cand dadeam s-o bag...upssss se tragea ca ea e virgina si n-o face :))) Dupa alte cateva minute de convingere...am frecat-o doar asa..."in buze" sa se excite, sa ma vrea in ea..:) Cand zicea, gata...bag-o ...iar se razgandea ca o bate ma-sa si tac-so daca afla :)))Si uite asa...am futut si n-am futut virgina:) Plus ca nici eu nu prea stiam cu ce se mananca fututul asta :))La a doua...mi-a zis ca-i virgina, dar cand am bagat pula a intrat ca 311 in statie :))Nu am contrazis-o, dar nici nu am crezut-o.Cand m-am insurat, am intrebat-o pe nevasta-mea : Esti virgina ? Cu ochii in pamant si cam rusinata putin mi-a raspuns : NU . Ohhh, multumesc Doamne, am zis :)) In gand, ca pe ea am certat-o...ca sa nu mai faca alta data..bla ,bla..:)) vrajeala :))SAa nu mai faca alta data ce?😂😂😂 Sa nu-si mai piarda virginitatea?😂😂😂 Mai mamica...nu e frumos ce-ai facut...sa nu mai faci alta data...ne-am inteles?😂😂😂
raporcin Reputation: 0 Posted December 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Posted December 5, 2021 Ma gandesc sa nu sau de vreuna cu tufis daca e sa trec p acolo
Recommended Posts