Sari la conținut

Creolina Senzuala- 0755503454 / 0744851143

Postări Recomandate

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

e cat un stiulete de porumb

Pentru tince cat ai vre sa fie? 5 bani? 10 bani?...iti dau eu unul gratis sa ti-l bagi in cur, daca vrei senzatii tari moca incearca pe uretra...

• Like 3
  • Oras:In spatele tau
  • Oras:In spatele tau
Postat

Creolina, pe la Baia Mare ai de gand sa ajungi?

Vizitator ilovethisgame69
Reputație: 0
Postat

In anunturi scrie ca face si dominare. A fost cineva pentru asta la ea? Daca da, cum a fost?

• Oras:fara
Postat

In anunturi scrie ca face si dominare. A fost cineva pentru asta la ea? Daca da, cum a fost?

”așa lo dominat pe unu că tătă îi vînat” :lol:  sun.o si intreab.o :D

• Like 4
Vizitator ilovethisgame69
Reputație: 0
Postat

”așa lo dominat pe unu că tătă îi vînat” :lol:  sun.o si intreab.o :D

Stii tu pe cineva care face ok treaba asta? (adica fara vanatai)

Postat

Stii tu pe cineva care face ok treaba asta? (adica fara vanatai)

IO nu las vînatai numa urme :lol:

• Like 5
  • Oras:Oradea
Postat

Un an nou fericit dragiilor si plin de nebuniii  , bineinteles petrecute in compania mea !

Serviciile mele cum bine stitzi : Oral , Normal , Anal , Masaj , Domina 

Si cateva pozitze noi  :* :* :* 

Mai multe detalii la tel :  0755503454

Va astept cu mare drag intr-o locatie curata unde IGIENA SI DISCRETIA domina !

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Vizitat ieri pe Creolina. Dupa 2 incercari esuate de a face programare (mi-a povestit apoi la intalnire de cei doi clienti care au facut programare si nu au mai aparut si au incurcat-o) am reusit in final dupa o asteptare de o ora. Locatia este langa casa mov, aceeasi pe care a avut-o Tina Diamond cand a venit in Oradea. Creolina a raspuns la usa si ma astepta "imbracata" in costum evei.. nu uitasem de data trecuta de sanii ei mari si formele placute care le are! Dupa ce am fumat o tigare si am baut o cola am stabilit pentru o finalizare cu anal inclus, achitat comisionul si plecat la dus cu prosop curat inmanam de domnisoara.
Locatia a fost descrisa si in alte posturi de la Tina: curata,decenta cu prosoape curate. Dupa ce am iesit de la dus a intrat si ea apoi am trecut la actiune in pat.
La oral are un stil mai dur de a o baga in gurita si "trage" din ea si ocazional am mai simtit si dintii, dar a fost placut overall. Dupa o vreme am trecut apoi la capritza si am continuat asa pana m-a intrebat daca facem si anal. Si am raspuns ca facem da bineinteles... E o adevarata placere sa ii vezi sanii mari zbenguindu-se la fiecare miscare in funduletul ei.. Nu am rezistat mult si am terminat cu mainile incolacite din spate mangaindu-i sanii.
Am mai fumat o tigare impreuna, intrat la dus inapoi pentru curatenia finala si apoi ea dupa care mi-am luat ramas bun de la ea.

Si acum notele de final:

Locatia - 9
Oral - 7
Sanii - 10
Anal - 10
Atitudine - 9

De revenit? DA

• Like 20

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Vizitat ieri pe Creolina. Dupa 2 incercari esuate de a face programare (mi-a povestit apoi la intalnire de cei doi clienti care au facut programare si nu au mai aparut si au incurcat-o) am reusit in final dupa o asteptare de o ora. Locatia este langa casa mov, aceeasi pe care a avut-o Tina Diamond cand a venit in Oradea. Creolina a raspuns la usa si ma astepta "imbracata" in costum evei.. nu uitasem de data trecuta de sanii ei mari si formele placute care le are! Dupa ce am fumat o tigare si am baut o cola am stabilit pentru o finalizare cu anal inclus, achitat comisionul si plecat la dus cu prosop curat inmanam de domnisoara.

Locatia a fost descrisa si in alte posturi de la Tina: curata,decenta cu prosoape curate. Dupa ce am iesit de la dus a intrat si ea apoi am trecut la actiune in pat.

La oral are un stil mai dur de a o baga in gurita si "trage" din ea si ocazional am mai simtit si dintii, dar a fost placut overall. Dupa o vrene am trecut apoi la capritza si am continuat asa pana m-a intrebat daca facem si anal. Si am raspuns ca facem da bineinteles... E o adevarata placere sa ii vezi sanii mari zbenguindu-se la fiecare miscare in funduletul ei.. Nu am rezistat mult si am terminat cu mainile incolacite din spate mangaindu-i sanii.

Am mai fumat o tigare impreuna, intrat la dus inapoi pentru curatenia finala si apoi ea dupa care mi-am luat ramas bun de la ea.

Si acum notele de final:

Locatia - 9

Oral - 7

Sanii - 10

Anal - 10

Atitudine - 9

De revenit? DA

cadou?

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Salutare! ✌

Am vizitat-o si eu ieri pe "Creolina"! Domnișoara ii o fata micuța de înălțime,are unpik de burtica,simpatica si la fata si are niște sâni imensi ai naturali! Programarea făcută telefonic,răspunzând din prima mi-a dat adresa am bagato pe GPS nefiind din zona si ca punct de reper casa mov am găsit-o foarte ușor! Ajuns la locație m-a întâmpinat foarte zâmbitoare,doar ca privirea îmi era atrasa încontinuu de sâni ei imensi! :)

Note:

Locație:8,5 totul curat,baie curată cu vreo 2 geluri de dus pline si am primit si un prosop mare si curat!

Igiena:9 nu am simțit nimic dubios si putza epilata recent si chiar si strâmtă!

Atitudine:9 foarte prietenoasa,telefon pe silent si nu am văzut-o stresată de ceas!

O/N:8 destul de bunicel,fără deep dar in schimb scuipa pe pula,si la sfârșit are un stil foarte mișto de ați pune prezervativul cu gura! :)

A/P:10 cred ca chiar ii place sa fie fututa in curuletz!!! :)

N/P:8 are putza destul de strâmtă si mi-o plăcut foarte mult ca in timp ce o futeam pe spate isi masa încontinuu sâni aia mari si ba se musca de sfârcuri ba ii lingea, o priveliște foarte frumoasa!

Cadoul: 200 lei, o ora-2 finalizări (O/N,A/P,N/P)

Recomand!,mai ales pentru sâni si anal!!! :)

Va Salut!!!

• Like 16

• Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

E scunda, intr-adevar, dar se misca binisor. Si ofera de toate, oral, normal, anal. Poti trece cu vederea inaltimea ei.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...