namelessss Reputație: 78 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 26, 2017 Asta nu stiu sincer, dar promit ca am sa ma uit data viitoare cand o vad
rechinii77 Reputație: 50643 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 1, 2017 4
t0rn4d0 Reputație: 893 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Februarie 1, 2017 Din cate stiu lucra si in strainatate si mai facea un ban cinstit cand venea acasa. Nu cred ca are peste. Am vazut-o in public cu barbati dar aratau mai degraba a pustani
betman Reputație: 828 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Cum sa naiba peste?ia suna la ea dute in fata blocului si uitate cum pleca pestele si inca o tipa (sorasa).ci ca n are peste muhaha
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 Din cate stiu lucra si in strainatate si mai facea un ban cinstit cand venea acasa. Nu cred ca are peste. Am vazut-o in public cu barbati dar aratau mai degraba a pustaniCiorile de **spam editat** intra in brasa,nu e de mirare! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum