inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 12, 2015 e cat un stiulete de porumb
zoli100 Reputație: 593 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Noiembrie 12, 2015 e cat un stiulete de porumbPentru tince cat ai vre sa fie? 5 bani? 10 bani?...iti dau eu unul gratis sa ti-l bagi in cur, daca vrei senzatii tari moca incearca pe uretra... 3
sarpex Reputație: 110 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Noiembrie 14, 2015 Creolina, pe la Baia Mare ai de gand sa ajungi?
rechinii77 Reputație: 50285 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 23, 2015 8
zoli100 Reputație: 593 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 26, 2015 are un mtru numaiEsti invidios? Daca o ai numai de 10 ce sa iti fac?
Vizitator ilovethisgame69 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 In anunturi scrie ca face si dominare. A fost cineva pentru asta la ea? Daca da, cum a fost?
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 5, 2016 In anunturi scrie ca face si dominare. A fost cineva pentru asta la ea? Daca da, cum a fost?”așa lo dominat pe unu că tătă îi vînat” sun.o si intreab.o 4
Vizitator ilovethisgame69 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 ”așa lo dominat pe unu că tătă îi vînat” sun.o si intreab.o Stii tu pe cineva care face ok treaba asta? (adica fara vanatai)
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 5, 2016 Stii tu pe cineva care face ok treaba asta? (adica fara vanatai)IO nu las vînatai numa urme 5
zoli100 Reputație: 593 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 7, 2016 numai puleTu esti una dintre ele! 2
fantasylover Reputație: 13 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 9, 2016 Un an nou fericit dragiilor si plin de nebuniii , bineinteles petrecute in compania mea ! Serviciile mele cum bine stitzi : Oral , Normal , Anal , Masaj , Domina Si cateva pozitze noi :* Mai multe detalii la tel : 0755503454 Va astept cu mare drag intr-o locatie curata unde IGIENA SI DISCRETIA domina ! 1
fantasylover Reputație: 13 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 9, 2016 http://www.oradea.net/anunturi/images/545717_1208yjO8oVNMnUPr.jpghttp://www.oradea.net/anunturi/images/545717_12581BNKb57cqFxP.jpghttp://www.oradea.net/anunturi/images/545717_1244HJVaHk3dWVHc.jpghttp://www.oradea.net/anunturi/images/545717_1215EboAIGV7XLKB.jpg 8
zafluger Reputație: 567 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 9, 2016 Ne reamintesti te rugam si tarifele ? 2
Administrator pisicuts Reputație: 114431 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 10, 2016 Vizitat ieri pe Creolina. Dupa 2 incercari esuate de a face programare (mi-a povestit apoi la intalnire de cei doi clienti care au facut programare si nu au mai aparut si au incurcat-o) am reusit in final dupa o asteptare de o ora. Locatia este langa casa mov, aceeasi pe care a avut-o Tina Diamond cand a venit in Oradea. Creolina a raspuns la usa si ma astepta "imbracata" in costum evei.. nu uitasem de data trecuta de sanii ei mari si formele placute care le are! Dupa ce am fumat o tigare si am baut o cola am stabilit pentru o finalizare cu anal inclus, achitat comisionul si plecat la dus cu prosop curat inmanam de domnisoara.Locatia a fost descrisa si in alte posturi de la Tina: curata,decenta cu prosoape curate. Dupa ce am iesit de la dus a intrat si ea apoi am trecut la actiune in pat.La oral are un stil mai dur de a o baga in gurita si "trage" din ea si ocazional am mai simtit si dintii, dar a fost placut overall. Dupa o vreme am trecut apoi la capritza si am continuat asa pana m-a intrebat daca facem si anal. Si am raspuns ca facem da bineinteles... E o adevarata placere sa ii vezi sanii mari zbenguindu-se la fiecare miscare in funduletul ei.. Nu am rezistat mult si am terminat cu mainile incolacite din spate mangaindu-i sanii.Am mai fumat o tigare impreuna, intrat la dus inapoi pentru curatenia finala si apoi ea dupa care mi-am luat ramas bun de la ea.Si acum notele de final:Locatia - 9Oral - 7Sanii - 10Anal - 10Atitudine - 9De revenit? DA 20
scristy Reputație: 711 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 10, 2016 Vizitat ieri pe Creolina. Dupa 2 incercari esuate de a face programare (mi-a povestit apoi la intalnire de cei doi clienti care au facut programare si nu au mai aparut si au incurcat-o) am reusit in final dupa o asteptare de o ora. Locatia este langa casa mov, aceeasi pe care a avut-o Tina Diamond cand a venit in Oradea. Creolina a raspuns la usa si ma astepta "imbracata" in costum evei.. nu uitasem de data trecuta de sanii ei mari si formele placute care le are! Dupa ce am fumat o tigare si am baut o cola am stabilit pentru o finalizare cu anal inclus, achitat comisionul si plecat la dus cu prosop curat inmanam de domnisoara.Locatia a fost descrisa si in alte posturi de la Tina: curata,decenta cu prosoape curate. Dupa ce am iesit de la dus a intrat si ea apoi am trecut la actiune in pat.La oral are un stil mai dur de a o baga in gurita si "trage" din ea si ocazional am mai simtit si dintii, dar a fost placut overall. Dupa o vrene am trecut apoi la capritza si am continuat asa pana m-a intrebat daca facem si anal. Si am raspuns ca facem da bineinteles... E o adevarata placere sa ii vezi sanii mari zbenguindu-se la fiecare miscare in funduletul ei.. Nu am rezistat mult si am terminat cu mainile incolacite din spate mangaindu-i sanii.Am mai fumat o tigare impreuna, intrat la dus inapoi pentru curatenia finala si apoi ea dupa care mi-am luat ramas bun de la ea. Si acum notele de final: Locatia - 9Oral - 7Sanii - 10Anal - 10Atitudine - 9 De revenit? DAcadou?
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:CJ Oras:CJ Postat Ianuarie 10, 2016 Cadou i-a dar Creolina
Administrator pisicuts Reputație: 114431 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 11, 2016 cadou?\150 ron 6
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 11, 2016 \150 ronora cat e ? si ce include ....un pic mai detailat daca se poate...ms 1
inter2 Reputație: -91 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 ora cat e ? si ce include ....un pic mai detailat daca se poate...mspisicuts e indragostit
goodmen Reputație: 205 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 15, 2016 Salutare! ✌ Am vizitat-o si eu ieri pe "Creolina"! Domnișoara ii o fata micuța de înălțime,are unpik de burtica,simpatica si la fata si are niște sâni imensi ai naturali! Programarea făcută telefonic,răspunzând din prima mi-a dat adresa am bagato pe GPS nefiind din zona si ca punct de reper casa mov am găsit-o foarte ușor! Ajuns la locație m-a întâmpinat foarte zâmbitoare,doar ca privirea îmi era atrasa încontinuu de sâni ei imensi! Note: Locație:8,5 totul curat,baie curată cu vreo 2 geluri de dus pline si am primit si un prosop mare si curat!Igiena:9 nu am simțit nimic dubios si putza epilata recent si chiar si strâmtă!Atitudine:9 foarte prietenoasa,telefon pe silent si nu am văzut-o stresată de ceas!O/N:8 destul de bunicel,fără deep dar in schimb scuipa pe pula,si la sfârșit are un stil foarte mișto de ați pune prezervativul cu gura! A/P:10 cred ca chiar ii place sa fie fututa in curuletz!!! N/P:8 are putza destul de strâmtă si mi-o plăcut foarte mult ca in timp ce o futeam pe spate isi masa încontinuu sâni aia mari si ba se musca de sfârcuri ba ii lingea, o priveliște foarte frumoasa! Cadoul: 200 lei, o ora-2 finalizări (O/N,A/P,N/P) Recomand!,mai ales pentru sâni si anal!!! Va Salut!!! 16
brokoli Reputație: 3273 Postat Martie 3, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Martie 3, 2016 E scunda, intr-adevar, dar se misca binisor. Si ofera de toate, oral, normal, anal. Poti trece cu vederea inaltimea ei. 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum