Sari la conținut

0724164656 Aida doamna matura

Postări Recomandate

Postat

am punctat si eu la ea

Locatie varza , garsoniera Mihai Bravu Kaufland , mizeramila , fum de tigare la greu ,scrumiera full

Dameza acceptabila , dantura varza ,

Am incercat sa o fut capra dar cand am vazut la cur ditamai HEMOROIDUL mi sa luat , am finalizat la oral in balonas ,mai mult de scarba 

Pula mea ...sunt atatea clinici unde poate sa-ti taie chestia aia de la cur....

Bafta tuturor , si aveti grija sa nu bagati botul la savarina....

• Like 2
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

0736760098 PATRICIA, matura, 39 de ani, cu corp de 20, ofer masaj de relaxare, detalii la tel., zona  Dristor 70 l

post-57415-0-03066100-1456908481_thumb.jpg

post-57415-0-31066500-1456908481_thumb.jpg

post-57415-0-54981200-1456908481_thumb.jpg

post-57415-0-77792500-1456908481_thumb.jpg

• Oras:In inima femeilor
Postat

Nu mai posta aiurea fără să verifici ,multe din cele postate de tine au deja topic deschis

• Like 4
  • Minus 3
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Nu mai posta aiurea fără să verifici ,multe din cele postate de tine au deja topic deschis

El este la norma,ce conteaza calitatea!! :slap2 :laugh2 :laugh2 .

• Like 8
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se pare că și-a facut upgrade la preț... AIDA, doamna matura, 40 de ani, ofer masaj de relaxare, detalii la tel., zona Dristor, Kaufland, 70 lei

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/2/26/154602681.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/2/26/154602691.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/2/26/154602711.jpg

• Membru Premium
Postat

la particia

aaa...pai dupa cum vezi...nimeni,dar nu vrei tu sa te risti si sa spargi ghiata?

Succes!!!

Postat

eu am fost sigur teapa iar am fost primu

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

hhhhh da imi placi fandul din patricia :doggystyle

Am vorbit cu ea si te asteapta.
Postat

hai ca v-am fiert destul este vorba de aida din racari rebrenduita

• Like 2
  • Minus 3
  • Membru Premium
Postat

hhhhh da imi placi fandul din patricia  :doggystyle

joujou man,press one,ce nu se intelege nimic!! :slap2 :laugh2

• Like 5
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Intr-o zi avand coitele pline de ma trageau in jos si cu mare chef de o femeie matura, caut si gasesc anuntul doamnei, imi place ce vad in poze si cum eram eu exact la prosper o sun, discutia telefonica suna exact asa la inceput :

- Buna, in legatura cu anuntul :)

- Buna, ai facut foarte bine ca m-ai sunat, este valabil cand ajungi la.......

- Am ajuns deja :D 

M-a atras din prima felul cu a vorbit la telefon asa ca urc si dau de o doamna trecuta 40 de ani cu un corp foarte ok pentru varsta ei o piele fina, bronzata la fata insa se observa varsta avand ceva riduri, Facem noi prezentarile ii imanez banii si fiind o garsoniera cu bucatarie deschisa se duce in bucatarie deschide sertarul :huh: ( speram sa nu ia un cutit ceva ) insa acolo avea portofelul unde a pus bani :laugh2  m-am linistit, dezechiparea ne punem in pat eu aleg oral cu prezervativ il suge un pic si imi zice :

- Imi place atitudinea ta esti zambaret, emani asa o stare pozitiva

Eu in gandul meu :

( Da tanti multumesc dar mi se culca pula  :blushing2  )

Reincepe ea oralul foarte bun cu incercari de deep, saliva m-a surprins pozitiv tantisor :D , la un moment dat ma gandeam sa ii cer aiba grija si de oute si ma scalambaiam eu :blushing2  ( cum sa ii spun ? :slap2 ) nu doream sa stric feng shui-ul cu " Linge-ma la coaie "  la care ea observandu-ma, m-a intreaba :

- Da spune-mi, vad ca vrei ceva?

- Si la oute as vrea :blushing2 

- Sigur !

Si imi suge coaiele cand pe unul cad pe altul iarasi incercari de deep, nu mai rezist si ii cer normal pe la spate unde se implica, geme are o atitudine foarte misto, dau eu ce dau termin si imi spune :

- Multumesc !

- :eek

( Nu nu va ganditi ca sunt mare Don Juan si ofer orgasme :laugh2 , este prima care mi-a multumit probabil fiindca mi-am dat drumu' repede ;) )

In concluzie se merita, imi place atitudinea ei

Note :

Aspect : 8 ( la corp este foarte bine pentru varsta ei insa la fata are ceva ridurii  )

Oral : 10 ( chiar daca a fost protejat la cererea mea, a fost foarte placut cu deep si atentie la zonele adiacente, nu se grabeste )

Normal : 8

Atitudine : 10 ( foarte deschisa si orientata sa te satisfaca )

Igiena : 8

Tarif 50 Lei o finalizare

De recomandat : Da

De revenit : Da

• Like 10
  • Oras:ghici
  • Oras:ghici
Postat

Am vizitat-o pe Aida pe la 11 noaptea,locatia din Racari ,buna rau la corp cand este imbracata,cand se dezbraca are un pic de burta varsta ce sa-i faci,ma dusesem la ea pentru un oral scurt la 50 de ron merita.La luat in gura s-a ajutat si de mana in timp ce ma jucam cu tatele ei,il scuipa il pupa se mai batea cu el peste gura,intr-un final l-a sculat si m-am gandit ca ar fi buna la umeri craci,asa ca am trecut in pozitie si dai si dai,gemea usor ,teatral zic eu,in fine am terminat multumit.

locatie 6 dar cu parcare mare

gfe 8

oral 7

normal 7

o recomand puriilor nepretentiosi

multumesc :hihat

• Like 2
Postat

Va salut, am fost astazi la Patricia, am vrut sa incerc o matura pentru prima data si culmea ca mi-a placut foarte mult, a fost cam cea mai buna finalizare din cate am avut pana acum, am simtit ca lesin de placere, doamna, si chiar este o doamna in adevaratul sens al cuvant, trateaza cu cel mai mare respect banii pe care ii primeste si pe cel de la care ii primeste. Confirm ca are ceva la cur dar nu m-a deranjat, diferenta de varsta dintre noi era de cel putin 10 ani insa am plecat cu capul in nori de multumire.

CULMEA, fara faze de genul " haide bah baga-ti pula " , " haide ba da-ti drumul " , numai respect si bun simt pe linie, lucru care m-a relaxat si m-a facut sa plec foarte bine dispus.

Am tot respectul pentru aceasta doamna.

• Like 5
Postat

Buna pentru o ora care ar fii tariful?

50/100

• Like 4
  • Minus 4
Postat

are sani ok, i-am luat putin in gura, nu te refuza, nu comenteaza inutil, pentru 45, as tinde sa cred ca are 45, a fost ok. sfatul meu este sa iei o finalizare si vezi la fata locului daca mergi pe o ora,

Postat

Am ajuns si eu pe la Patricia / Aida sau cum si-o mai spune. Confirm locatia de langa Kaufland-ul de pe Mihai Bravu colt cu Vitan.

Doamna are peste 40, eu as spune chiar spre 50. Arata insa bine, carnea tare, tate Ok (as fi preferat ceva mai maricele, deh boala mea, imi plac femeile cu tate mari).

Atitudinea e Ok, vrea sa sa faca placuta (si utila, as spune eu). Sta cum o pui, se lasa mangaiata, finger-ita, de toate, ca șaorma !

Niste note:

Doamna: 7-8 (curatenie impecabila)

Oral: 7 (e stresata sa nu-i termini in gura, deci CIM: NU)

Normal: 7-8

Anal: nu stiu, nu ma intereseaza.

Concluzia: o recomand doritorilor de MILF. De revenit ? De ce nu, cand sunt prin zona. La banul asta (50 lei fin.) e mai mult decat Ok.

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...