Sari la conținut

Sabrina 0761266970

Postări Recomandate

• Oras:cta
Postat

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8184029/sabrina_blonda/

O fetisoara de 19 ani zice ea...pozele sunt reale sta undeva in zona Boema in spate la Radet...50 numaru oral /normal 100 ora.Ciudat e ca a venit din Bucuresti  sta cu sora de 15 ani in apartament si cu un verisor de 16 ani :)  ...pustiu are o atitudine dura de peste   iese te intampina te studiaza... :))))  In fine

Pentru un fast fuck  merge fata

Corp:7

Apartament: curat nici o problema doar ca nu sta singura

Oral: slabut 

Normal: sta cum o pui  pana la un moment dat cand se plange ca o doare...

De revenit: daca se muta singura.

Ideea e ca arata bine si la corp si la fata  , are undeva la 1.60 ...e putin speriata fata...Sincer la pretu asta eu nu am mai gasit in Cta o fata sa arate asa....nici la 70 as putea sa zic.

Spor la futut :))

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

sora e interesannta ?

15 ani fratiwear???? da-mi un PM 

POZE SABRINA

post-172588-0-32820100-1436115942_thumb.jpg

post-172588-0-42178600-1436115950_thumb.jpg

post-172588-0-52488100-1436115998_thumb.jpg

post-172588-0-27271100-1436116002_thumb.jpg

Postat

Nu stiu  nu am vrut sa o vad... :)) Daca asta mica ar face deplasari as recomanda-o la toata lumea. Dar asa cu locatia care o are e mai greu 

Vizitator cenzurat
Postat

Nu stiu  nu am vrut sa o vad... :)) Daca asta mica ar face deplasari as recomanda-o la toata lumea. Dar asa cu locatia care o are e mai greu 

ai zis 7 la corp .... (eu nu as recomanda nimic mai jos de 9 la corp ... insa asa gandesc eu)

Vizitator cenzurat
Postat

La pretul care il are merge iti zic eu.

:) ok ... ai dreptate ... la 100 ora doar Elena de la Cet mai este

• Oras:dobrogea
Postat

:) ok ... ai dreptate ... la 100 ora doar Elena de la Cet mai este

Hai, hai ca mai sunt. vezi Alesia(ex CET)

Vizitator cenzurat
Postat

Hai, hai ca mai sunt. vezi Alesia(ex CET)

am uitat de blonda ... pe unde mai este acum ???

Postat

am uitat de blonda ... pe unde mai este acum ???

la Colonade

mai e si grasa de la Doraly 0761817320

• Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Postat

Am vizitat si eu fatuca sambata...este doar de cateva zile in oras si din cate spune  ea este incepatoare in aceasta meserie .Mie unul nu mi-a facut figuri, a stat cum am vrut eu,si implicarea ei a fost destul de buna .Oralul a fost bunicel,insa refuza 69 si nu prea te lasa  sa te joci cu pasarica.Este destul de speriata si nu a vrut sa spuna de ce.....

Postat

sa-mi trag una! mi-a raspuns cu un asa sictir la telefon ca i-am inchis instantaneu. zici ca dormea si luase o galeata de apa in freza. poate am picat eu intr-un moment nasol, dar parea super adormita, suparata, etc...

• Oras:Constanta
Postat

e proasta rău, da prin gropi

cică fa prima la stânga și prima la dreapta

dar nu știe strada și blocul

oare știe în ce oraș?

cum dracu sa ajungem la ea dacă nu își știe ea adresa

Postat

revin cu sentimente mai bune și cu recenzia

preț 100 ora

aspect puștoaica se cunoaște ca e puțin de etnie, simpatica, sânii mici și tari și câteva firicele de par pe sfarcuri, fund mic, foarte frumos, tare, pasarica curata nerasa de trei zile, cu labii puțin mari

igiena fără mirosuri, inspectata peste tot

atitudine de copila mica și răsfățată care nu vorbește și nu vrea nimic dar cu putina înțelegere se pliază pe ce vrei

oral slăbuț de puștoaica

normal slăbuț din partea ei, nu are experienta, foarte strâmtă

locație temporara, acum e pana în geamie la brotacei pe Suceava

per total merita 100, la banii ăștia nu mai găsești fata asa fresh, la restul are de lucrat masiv dar e fast fuck bun

am văzut și sora, nu lucrează, e buna rău, are fundul mare și bombat, bruneta și cu atitudine de puștoaica rea

poate se apuca de meserie și îi scoatem noi aerele din cap

• Like 4
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Am fost si eu la 50 lei numaru', nu aveam cum sa ratez ocazia. Se muta fata dar am convins-o ca sunt rapid. Cred ca sta cu ziua pe la diverse gazde. Am stat maxim 11-12 minute door to door, mare performanta pentru mine. :)

Ne-am dezbracat repede, ea o pustoaica de maxim 18 ani zic eu, 1.50, niste sani de fata mare cu sfarcuri tari, foarte misto.

A facut un oral interesant, se juca cu limba dupa ce o baga cat putea ea in gura. Ii dau un 8.

Apoi normal 2 pozitii rapid, nimic deosebit, abia astepta sa termin. I-as da un 6 la normal.

GFE:3

In fine, merge de un fast fuck ieftin cu o pustoaica.

Nu cred ca mai sta mult in Constanta din ce zicea ea.

A meritat 50 lei. :)

PS: Pozele o avantajeaza mult.

• Minus 5
Postat

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8184029/sabrina_blonda/

O fetisoara de 19 ani zice ea...pozele sunt reale sta undeva in zona Boema in spate la Radet...50 numaru oral /normal 100 ora.Ciudat e ca a venit din Bucuresti  sta cu sora de 15 ani in apartament si cu un verisor de 16 ani :)  ...pustiu are o atitudine dura de peste   iese te intampina te studiaza... :))))  In fine

Pentru un fast fuck  merge fata

Corp:7

Apartament: curat nici o problema doar ca nu sta singura

Oral: slabut 

Normal: sta cum o pui  pana la un moment dat cand se plange ca o doare...

De revenit: daca se muta singura.

Ideea e ca arata bine si la corp si la fata  , are undeva la 1.60 ...e putin speriata fata...Sincer la pretu asta eu nu am mai gasit in Cta o fata sa arate asa....nici la 70 as putea sa zic.

Spor la futut :))

haha, sta cu verisorsu de 16 ani... doar atitudinea e de peste? Sau e dezvoltat si cefos? sau ii dai 2 capace si le futi moca pe ambele :)))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Probabil a migrat pe la Constanta pentru perioada verii....Cine stie de unde o provenii

Vizitator tunson
Postat

Dupa ce am hotarat sa-mi incerc norocul si asta pentru ca mai degraba dai peste o eclipsa decat de Bombonica la telefon, i-am  facut o vizita domnisoarei. Ajunsul la destinatie insa a fost o adevarata aventura deoarece m-am lovit si eu intr-adevar de "prima la stanga, prima la dreapta". Pentru viitorii amatori de hobby-uri dionisiace va sugerez sa o luati pe str. Sucevei si de acolo, undeva intre China Mall si geamie, faceti prima la stanga. Strada se numeste Viitorului. Aici chiar la intrare e un fel de parcare pe dreapta. Intrati in ea si va ghideaza fata mai departe.

Ajuns in cele din urma ... surpriza. Pozele nu sunt doar reale dar pot sa zic ca arata chiar mai bine decat in ele. Poate pare un pic de etnie dar eu imi dau cu parerea ca provine mai mult din gena asta a noastra de la tara. In orice caz, e finuta, simpatica si chiar exotica datorita trasaturilor ei controversate.

Pretul e un chilipir. 100 lei ora, doua finalizari belea.

Oralul: 8, mi-a facut si mie chestia cu limba

Corp: clar cel putin 9, poate unora le-ar place sani mai mari insa pe mine ma impresioneaza aia fermi, iar fatuca asta a avut ferm fiecare centimetru. Cat despre pizda ... nu m-am saturat deloc.

Normal: nici o problema, te lasa de toate

GFE: Aici e baiul. Daca nu-ti plac alea tacute atunci ai o problema si de aici cred ca a suparat pe multi. Nu zice nimic rau doar ca ... nu prea zice nimic.

Per total totul mi s-a parut mega-facking-erotic, de la infatisare pana la orice atingere. Poate in timp reusesc sa o dau pe brazda si cu comunicarea. Sper. In orice caz n-as vrea sa plece prea curand. Ii urez sa prinda radacini aici. Si experienta, pentru ca nu poti spune ca le stie pe toate ... dar poate in asta a stat tot farmecul.

Concluzie: nu e o gheisa ci doar o tipa buna aflata la inceput de drum.  Si cu doar un facking milion pe ora !!!

• Oras:Malul mării
  • Oras:Malul mării
Postat

Spre dezamagirea colegului Tunson, dameza nu va poposi prea mult pe la noi. Maine va pleca la Bucuresti, unde va activa acolo si e posibil sa revina la Constanta doar in pelerinaje. I-am trecut si eu pragul, are alura de pustoaica dupa care ai intoarce capul pe strada. Probabil a venit la mara la plaja, sa se distreze putin, pana si plaja o face cu sutien pe ea, dupa urmele de bronz. :) A fost o experienta caterinca, eu cautam un teen fuck de mult p-aici si am zis hai sa testez terenul daca confutacinii mei de aici le-au trecut pragul fetelor deja stabilite, am zis ca am timp sa le vizitez spre toamna - iarna iar pozele pareau promitatoare. Fotografiile sunt ale ei, tatuajele le-am recunoscut la fata locului, sunt niste tatuaje reusite si ii pun corpul in evidenta foarte frumos. La fata draguta, sanii mici si tari, curul la fel de tare si ferm. Locatia si-a schimbat-o fata de precedentele recenzii, eu am vizitat-o la biserica de la Ciresica, pe sensul unic, la un bloc turn. Apartamentul era ok, n-am vizitat baia fiind preparat de acasa, camera cu un tv dat pe MTV la nivel mic. Patul ok, fara mirosuri. Detine si niste pantofi cu tocuri inalte, banuiesc ca intr-o ipostaza cu tocuri, arata mult mai bine, ea fiind destul de mica de intaltime. Oricum, erau toate pregatite pentru plecare, genti si rucsacuri pregatite de decolare. Am optat pentru un numar, la pretul convenabil de 50, am zis ca se merita riscul, nu ar fi fost gaura mare in buget. A fost ok spre aiurea. Atitudinea ei pro client, sta cum o pui, oralul il face decent, are ea numarul ei cu limba, dar fara accesorii, fara artificii, fara DT, totusi umed. L-a ridicat pe junior, am pus cauciucul, ne-am pus pe treaba, ea vroia tare, eu ii dadeam incet si tandru si spre surprinderea mea zicea ca incet o doare si mai mult, si sa-i dau tare. A inceput sa se planga, cu au au, hai sa incercam alta pozitie, ok, hai capra, si tot sarea din junior, cocosandu-se. I-am propus sa finalizam cu oral, a refuzat, a zis ca nu se face oral dupa normal. :) Pana cand mi s-a luat, si am stabilit sa facem un masaj cu finalizare. Nu m-a grabit dar GFE-ul prestat a fost dezastruos, interactiune zero, fara nicio reactie pozitiva la tot ce se intampla. Am finalizat in balonas si m-am tirat. Telefonul a fost pe silent in tot timpul asta, sunand, i-am vazut ecranul aprins, a raspuns abia cand am terminat. La 50 RON mi-am facut damblaua, dar daca unii cauta sa primeasca ceva artificii la pretul asta, le recomand pe cineva mai cu experienta. Pur si simplu de banii astia gasesti doar disponibilitate si o fata care zici ca e la liceu. Din punct de vedere al prestatiei, n-am ce sa recomand, dar ca experienta va recomand la 50 de RON, unii sunt mult mai flexibili ca mine si pot scoate mai mult de la ea. Asta daca o mai prindeti p-aici. M-am dus mai mult de curiozitate, nefiind in foame de pasarica, insa daca te prinde vremea asta caniculara cu coitele umflate si iti intra ciocanul in arcurile de la pat dimineata, merita domnita o pedeapsa corespunzatoare cu toate inconvenientele de care se plange. :)

Locatie: 8 (n-am vizitat baia), o camera in care e de ajuns sa-ti faci treaba, asternuturi ok, fara mirosuri

Igiena: 9 (nimic suspect, dar nici mirosuri de creme sau parfum, pasarica foarte incapatoare)

Oral: 8 (mai are de munca, insa e docila si asculta fiecare indicatie, DT e departe de posibilitatile ei)

Normal: 6 (se plangea si incepea cu motive ca ''nu va mai cumpara prezervative'' de care avea, ca nu stiu ce, ca nu stiu cum). Intr-adevar, erau niste prezervative destul de mari si foarte nelubrifiate, de aici si indispozitia ei la futut si placerea scazuta de ambele parti.

GFE: 0 (dupa reprizele in care se plangea de durere, mai venea c-o replica nepotrivita pe genul ''ca nici tu nu termini mai repede'')

Merita? Merita incercat. Dar atata timp cand nu evolueaza, putin probabil sa te astepti sa se intample lucruri noi si sa-ti doresti sa revii. Daca vrei sa futi o fata de liceu, cu carnea tare, aratoasa, care face plaja acoperita peste tot, dar se fute ... 50 de RON face, 50 RON merita. :) Aveam in gand sa stau cu ora, dar fiind si tarziu in noapte, am zis ca incerc cu un numar, si am fost inspirat, pentru ca daca as fi luat o ora, as fi plecat dupa primul numar.

• Like 2
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

revin cu sentimente mai bune și cu recenzia

preț 100 ora

aspect puștoaica se cunoaște ca e puțin de etnie, simpatica, sânii mici și tari și câteva firicele de par pe sfarcuri, fund mic, foarte frumos, tare, pasarica curata nerasa de trei zile, cu labii puțin mari

igiena fără mirosuri, inspectata peste tot

atitudine de copila mica și răsfățată care nu vorbește și nu vrea nimic dar cu putina înțelegere se pliază pe ce vrei

oral slăbuț de puștoaica

normal slăbuț din partea ei, nu are experienta, foarte strâmtă

locație temporara, acum e pana în geamie la brotacei pe Suceava

per total merita 100, la banii ăștia nu mai găsești fata asa fresh, la restul are de lucrat masiv dar e fast fuck bun

am văzut și sora, nu lucrează, e buna rău, are fundul mare și bombat, bruneta și cu atitudine de puștoaica rea

poate se apuca de meserie și îi scoatem noi aerele din cap

esti norocos cumetre , eu sun de 3 zile si nu am reusit sa o prind.

Postat

esti norocos cumetre , eu sun de 3 zile si nu am reusit sa o prind.

eu am găsit-o de fiecare data când am sunat ca nu găseam adresa și ma plimbam aiurea prin oraș

mai încearcă, eu zic ca merita 100 lei o ora mai ales pentru gustul tău :))

și dacă tot te-ai întors ar merge încercată apa și la Delia, dacă nu s-a curvit prea mult în ultima vreme, oricum arata bine

Postat

acum 2 zile mai precis luni am sunat p la ora 1e si a raspuns tipa dupa ce vazusem un cuob d bufnite le "blocurile lu mazare d p badea cartan" ,o casalota si o bufnita(da asta e alt film) si ma chemat tipa p badea cartan on spatele sediului radet d acolo.am gasit usor etaj 1.tipa arata f bine(eu unul intorc capul dupa asa cv p strada)am vizat bacnota de 50th(nu da bon pt loteria fiscala).am spalat p mutu si am revenit in camera.fata in bichinei arata bn cu tatuajul p ia:). oral f np cu mozoluri p cap(frumos 8-9 nu prea ii da deep).nu t lasa sa ii gusti pasaretul(desi mias fi dorit)a pus balonu am urcat p capra si daii( imagine de neuitat in oglinda( si nu imaginea mea:)).terminat eroic si transpirat.notele::10 locatie curat prosop gel 9 aspect(10 are sotia mea, de aia mam insurat)8 oral( fata deep) normal 9( stramta gelete)eu 7 am transpirat:))

• Like 1
Postat

acum 2 zile mai precis luni am sunat p la ora 1e si a raspuns tipa dupa ce vazusem un cuob d bufnite le "blocurile lu mazare d p badea cartan" ,o casalota si o bufnita(da asta e alt film) si ma chemat tipa p badea cartan on spatele sediului radet d acolo.am gasit usor etaj 1.tipa arata f bine(eu unul intorc capul dupa asa cv p strada)am vizat bacnota de 50th(nu da bon pt loteria fiscala).am spalat p mutu si am revenit in camera.fata in bichinei arata bn cu tatuajul p ia:). oral f np cu mozoluri p cap(frumos 8-9 nu prea ii da deep).nu t lasa sa ii gusti pasaretul(desi mias fi dorit)a pus balonu am urcat p capra si daii( imagine de neuitat in oglinda( si nu imaginea mea:)).terminat eroic si transpirat.notele::10 locatie curat prosop gel 9 aspect(10 are sotia mea, de aia mam insurat)8 oral( fata deep) normal 9( stramta gelete)eu 7 am transpirat:))

cred ca nu ai insistat destul, eu am avut parte și de pasa și încercat și dos dar no go

Postat

Ne părăsește asa de repede? Pacat...am înțeles că merge acasă, la capitala.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...