azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 8, 2015 Nu incerca sa schimbi lumea in bine, se va opune din rasputeri .... 2
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 8, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 8, 2015 nu ma face sa te injur in gand ca la mine injuratura prinde o fac cu pathos si iti rupi ceva....Alta care da in boghi? Nu injura in gand...lasa-te purtata de val.Nu incerca sa schimbi lumea in bine, se va opune din rasputeri ....As merge mai departe si-as completa: Incearca sa-i faci rau, sa-i arati gunoiul si se va mobiliza sa-ti arate contrariul. E necesar un rau mare pt a trece peste nimicuri.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Alta care da in boghi? Nu injura in gand...lasa-te purtata de val.n-as vrea sa ma inec 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 8, 2015 Nu incerca sa schimbi lumea in bine, se va opune din rasputeri ....ai incercat so speli la cur pe ancuta si ea na vrut asai ?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 8, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 8, 2015 n-as vrea sa ma inecMai mereu am avut o problema cu asta si spre jena mea n-am incercat in ultima vreme sa ma lamuresc: inec e cu doi de "n" sau cu unul? Plm intreb serios. ai incercat so speli la cur pe ancuta si ea na vrut asai ?ouch... 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 8, 2015 ai incercat so speli la cur pe ancuta si ea na vrut asai ? Lasa-ma in pace bai coptile, nu te mai baga in seama cu mine, nu incapi de mine acilea, ignora-ma, ca eu asa voi face de acuma ...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Mai mereu am avut o problema cu asta si spre jena mea n-am incercat in ultima vreme sa ma lamuresc: inec e cu doi de "n" sau cu unul? Plm intreb serios. ouch...e cu un singur 'n' 2
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 8, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 8, 2015 e cu un singur 'n' Mersi. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 ai incercat so speli la cur pe ancuta si ea na vrut asai ? Lasa-ma in pace bai coptile, nu te mai baga in seama cu mine, nu incapi de mine acilea, ignora-ma, ca eu asa voi face de acuma ...fara certaturi pe threadu meu pasnic daca vreti neaparat fac unul cu rafuieli...... 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 8, 2015 Lasa-ma in pace bai coptile, nu te mai baga in seama cu mine, nu incapi de mine acilea, ignora-ma, ca eu asa voi face de acuma ...don ex-moderator catel dresat de curve nespalate ce mai amusinezi p-aici?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Nu știu ce naiba se întâmplă dar la orice topic deschis, indiferent de subiectul inițial , se ajunge inevitabil la limbi. Prea mulț perverși.....măjur. 1 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 8, 2015 fara certaturi pe threadu meu pasnic daca vreti neaparat fac unul cu rafuieli......pasnici e numai aia morti aia vii sencontreaza
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 8, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 8, 2015 Nu știu ce naiba se întâmplă dar la orice topic deschis, indiferent de subiectul inițial , se ajunge inevitabil la limbi. Prea mulț perverși.....măjur. I blame Randunica & Annona!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Nu știu ce naiba se întâmplă dar la orice topic deschis, indiferent de subiectul inițial , se ajunge inevitabil la limbi. Prea mulț perverși.....măjur. astia se injura in coltul meu fericit daddy.... 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 8, 2015 Nu știu ce naiba se întâmplă dar la orice topic deschis, indiferent de subiectul inițial , se ajunge inevitabil la limbi. Prea mulț perverși.....măjur. Limba noastră-i o comoarăÎn adâncuri înfundatăUn şirag de piatră rarăPe moşie revărsată. Limba noastră-i foc ce ardeÎntr-un neam, ce fără vesteS-a trezit din somn de moarteCa viteazul din poveste. Limba noastră-i numai cântec,Doina dorurilor noastre,Roi de fulgere, ce spintecNouri negri, zări albastre. Limba noastră-i graiul pâinii,Când de vânt se mişcă vara;In rostirea ei bătrâniiCu sudori sfinţit-au ţara. Limba noastră-i frunză verde,Zbuciumul din codrii veşnici,Nistrul lin, ce-n valuri pierdeAi luceferilor sfeşnici. Nu veţi plânge-atunci amarnic,Că vi-i limba prea săracă,Şi-ţi vedea, cât îi de darnicGraiul ţării noastre dragă. Limba noastră-i vechi izvoade.Povestiri din alte vremuri;Şi citindu-le 'nşirate, -Te-nfiori adânc şi tremuri. Limba noastră îi aleasăSă ridice slava-n ceruri,Să ne spiue-n hram şi-acasăVeşnicele adevăruri. Limba noastra-i limbă sfânta,Limba vechilor cazanii,Care o plâng şi care o cântăPe la vatra lor ţăranii. Înviaţi-vă dar graiul,Ruginit de multă vreme,Stergeţi slinul, mucegaiulAl uitării 'n care geme. Strângeţi piatra lucitoareCe din soare se aprinde -Şi-ţi avea în revărsareUn potop nou de cuvinte. Răsări-vă o comoarăÎn adâncuri înfundată,Un şirag de piatră rarăPe moşie revărsată. 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 8, 2015 I blame Randunica & Annona!randunca&annona e pleonasm
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 pasnici e numai aia morti aia vii sencontreazapt poezioara iti iert pacatele acus o citesc 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 8, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 8, 2015 pt poezioara iti iert pacatele acus o citesc pt prima oara?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 nu inteleg, la ce te referi ?pt prima oara? 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 astia se injura in coltul meu fericit daddy.... Nu se-njură nimeni aici, trust me. Aici doar se jură. 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 8, 2015 Nu știu ce naiba se întâmplă dar la orice topic deschis, indiferent de subiectul inițial , se ajunge inevitabil la limbi. Prea mulț perverși.....măjur. Or fi mulţi absolvenţi de filologie
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 8, 2015 Nu se-njură nimeni aici, trust me. Aici doar se jură. sa moara mama, tata, fratii, neamurili si copiiiiiiii mei daca nu 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 I blame Randunica & Annona! Annona are talent, prima femeie din România cu mustață pe burtă. A primit 3 dă DA. Merge direct în finală.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Nu se-njură nimeni aici, trust me. Aici doar se jură. asa frumos ma pacalesti tu.... oi fi eu fetita ta mica si credula, dar daca nu-mi distragi atentia cu bombonele nu te cred 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 8, 2015 Annona are talent, prima femeie din România cu mustață pe burtă. A primit 3 dă DA. Merge direct în finală.bine ca nare par pe limba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum