indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 5, 2015 ...după 2016 (2017) democratii lui Obama vor pierde alegerile entuziastii gen Boomtown Willistone nu vor mai avea ce suge (1-1,5 ani), fenomenul american "mai repede o prostituata ca o pizza" se va muta spre zonele roz din UE, americanii vor muri otraviti, drogati, cu salvia divinorum, apoi vine randul europenilor, pe acelasi pattern, important e sa fie mincinosi aici ca acum pe CNN care sa dea cu praf in ochi (totul e o minciuna, pt naivi, pt restu nu)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2015 Postat Iulie 5, 2015 Eheee, mai Corina, el are un suflet foarte mare si ..... gros....aproape 22cm =)) Nu te contrazic!!Nu cunosc!!
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 5, 2015 ăsta e un forum de nebuni, asa zisele curve care posteaza p-aci sunt doar niste naive sau niste expirate, iar curvele reale nici nu citesc plus ca o curva reala (vandabila) nu face polemici vreau sa vad si eu o curva care da ignore la toti clientii de pe forum (figuranti sau iubiti expirati) si moare de foame pe urma Aceste cuvinte trebuie cusute cu fir de aur și sfințite de călugării de la Athos. Doamne ajută! 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 5, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 5, 2015 Indicat ar fi fost ca mama inginerului sa fi fost #Poliamoră,sa se fi iubit cu cati parteneri ar fi vrut #dansa,sa fi folosit doar prezervative,si sa fi fost si ea,fericită!Sper totusi sa fie fericita,daca mai traieste,departe de inginer,departe de jucariile lui din copilarie,posedate! 1 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2015 Nu te contrazic!!Nu cunosc!! Nici eu nu cunosc dar cica e legenda...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2015 Postat Iulie 5, 2015 Nici eu nu cunosc dar cica e legenda...
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 5, 2015 Nici eu nu cunosc dar cica e legenda... D'aia al dracu' nu vrea să mi-o arate, pe legendă zic!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 6, 2015 Bine-i tanar si holtei, ca meri sara unde vrei ... zic ... si e valabil si pentru domnisoareStia ce stia autorul popular
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AWbqMFkZsEw
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 si sculele unor barbatii au devenit legende
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum