Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

Vizitator taki
Reputație: 0

Well...aer pe vena cu seringa. Unele guri spun ca nu mori daca bagi aer pe vena, ci doar pe artera. Plm. Acum nu pot confirma care are efect si care nu. Baga pe google.

Sau alta metoda la indemana... sa bei apa :))) Fara caterinca. Daca bei ffff multa apa in "one shot" , mori. Nu stiu cata cantitate ar trebui, dar sigur sigur merge pt ca e o metoda similara inecului. Practic rinichii nu fac fata .

Cele 2 metode au eficienta 100 % . Nu suferi si nici nu iti trebuie prea mult curaj, gen ca atunci cand vrei sa iti tai venele, sari de pe bloc etc

Nu i vorba ca rinichinu fac fata, ajunge la un moment dat in care apa i asa de multa ca celule nu mai fac schimb cum i normal intre intern si extern celula...

oricum toate mortii de cacat i ai sugerat, lol

Link spre comentariu
Vizitator taki

oricum, ori sunt motive reale sa mori, halzaimer, o boala degenerativa ca curand iti lasa fara putere sa iti omori singur etc, ori i pur si simplu o prostie.

Toti ajungem la moarte, sa ajungem mai repede la ea din motiv "sunt deprimat" i o prostie, esti un las.

Maui bine lasi tot si pleci la alta tara

Link spre comentariu
Vizitator taki

Nu am spus nimic de sex fara prezervativ.

Oricum toata agresivitatea asta reprimata (primul raspuns al tau i injur, ca la piata intre tigance) ca ai sigur nu iti face bine, banuiesc ca mai mult sa gereneaza in capul tau, despre tine, dar incerci sa il dai in cap pe celalti.

Dar nu iti aiuta cu nimic sa iti legi de celalti, injurii, topice aiurea, pentru ca i tot generat din/in tine.

Sa iti faci bine ai nevoie sa schimbi, tu, dar mereu schimbare i grea, auto analiza la fel, oameni prefera sa isi omora decat sa isi schimbe, prefera inchisoare ca cunosc si in care sufera decat libertatea, ca cineva ca a fost in inchisoare 15 ani si i e frica de afara si nu mai vrea sa fie eliberat, chiar i e frica de moment in care sa fie dat afara de inchisoare, la care i obisnuit, pentru ceva cu care nu este obisnuit...

i mai usor sinuciderea decat sa se uiti in ochii de demonii ca ai in cap, i mai usor sa stai ca leguma si sa te plangi decat sa rupi mecanisme in care esti blocat.

oricum alegerea de a trai sau nu i drept de fiecare om sa alege ce sa face cu corpul lui si viata lui.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Tu chiar vrei sa te injur desi nu am nici un chef. Care agresivitate reprimata?! Natural am in suflet doar un copil incapabil sa faca rau cuiva.

mi-e si sila de tine, nu te-as atinge, orice mai mult e prea mult obsedatule, care desi boala te sperie, te si excita cand te futi cu risc.:)

Link spre comentariu
Vizitator taki

Tu chiar vrei sa te injur desi nu am nici un chef. Care agresivitate reprimata?! Natural am in suflet doar un copil incapabil sa faca rau cuiva.

mi-e si sila de tine, nu te-as atinge, orice mai mult e prea mult obsedatule, care desi boala te sperie, te si excita cand te futi cu risc. :)

Ala ca iti arati in orice topic, si ala de cassy.

Link spre comentariu
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------

mi-e si sila de tine, nu te-as atinge, orice mai mult e prea mult obsedatule, care desi boala te sperie, te si excita cand te futi cu risc. :)

http://1.bp.blogspot.com/-AAoeVmamZ2c/VZhRp3EswJI/AAAAAAAAAUc/N7HJAhMYM7M/s1600/agresiv.jpg

Link spre comentariu

Nu cred ca vad eu ceva on topic aici, o sa caut pe net dupa ce il instaleaza...

In ce o priveste pe Cassi, ca Taki vad ca se agita, a fost inca un motiv care m-a pus pe ganduri...

M-am scuzat, nu mai scriu acolo, trebuia sa vina handicapatul sa mai toarne niste ulei pe foc.

Copilul ma distruge, dracul ma protejeaza, cat de ironica e viata! :)

Pe langa simturi, sa fii si cu capul... :D

On topic daca nu se poate aici, astept in PM.

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Nu cred ca vad eu ceva on topic aici, o sa caut pe net dupa ce il instaleaza...

In ce o priveste pe Cassi, ca Taki vad ca se agita, a fost inca un motiv care m-a pus pe ganduri...

M-am scuzat, nu mai scriu acolo,buia sa vina handicapatul sa mai toarne niste ulei pe foc.

Copilul ma distruge, dracul ma protejeaza, cat de ironica e viata! :)

Pe langa simturi, sa fii si cu capul... :D

On topic daca nu se poate aici, astept in PM.

Amada sa te uiti lhttp://www.imdb.com/title/tt2980472/?ref_=fn_al_tt_1 :kiss3 

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed

Mie-mi place de Tom Cruise & Co

Ei merg cu Entreprise în Rai...

Curvele, normal ca ajung si ele, dar, vorba unuia,

"Lasciate ogni speranza, voi ch'intrate"...stai că asta e scrisa pe usa opusa...

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...