n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 Nu-mi apare ultima mea postare... Nu pot multumi destul. Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Well...aer pe vena cu seringa. Unele guri spun ca nu mori daca bagi aer pe vena, ci doar pe artera. Plm. Acum nu pot confirma care are efect si care nu. Baga pe google.Sau alta metoda la indemana... sa bei apa )) Fara caterinca. Daca bei ffff multa apa in "one shot" , mori. Nu stiu cata cantitate ar trebui, dar sigur sigur merge pt ca e o metoda similara inecului. Practic rinichii nu fac fata .Cele 2 metode au eficienta 100 % . Nu suferi si nici nu iti trebuie prea mult curaj, gen ca atunci cand vrei sa iti tai venele, sari de pe bloc etc Nu i vorba ca rinichinu fac fata, ajunge la un moment dat in care apa i asa de multa ca celule nu mai fac schimb cum i normal intre intern si extern celula... oricum toate mortii de cacat i ai sugerat, lol Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 oricum, ori sunt motive reale sa mori, halzaimer, o boala degenerativa ca curand iti lasa fara putere sa iti omori singur etc, ori i pur si simplu o prostie. Toti ajungem la moarte, sa ajungem mai repede la ea din motiv "sunt deprimat" i o prostie, esti un las. Maui bine lasi tot si pleci la alta tara Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 @taki, nu fac sex fara prezervativ, ai gasit alt rahat sa te legi. Du-te si fa o laba. A disparut, complet, dupa dute-vino... Sarumana! Maruntisurile cred ca pot si singura.Pup! Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Nu am spus nimic de sex fara prezervativ. Oricum toata agresivitatea asta reprimata (primul raspuns al tau i injur, ca la piata intre tigance) ca ai sigur nu iti face bine, banuiesc ca mai mult sa gereneaza in capul tau, despre tine, dar incerci sa il dai in cap pe celalti.Dar nu iti aiuta cu nimic sa iti legi de celalti, injurii, topice aiurea, pentru ca i tot generat din/in tine. Sa iti faci bine ai nevoie sa schimbi, tu, dar mereu schimbare i grea, auto analiza la fel, oameni prefera sa isi omora decat sa isi schimbe, prefera inchisoare ca cunosc si in care sufera decat libertatea, ca cineva ca a fost in inchisoare 15 ani si i e frica de afara si nu mai vrea sa fie eliberat, chiar i e frica de moment in care sa fie dat afara de inchisoare, la care i obisnuit, pentru ceva cu care nu este obisnuit... i mai usor sinuciderea decat sa se uiti in ochii de demonii ca ai in cap, i mai usor sa stai ca leguma si sa te plangi decat sa rupi mecanisme in care esti blocat. oricum alegerea de a trai sau nu i drept de fiecare om sa alege ce sa face cu corpul lui si viata lui. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 Tu chiar vrei sa te injur desi nu am nici un chef. Care agresivitate reprimata?! Natural am in suflet doar un copil incapabil sa faca rau cuiva.mi-e si sila de tine, nu te-as atinge, orice mai mult e prea mult obsedatule, care desi boala te sperie, te si excita cand te futi cu risc. Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 4, 2015 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Tu chiar vrei sa te injur desi nu am nici un chef. Care agresivitate reprimata?! Natural am in suflet doar un copil incapabil sa faca rau cuiva.mi-e si sila de tine, nu te-as atinge, orice mai mult e prea mult obsedatule, care desi boala te sperie, te si excita cand te futi cu risc. Ala ca iti arati in orice topic, si ala de cassy. Link spre comentariu
perfumeofamurderer Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Cel mai bine sa mananca staniol cu Omo Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 http://33.media.tumblr.com/36e845d67130ce90dae079af3df87a08/tumblr_mstm7cFTfA1shh68ro1_400.gifhttp://s14.postimg.org/3ptevo2kh/9454998_orig.jpg PROJECTSEMICOLON 1 9 Link spre comentariu
perfumeofamurderer Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Cine pula mea vrea sa se omoara aicisha? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 4, 2015 Cine pula mea vrea sa se omoara aicisha?Ai spus-o chiar tu, cuvintele 2 si 3 de mai sus 1 Link spre comentariu
perfumeofamurderer Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Ai spus-o chiar tu, cuvintele 2 si 3 de mai susGura mare.... ))))))))))))) Amandino....fii barbata Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iulie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Iulie 4, 2015 aş mânca o amandină... 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 4, 2015 aş mânca o amandină...Mai bine dimineata la cafea Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 4, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Iulie 4, 2015 Tu chiar vrei sa te injur desi nu am nici un chef. Care agresivitate reprimata?! Natural am in suflet doar un copil incapabil sa faca rau cuiva.mi-e si sila de tine, nu te-as atinge, orice mai mult e prea mult obsedatule, care desi boala te sperie, te si excita cand te futi cu risc. http://1.bp.blogspot.com/-AAoeVmamZ2c/VZhRp3EswJI/AAAAAAAAAUc/N7HJAhMYM7M/s1600/agresiv.jpg Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 Nu cred ca vad eu ceva on topic aici, o sa caut pe net dupa ce il instaleaza...In ce o priveste pe Cassi, ca Taki vad ca se agita, a fost inca un motiv care m-a pus pe ganduri...M-am scuzat, nu mai scriu acolo, trebuia sa vina handicapatul sa mai toarne niste ulei pe foc.Copilul ma distruge, dracul ma protejeaza, cat de ironica e viata! Pe langa simturi, sa fii si cu capul... On topic daca nu se poate aici, astept in PM. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 5, 2015 Nu cred ca vad eu ceva on topic aici, o sa caut pe net dupa ce il instaleaza...In ce o priveste pe Cassi, ca Taki vad ca se agita, a fost inca un motiv care m-a pus pe ganduri...M-am scuzat, nu mai scriu acolo,buia sa vina handicapatul sa mai toarne niste ulei pe foc.Copilul ma distruge, dracul ma protejeaza, cat de ironica e viata! Pe langa simturi, sa fii si cu capul... On topic daca nu se poate aici, astept in PM.Amada sa te uiti la http://www.imdb.com/title/tt2980472/?ref_=fn_al_tt_1 2 Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 5, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iulie 5, 2015 Taki, am si eu o intrebare? Tu tii post in perioada asta pana pe inserat asa? Ma paste un feeling... 1 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Iulie 5, 2015 post luuuung (rest in pieces dolănescule ) https://www.youtube.com/watch?v=A5P30iL6Jw8 Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 5, 2015 Zic sa va rugati....se pare ca rugaciunile curvelor ajung pana la cer.Straight to Maria Magdalena... Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 5, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iulie 5, 2015 Zic sa va rugati....se pare ca rugaciunile curvelor ajung pana la cer.Straight to Maria Magdalena...Am vazut si eu schimbul ala de replici...infiorator! 1 Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 5, 2015 Am vazut si eu schimbul ala de replici...infiorator!A fost un click duhovnicesc... Eli Eli Lama Sabachtani? Doamne Iartă-mă! 2 Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 5, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iulie 5, 2015 Mai degraba o clica duhovniceasca, aproape de sobor. Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 5, 2015 Mie-mi place de Tom Cruise & Co Ei merg cu Entreprise în Rai... Curvele, normal ca ajung si ele, dar, vorba unuia,"Lasciate ogni speranza, voi ch'intrate"...stai că asta e scrisa pe usa opusa... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate