Sari la conținut

Myth Busters

Postări Recomandate

• Oras:aicisha
Postat

1) Femeile se caca, uneori chiar zgomotos si cu rateuri. Spalati-va pe cur dupa.

2) Si femeilor le pute gura infiorator. 

3) Nu se pun ciorapi la sandale/slapi chiar daca sunt de-aia "sexy".

4) Cosurile dispar de pe cur/pizda daca faceti baie si va frecati cu un soi de burete si folositi scrub.

5) S-a inventat laser removal pt par - cateva sedinte va recomand (disclaimer- nu detin salon de genul)

6) Ardeti balerinii, blugii aia mulati de bazar la rusi si topurile alea infioratoare de culori pestrite cu cate-un scris funny.

7) Desi toti barbatii iubesc sa li se suga pula, tuguierea buzelor in selfies nu indeamna la asta, nu-i teasing. Aratati toate de parca aveti banda de-aia de bani in jurul gurii.

8) Machiajul prost n-ajuta. Mai bine naturale si boccii. 

9) Daca va puneti silicoane, asigurati-va ca nu sunt puse de un doctor de simtul umorului si sa sfarsiti cu tzatze care stau departate una de alta, mangaiandu-va sub brat cu sfarcul. Arata groaznic...

10) Folositi pudra de talc pt pizda si cur seara la culcare.

11) Daca va stoarceti cosurile-n oglinda, stergeti-o apoi in plm - asta-i valabil si pt clientii care lasa dare de puroi pe oglinda curvei.

12) O femeie boccie care-si asuma asta devine dezirabila. Secretul nestiut, dezvaluit.

Hai c-am obosit, completati voi.

• Like 7
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Asa zisa manichiura cu ''oja sarita'', parul cleios si nu vreau sa ma gandesc la femeia cu ''mustata''.  Dragele mosului, e urat, foarte urat.

• Oras:Wasluy
Postat

1) Femeile se caca, uneori chiar zgomotos si cu rateuri. Spalati-va pe cur dupa.

2) Si femeilor le pute gura infiorator. 

3) Nu se pun ciorapi la sandale/slapi chiar daca sunt de-aia "sexy".

4) Cosurile dispar de pe cur/pizda daca faceti baie si va frecati cu un soi de burete si folositi scrub.

5) S-a inventat laser removal pt par - cateva sedinte va recomand (disclaimer- nu detin salon de genul)

6) Ardeti balerinii, blugii aia mulati de bazar la rusi si topurile alea infioratoare de culori pestrite cu cate-un scris funny.

7) Desi toti barbatii iubesc sa li se suga pula, tuguierea buzelor in selfies nu indeamna la asta, nu-i teasing. Aratati toate de parca aveti banda de-aia de bani in jurul gurii.

8) Machiajul prost n-ajuta. Mai bine naturale si boccii. 

9) Daca va puneti silicoane, asigurati-va ca nu sunt puse de un doctor de simtul umorului si sa sfarsiti cu tzatze care stau departate una de alta, mangaiandu-va sub brat cu sfarcul. Arata groaznic...

10) Folositi pudra de talc pt pizda si cur seara la culcare.

11) Daca va stoarceti cosurile-n oglinda, stergeti-o apoi in plm - asta-i valabil si pt clientii care lasa dare de puroi pe oglinda curvei.

12) O femeie boccie care-si asuma asta devine dezirabila. Secretul nestiut, dezvaluit.

Hai c-am obosit, completati voi.

cel mai mare mit e ca curvele le place cand le futi

• Like 2
Postat

cel mai mare mit e ca curvele le place cand le futi

Mie una mi-a zis ca-s cel mai mare si cel mai bun. Eu am crezut-o pt ca am simtit un clickî.

Postat

Mie una mi-a zis ca-s cel mai mare si cel mai bun. Eu am crezut-o pt ca am simtit un clickî.

mie asa mia zis toate cand le dadeam bani da stiam ca e doar politicoase

• Oras:Bucuresti
Postat

mie asa mia zis toate cand le dadeam bani da stiam ca e doar politicoase

Eu niciodată n-am putut face diferența dintre politicoasă și GFE. Cred că trebuie să dau ceva extra la cadou sau să citesc mai mult.

Până acum am citit doar Jokerul, că ține loc de orice carte.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Eu niciodată n-am putut face diferența dintre politicoasă și GFE. Cred că trebuie să dau ceva extra la cadou sau să citesc mai mult.

Până acum am citit doar Jokerul, că ține loc de orice carte.

singura data cand vezi adevaru e cand te duci la o curva de 3-4 ori cu bani inainte si crede ea ca tea prins de prost si dupa aia spui ca tiai uitat bani in masina si te duci sai iei atunci sa vezi ce moaca face

• Like 3
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

singura data cand vezi adevaru e cand te duci la o curva de 3-4 ori cu bani inainte si crede ea ca tea prins de prost si dupa aia spui ca tiai uitat bani in masina si te duci sai iei atunci sa vezi ce moaca face

• Like 1
Postat

Ai dreptate dar eu le mai fut și fără bani, adică fut de frumos.

Sanchi =))

Postat

Ai dreptate dar eu le mai fut și fără bani, adică fut de frumos.

Sanchi =))

nu stie zdrentele d-astea ele vad doar bani ca le cotonogeste pestele daca nu produce cascavalu

Postat

nu stie zdrentele d-astea ele vad doar bani ca le cotonogeste pestele daca nu produce cascavalu

Deci înseamnă că nici orgasmele lor nu sunt reale, ci e prefăcătorie pă sistem. Ce aiurea....acum m-am întristat.

Ale naibii bagaboante....

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ici,Colo!
  • Oras:Ici,Colo!
Postat

CE s-a mai schimbat forumul..cu misoginismele astea...

• Like 2
Postat

Deci înseamnă că nici orgasmele lor nu sunt reale, ci e prefăcătorie pă sistem. Ce aiurea....acum m-am întristat.

Ale naibii bagaboante....

cand am scos bani la pacanele am avut cele mai tari orgazme

Postat

cand am scos bani la pacanele am avut cele mai tari orgazme

La mine e culmea narcisismului: când am orgasm îmi strig propriul nume.

Am ceva la cap, cred...

Postat

Eu am spus la cativa sincer de bine, la propriu, si aproape de fiecare data am vazut o fatza tampita gen "nu am nevoie de complimente ieftine"...  :laugh2

• Like 2
Postat

La mine e culmea narcisismului: când am orgasm îmi strig propriul nume.

Am ceva la cap, cred...

suflet pereche...cum era vorba aia "singurul motiv pt care nu-s poponar e ca n-as putea sa-mi bag pula-n ceva ce respect".

http://38.media.tumblr.com/f6c2bc436a0ab50d3c39391a60a1afce/tumblr_n2ssrfBXv21qcnc90o1_1280.gif

• Like 4
Postat

suflet pereche...cum era vorba aia "singurul motiv pt care nu-s poponar e ca n-as putea sa-mi bag pula-n ceva ce respect".

http://i60.tinypic.com/213jvr.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Una noua la lista de mai sus:

Bah cine plm v-a zis voua ca hainele tip "leopard" sunt sexy? Poate merg langa teracota bunicii sau la caminul cultural da' mortii vostri, pe langa ideea oribila de-a vatama 5-6 leoparzi ca sa imbraci o vaca, nu e nimic sexy in asta.

• Like 1
Postat

Bah cine plm v-a zis voua ca hainele tip "leopard" sunt sexy? Poate merg langa teracota bunicii sau la caminul cultural da' mortii vostri, pe langa ideea oribila de-a vatama 5-6 leoparzi ca sa imbraci o vaca, nu e nimic sexy in asta.

curveles imbracaten hiena dar clarobscuru nu ne da voie sa le vedem

• Like 1
Postat

Nu te supăra pe săracele femei. Au impresia că dacă poartă animal print, iese la suprafață felina din ele, sălbatică, agilă și gata de împerechere.

http://i59.tinypic.com/25z3s0o.jpg

http://i61.tinypic.com/28vax5t.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Postat

curveles imbracaten hiena dar clarobscuru nu ne da voie sa le vedem

La mine al 6-lea simț îmi permite să văd care e hienă și care e porc mistreț domestic. E talentu meu, dă la Dumnezeu

• Like 2
  • Minus 1
Postat

La mine al 6-lea simț îmi permite să văd care e hienă și care e porc mistreț domestic. E talentu meu, dă la Dumnezeu

iti trebuie o pusca ghintuita sa alegi vanatu

• Like 2

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

mie mi place femeile care joaca asa mårunt pe manele, pe un perimetru cam cat 2 placi de gresie, gen cornelia profesoara de manele 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.