Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: lupik_06@yahoo.com
  • Oras:Bucuresti
Postat

Randunico nu e bine sa vorbesti cu Gura plina ,din punctul meu de vede dupa exprimarea ta mai mult decat o taranca venita de la tara care se da mare doamna nu esti ...

Nu vezi si tu ca nu mai vine nimeni la tine,esti spurcata la gura pe stomacul gol plus ca ti-a trecut vremea ti s-au lasat sanii, ai facut burta dupa nastere uita-te si tu in oglinda si mai micsoreaza claxonul ala ca pentru noi mai mult de o curva nu esti ...

Iti trece vremea, nu iti mai calca nimeni pragul,saracul copil va avea o educatie cu o asa mama ...

Esti precum bateriile 777 ...

Te-ai bagat si pe site-uri de matrimoniale .Cand te-am vazut cum ai tu pozele asa inocente saraca fata si ea are bataturi in palma ...

Esti de ras fetito dute inapoi la tara ,Bucuresti-ul nu este de tine.Aerul de oras iti face rau ...

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

lpk, zilele trecute ma rugai iar sa trec peste divergente si sa te primesc

iar ai inceput ma bolnavule?

vrei poza cu abdomenul meu cel lucrat la sala si plin de patratele?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"In loc sa ne certam si sa ne impungem asa nu ar fi mai frumos sa ne intelegem bine.Prin acest motiv am avea aman2 de castigat ... Esti interesata?

Trimis de pe iPhone-ul meu"

"Asta imi place la tine ca esti rea .Daca mi-as face programare m-ai primi?sau m-ai trecut pe lista neagra?"

"

Aiurea,ca puteam sa imi dau alta identitate si sa vin ;).Dar nu imi place sa mint sau sa fac asa ceva ...

Trimis de pe iPhone-ul meu"

"Decat sa imi schimb numarul si tot ne vedem asa mai bine imi faci o programare pentru maine si vei vedea ca nu sunt cum crezi tu ;)"

Nu te primesc

Pe Mar 9 feb. 2016 la 11:48 a.m., Dragos
<lupikxxxxxxxx> a scris:
am scris xxxxxxxxxxxxxxx ca sa nu iti dau adresa personala.

Ti-am spus si iti repet: Maturizeaza-te si nu te mai comporta ca un copil. Nu doresc sa te primesc, nici sa te cunosc. Nu mai trimte emailuri si nu mai ataca peste tot aiurea. te faci de ras!
  • Like 1
Postat
  La 26.02.2016 la 11:32, randunica a spus:

lpk, zilele trecute ma rugai iar sa trec peste divergente si sa te primesc

iar ai inceput ma bolnavule?

vrei poza cu abdomenul meu cel lucrat la sala si plin de patratele?

Tot eu sunt bolnav sau tu ca te bagi in seama la Japca?

Barbatul a fugit cu alta am auzit?Ai ramas ca o randunica in aer asa este?:))))

Ai concert in stomac a?

De cand nu ai mai facut si tu un ban?

Ai ceva timp.Vezi-ti de site-urile tale de socializare poate il gasesti pe castigatorul care sa iti dea 4000E pe luna ca esti tu randunica si accepti sa primesti scato si uro :)))).

Nu merge sa pun pozele sa vada lumea cat de inocenta pari in pozele de pe site-ul de socializare

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Azeroth
Postat
  La 27.02.2016 la 3:42, lpk a spus:

Tot eu sunt bolnav sau tu ca te bagi in seama la Japca?

Barbatul a fugit cu alta am auzit?Ai ramas ca o randunica in aer asa este? :))))

Ai concert in stomac a?

De cand nu ai mai facut si tu un ban?

Ai ceva timp.Vezi-ti de site-urile tale de socializare poate il gasesti pe castigatorul care sa iti dea 4000E pe luna ca esti tu randunica si accepti sa primesti scato si uro :)))).

Nu merge sa pun pozele sa vada lumea cat de inocenta pari in pozele de pe site-ul de socializare

O am la prieteni pe Randunica :)) . Haha , o aveam de mult timp , si intamplator am vazut ca sunt una si aceeasi:)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 01.03.2016 la 22:04, jajajaja a spus:

O am la prieteni pe Randunica :)) . Haha , o aveam de mult timp , si intamplator am vazut ca sunt una si aceeasi:)

Ce ai vrut să spui?

E de bine?

Postat
  La 05.03.2016 la 21:12, randunica a spus:

Ce ai vrut să spui?

E de bine?

De ce ar fi de rau? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Accept

Încearcă pe celalalt blog

Din semnătura

Încă lucrez pe cel oficial

Am ceva idei pe care încă încerc sa le așez în pagina

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

el...un el... bdsm...

SA va povestesc despre un el...

Prima data cand a venit era ca oricare altul.

HAbar nu avea ce isi doreste cu adevarat.

Avea sa descopere dupa o vreme, fara sa isi dea seama cat de departe poate ajunge. FAra sa isi stabileasca vreo limita, fara sa impuna vreun start sau stop.

Prima data a fost clasic. La finalul unei sedinte reusite de masaj m-a intrebat ce sunt cu atatea jucarii. 

I-am zis ca e noua mea pasiune.

A ras.

A zis "oare sunt multi nebuni care vor asa ceva? ce faci cu ele?

I-am raspuns ca sunt destui si i-am promis ca va fi unul dintre ei..candva..mai devreme sau mai tarziu.

Nu m-a crezut.

A ras iar cu gura pana la urechi.

I-am zis sa mearga la baie ca ma grabesc.

Venea un nebun.

Cat a facut dus m-am imbracat in portjartierele mele negre, prinse de dresul plasa. Pantofii mei negri norocosi, un sutien cu mult push-up (dehm nimeni nu-i perfect!) si o cravasa in mana dreapta.

Cand a iesit de la dus in prosop eram in usa. L-am pleznit peste fese. A ras din nou. S-a uitat la mine complimentand ca imi sta misto. De ce nu l-am asteptat si pe el asa? I-am zis, tu ai vrut masaj, acolo te primesc in pijamale. EU sunt eu, nu joc un rol! 

Iti dau ce cauti.

Doar ca tu nu stii inca ce vrei.

Si a ras iar cu gura pana la urechi.

L-am privit fix in ochi si m-am apropiat incet de el.

Am schimbat cravasa din mana dreapta in mana stanga, pe la spatele meu. Ma uitam inca in ochii lui, fiind extrem de aproape de el. Corpurile noastre s-au unit. Eram mica de statura insa tocurile mele ma ridicat pana la barbia lui. I-am infipt o mana pe testicule, l-am strans nu foarte puternic si i-am soptit " o sa vrei si tu candva, promit!".

Si-a pierdut rasul de data asta a fost doar o grimaza, un suras.

L-am condus.

A mai venit de cateva ori si de fiecare data il provocam. 

Era bulversat de ce il primesc in pijamale.

I-am zis ca asa se primesc egalii. Supusii au program special. Editie limitata.

A patra oara l-am asteptat in negru. 

Cravasa in mana.

La prima vedere i-am infipt o mana in oua si l-am tras puternic spre mine 

:-astazi facem ce vreau eu!"

Nu mai radea.

Nu stia ca ce urma avea sa-i placa suficient cat sa isi doreasca din ce in ce mai mult.

Aia a fost prima sedinta din BDSM.

Prima pentru el..soft si totusi generoasa.

Astazi mi-e fidel.

Si isi doreste!

I-am promis si mi-am tinut promisiunea.

AM schimbat chiar si dildoul.

Si am schimbat si multe altele!

Sa fii cuminte!

Pe tine te simt ca imi esti!

Stii tu!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Postare pentru si despre bdsm

ATENTIE: Daca nu esti interesat de bdsm, nu citi aceasta postare!

https://2.bp.blogspot.com/-LI2X-46TwY8/V023uSHfS_I/AAAAAAAABy0/ABBcKiYrvqcX_4v2q6WrDhz7JDp204frgCLcB/s400/13348836_1000646726680268_263780564_n.jpgIl mai vazusem. Imi aminteam mutra lui dar nu mai stiam ce facusem in cadrul ultimei noastre sedinte, care fusese demult.

L-am intrebat ce asteptari are si l-am trimis ca pe o potaie la dus.

Il simteam ca isi doreste mult sa fie umilit si calcat in picioare, ca ultima zdreanta de om.

Urma o sedinta pe care o asteptam de mult.

Am inchis usa la baie, i-am dat ultimele indicatii si am plecat in camera cealalta, unde mi-am imbracat vestimentatia ce astepta de ceva vreme sa fie purtata.

Pantofii cu toc cui, un body negru si un bici atarnat in cui. Erau destule. 

Chiloteii pe care ii aveam pe mine inainte sa il primesc I-am pus deoparte.

Nu am facut dus inainte de sedinta cu el.

https://2.bp.blogspot.com/-uSZh6U9YdHo/V0231iZbDvI/AAAAAAAABy4/XOxQubddkkEuo8SzfxNEkbe2Q5F9aetpACLcB/s400/13329874_1000646690013605_1274988514_n.jpgMi se parea mult mai incitant sa imi deguste mirosul natural si gustul , exact asa cum este el.

Cand am intrat in camera ma astepta, asa cum ii cerusem, in genunchi cu spatele la usa.

Chilotii pe care ii purtasem in seara de dinainte (caci sedinta a fost matinala) i-am pus pe ochi si i-am legat strans la spate.

L-am intrebat subtil daca il deranjeaza sau i-ar fi mai pe plac daca as face dus.

Am simtit cum inima a inceput sa ii bata si si cel mic crestea, semn ca nu avea nimic impotriva. I-am scotocit prin punga pe care o adusese si i-am studiat "jucariile". Am ales o cravasa, pe care la finalul sedintei i-am "confiscat-o", evident cu acordul lui. Cateva dildouri imi faceau cu ochiul si pe masura ce trecea timpul alaturi de el imaginatia mea o lua razna iar pulsul meu crestea. Aveam impresia ca mi se zbate pana si clitorisul, pulsa ca un beun. l-am asezat ca pe potaie, caci asta era rolul de azi si l-am pus sa ma linga. Pentru ca nu mi-a ascultat indicatiile cu atenmtie si nu reusea sa imi creeze placerea mult asteptata, l-am pedepsit cu o serie de cravase. Cand a plecat avea fundul inimioare, amintire pe care o va pastra cu siguranta multe zile pe bucile albe. 

Pe masura ce ii articulam cravase am realizat ca am o pofta nebuna sa il penetrez. Mi-am pus strap-onul si am ales un dildo mic, prea mic probabil caci nu era de ajuns sa starnesc in el toata placerea.

Simteam ca isi doreste mai multa umilinta, mai multa dorinta de durere. AM schimbat dildoul cu unul mai mare si am continuat asa pana cand am simtit ca adora fiecare gest dintre toate.

L-am obligat sa stea in pat, pe spate, cu picioarele cat mai sus si pompand dildoul ma ajutam de cealalta mana ca sa il fac sa termine. I-am ridicat picioarele pana cand penisul lui a ajuns in dreptul fetei. Cauta cea mai mare umilinta dar nu era inca pregatit pentru ea. Asa ca am ales sa las jetul lui sa ii curga pe fata. Dupa care i-am intins sperma pe toata fata cu talpile.

Data viitoare ma voi asigura ca va inghiti totul.

Pana data viitoare cand va veni mai e ceva vreme.

Dar va fi si acea data!

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 20.08.2016 la 6:37, Raoul73 a spus:

Superb! Felicitari pentru scenariu dar si pentru cum scrii!

Multumesc!

• Like 1
Postat
  La 13.08.2016 la 19:58, randunica a spus:

https://2.bp.blogspot.com/-LI2X-46TwY8/V023uSHfS_I/AAAAAAAABy0/ABBcKiYrvqcX_4v2q6WrDhz7JDp204frgCLcB/s400/13348836_1000646726680268_263780564_n.jpgIl mai vazusem. Imi aminteam mutra lui dar nu mai stiam ce facusem in cadrul ultimei noastre sedinte, care fusese demult.

Il simteam ca isi doreste mult sa fie umilit si calcat in picioare, ca ultima zdreanta de om.

Am inchis usa la baie, i-am dat ultimele indicatii si am plecat in camera cealalta, unde mi-am imbracat vestimentatia ce astepta de ceva vreme sa fie purtata.

https://2.bp.blogspot.com/-uSZh6U9YdHo/V0231iZbDvI/AAAAAAAABy4/XOxQubddkkEuo8SzfxNEkbe2Q5F9aetpACLcB/s400/13329874_1000646690013605_1274988514_n.jpgMi se parea mult mai incitant sa imi deguste mirosul natural si gustul , exact asa cum este el.

Cand am intrat in camera ma astepta, asa cum ii cerusem, in genunchi cu spatele la usa.

Chilotii pe care ii purtasem in seara de dinainte (caci sedinta a fost matinala) i-am pus pe ochi si i-am legat strans la spate.

L-am intrebat subtil daca il deranjeaza sau i-ar fi mai pe plac daca as face dus.

Am simtit cum inima a inceput sa ii bata si si cel mic crestea, semn ca nu avea nimic impotriva. I-am scotocit prin punga pe care o adusese si i-am studiat "jucariile". Am ales o cravasa, pe care la finalul sedintei i-am "confiscat-o", evident cu acordul lui. Cateva dildouri imi faceau cu ochiul si pe masura ce trecea timpul alaturi de el imaginatia mea o lua razna iar pulsul meu crestea. Aveam impresia ca mi se zbate pana si clitorisul, pulsa ca un beun. l-am asezat ca pe potaie, caci asta era rolul de azi si l-am pus sa ma linga. Pentru ca nu mi-a ascultat indicatiile cu atenmtie si nu reusea sa imi creeze placerea mult asteptata, l-am pedepsit cu o serie de cravase. Cand a plecat avea fundul inimioare, amintire pe care o va pastra cu siguranta multe zile pe bucile albe. 

Pe masura ce ii articulam cravase am realizat ca am o pofta nebuna sa il penetrez. Mi-am pus strap-onul si am ales un dildo mic, prea mic probabil caci nu era de ajuns sa starnesc in el toata placerea.

Simteam ca isi doreste mai multa umilinta, mai multa dorinta de durere. AM schimbat dildoul cu unul mai mare si am continuat asa pana cand am simtit ca adora fiecare gest dintre toate.

L-am obligat sa stea in pat, pe spate, cu picioarele cat mai sus si pompand dildoul ma ajutam de cealalta mana ca sa il fac sa termine. I-am ridicat picioarele pana cand penisul lui a ajuns in dreptul fetei. Cauta cea mai mare umilinta dar nu era inca pregatit pentru ea. Asa ca am ales sa las jetul lui sa ii curga pe fata. Dupa care i-am intins sperma pe toata fata cu talpile.

Dar va fi si acea data!

Felicitari ! Ai imaginatie si minti frumos !

• Like 3
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Up

• Oras:Brasov
Postat

Buna.... Stiu ca inainte cand faceai doar masaj ai mai fost prin brasov.... Nu exista nici o posibilitate sa mai anungeti dar in calitate de Stapana de aceasta data? Este cerere foarte mare pentru Stapana in brasov.... Si nu exista niciuna.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna!

Nu stiu cand dar de ajuns ajung sigur. Pt ca iubesc Brasovul

Postat

Sper sa anuntati pe undeva ori pe publi24 ori in ziarul local.... Ca doresc chiar cu disperare pot spune o programare la picioarele dumneavoastra.... Doar sa reusim sa ne potrivim la program sa ma puteti primi... Va sarut picioarele si astept cu nerabdare sa ingenunchez in fata dumneavoastra...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 06.09.2016 la 12:58, Sclavbv a spus:

Sper sa anuntati pe undeva ori pe publi24 ori in ziarul local.... Ca doresc chiar cu disperare pot spune o programare la picioarele dumneavoastra.... Doar sa reusim sa ne potrivim la program sa ma puteti primi... Va sarut picioarele si astept cu nerabdare sa ingenunchez in fata dumneavoastra...

Pe mytex pun anunt cand vin in Brasov

Dar nu cred ca voi vizita anul acesta orasul

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Randunica, sincer, din toate fetele ce le-am vazut pe aici, imi pari una dintre cele mai interesante. Si nu fiindca ai un vagin mai special decat altele, ci prin modul cum te exprimi, prin ceea ce vorbesti. Pe mine unul m-ai facut curios sa te cunosc, insa nu stiu cand voi decide sa o fac. Oricum, keep it up!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mersi.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 13.08.2016 la 19:58, randunica a spus:

Dar va fi si acea data!

Randunica esti cea mai tare :* 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...