Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Cand era mic, la țară, ma trezea bunica dimineata sa pap ceva pana nu canta cucul, altfel riscam sa ma spurce. Ma rog, cred ca stiti si voi cum e pe la țară. Ei bine, aici poti sa papi orice, sa spui rugaciuni sa se intample minuni, dar de Alex nu scapi nespurcat :)) ma refer la cei 3 clienti ai lui.

• Like 3
  • Oras:B
Postat

Cand era mic, la țară, ma trezea bunica dimineata sa pap ceva pana nu canta cucul, altfel riscam sa ma spurce. Ma rog, cred ca stiti si voi cum e pe la țară. Ei bine, aici poti sa papi orice, sa spui rugaciuni sa se intample minuni, dar de Alex nu scapi nespurcat :)) ma refer la cei 3 clienti ai lui.

Chiar nu îmi face plăcere nene, dar gunoaiele astea sunt de tot căcatul!

• Oras:pretutindeni
Postat

Jili, transmite-i tu,  vad ca ma tot citeaza si chiar n-am timp sa-mi bat capul cu toti sandilaii...al dreaq nebun nebagat in seama, cre'ca simte lipsa si atentia pe care i-o acorda John =))

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advancedVezi chiar si asa?
Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advancedVezi chiar si asa?

Postat

Cel mai sandilau esti tu jigodie. Ai tupeul, spune in fata ce ai de spus zdreanzta, om nu te pot numii!

Cat despre John, si-a facut-o cu mana lui, asa cum o faceti si voi cu mana voastră. Si încă o treaba jigodie, nu eu am ce am cu idivizii pe care ma pish (adica pe voi), voi va tot legati de curul meu aiurea. Sandilaule, daca intr-adevăr ai probleme, mai bine vezi de familia ta. Toata cacanaria pe care o dai pe gura, se întoarce împotriva ta nemernicule. Repet, daca intr-adevar ai trecut prin ce ai spus, chiar îmi pare rau. Nu pot însă sa nu remarc faptul ca prin ceea ce faci nu dovedesti altceva decât ca esti un golan ieftin si iti meriti soarta!

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

du-te acasa taxistule ca gasesti patu cald. hahahahahhahahahahah =)) =))

Postat

du-te acasa taxistule ca gasesti patu cald. hahahahahhahahahahah =)) =))

Iar ii sugi pula datornicului? Mah jigodie, razi ca proasta la pula mah zdreanta.Asea sunt argumenele tale idiotule, cu astea te consideri "inteligent"? Besi mah rasule, esti ala rau de tot!

Postat

Să revină, John, pă forum =))

s-a saturat taxistu de pula lu john, acu o vrea pe a noastra =))

Postat

Iar ii sugi pula datornicului? Mah jigodie, razi ca proasta la pula mah zdreanta.Asea sunt argumenele tale idiotule, cu astea te consideri "inteligent"? Besi mah rasule, esti ala rau de tot!

ooo, n ai iesit din tura. nu-i problema, iti tin eu patu cald =)) =)) =))

Postat

Să fie dă/pă gura lui =))

ma doare nici in pula, da fratili tau si pt. tine acolo, numai NP.  ii rup dormeza de tot =)) =)) =)) =)) =))

Postat

ma doare nici in pula, da fratili tau si pt. tine acolo, numai NP. ii rup dormeza de tot =)) =)) =)) =)) =))

Să te caute cu recamieru' pân IOR, zic =))

Postat

Să te caute cu recamieru' pân IOR, zic =))

e obisnuit fraieru sa i calareasca altii recamieru =)) =))

Postat

Hello baby, să știe...răspunde la telefoooooon =))

nici nu-i mai zic, da-l in foc, ca mi-e ca se duce acasa si sare cu picioarele de omoara dormeza =))

• Like 1
Postat

Gresie și faianță =))

Nanaci =)) =))

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11665495_884781198304427_8050680702208992273_n.jpg?oh=826de7af5505ccdab766126e6d538b65&oe=5621D9D7

• Like 1
Postat

Comentariile sunt de prisos, exact cum spuneam, sunteti bulangii prosti si batuti in cap. Parnaiasilor!

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

@thecat:

Situatia sta asa:

1) alice a fost pe-aici si-a spurcat toti romanii apoi a plecat in UK si s-a intors cu caciula-n mana (nu-mi dau cu presupusul dar ma gandesc, indieni, pakistanezi, the lot)

2) acum e prima sau a doua doamna dincolo.

3) acum e pretina cu randunica si impotriva lui sexything, annona si, indraznesc sa spun, lumii. Are detalii despre vyyppus si a varsat tot intr-o seara.

4) jili si trolle au aceeasi placere in a insera puli in alex pe care-o am si eu. Din nefericire, alex pare baiat bun si cred ca este, doar ca uneori ia lucrurile prea in serios. 

5) Glumele mele legate de personalitate multipla nu mi se par atat de eronate. Alex, sa-mi bag pula daca uneori nu cred ca ori esti beat pulbere ori ai luat nush ce de ciuperci africane and you're tripping. Trag sa cred a si tie-ti place sa intri in ring chiar daca de multe ori nu exista arbitru.

6) IT support e un user suparat pe cei de dincolo care doreste sa-si bata pula de ei (si-o face bine, i might add) folosind acelasi discurs tembel ca si ei.

7) Dincolo se anunta un soi de scandal acoperit cu patura care sta gata sa rabufneasca....Stiindu-i pe ei, foarte probabil va fi mutat pe mies sau pi iem ca sa tina locul curat.

Asa in general, n-are nici un farmec sa "violezi" un om care sta. Unul care se zbate, atrage multimi. 

Continuati :)

• Like 5

Postat

@thecat:

Situatia sta asa:

1) alice a fost pe-aici si-a spurcat toti romanii apoi a plecat in UK si s-a intors cu caciula-n mana (nu-mi dau cu presupusul dar ma gandesc, indieni, pakistanezi, the lot)

2) acum e prima sau a doua doamna dincolo.

3) acum e pretina cu randunica si impotriva lui sexything, annona si, indraznesc sa spun, lumii. Are detalii despre vyyppus si a varsat tot intr-o seara.

4) jili si trolle au aceeasi placere in a insera puli in alex pe care-o am si eu. Din nefericire, alex pare baiat bun si cred ca este, doar ca uneori ia lucrurile prea in serios. 

5) Glumele mele legate de personalitate multipla nu mi se par atat de eronate. Alex, sa-mi bag pula daca uneori nu cred ca ori esti beat pulbere ori ai luat nush ce de ciuperci africane and you're tripping. Trag sa cred a si tie-ti place sa intri in ring chiar daca de multe ori nu exista arbitru.

6) IT support e un user suparat pe cei de dincolo care doreste sa-si bata pula de ei (si-o face bine, i might add) folosind acelasi discurs tembel ca si ei.

7) Dincolo se anunta un soi de scandal acoperit cu patura care sta gata sa rabufneasca....Stiindu-i pe ei, foarte probabil va fi mutat pe mies sau pi iem ca sa tina locul curat.

Asa in general, n-are nici un farmec sa "violezi" un om care sta. Unul care se zbate, atrage multimi. 

Continuati :)

punct ochit, punct lovit, ca de obicei.   ma bucur ca sunt contemporan cu tine!  :hihat

p.s la punctul 3 mai e o mica completare dar pe care cred ca o cunosti... :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...