hotangels_admin Reputație: 32 Postat Iulie 9, 2015 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 9, 2015 Telefon 0720.33.88.66 (program non-stop)Va punem la dispozitie siteul www.HotAngels.ro unde puteti vedea in timp real maseuzele prezente in saloane HotAngels. Fetele de la HotAngels va astepta. Pe perioada verii puteti beneficia si de urmatoarele oferte de pret: Happy Hours în intervalul 14.00-18.00, adica in functie de starea dvs puteti alege intre:Orice serviciu de 60 minute platit, se transforma in 90 minute Reducere 50% pentru a doua oraReducere 50% pt a doua maseuza aleasa (in cazul masajului cu 2 fete) De asemenea ptr domnii carora le place DOMINAREA avem si acest serviciu la pretul de 100 lei /ora. Role play de asemenea, la 100 lei/ora. Fetele detin costume si dotarile necesare pt aceste servicii, dar daca aveti vreo dorinta aparte, pupteti sa aduci jucariile dorite cu d-voastra. Va pupam
alx93 Reputație: 435 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 Role play la voi inseamna adica sa fac drumul degeaba pana la salon ca apoi cand ajung sa fiu respins de maseuzele voastre fiindca le-am parat ca cereau bani in plus pentru servicii elementare ?
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Iulie 9, 2015 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 9, 2015 Buna, Alx! Certificatele de satisfactie care se dau tuturor clientilor care vin in salon spre a fi completate la terminarea sedintei de masaj, cunt confidentiale si in mod normal clientul, dvs le puneti singur intr-o cutie inchisa cu un lacat, la care doar managerul de salon are acces. Totodata, daca d-soarele continua sa va refuze sau sa conditioneze oferirea unor servicii contra unor sume de bani, ori comportamentul lor de-a lungul sedintei de masaj este unul impotriva relaxarii si a starii de bine, exista in toate saloanele noastre un numar de contact al managerului, care poate fi sunat non-stop si care se va ingriji ca d-voastra sa aveti parte de o sedinta a la carte. Ne pare rau ca mai exista si situatii de acest fel! Daca ne puteti indica salonul/numele fetelor/ orice detalii ptr a remedia situatia, v-am fi recunoscatori! O zi frumoasa, va doresc !
alx93 Reputație: 435 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 Buna, Alx! Certificatele de satisfactie care se dau tuturor clientilor care vin in salon spre a fi completate la terminarea sedintei de masaj, cunt confidentiale si in mod normal clientul, dvs le puneti singur intr-o cutie inchisa cu un lacat, la care doar managerul de salon are acces. Totodata, daca d-soarele continua sa va refuze sau sa conditioneze oferirea unor servicii contra unor sume de bani, ori comportamentul lor de-a lungul sedintei de masaj este unul impotriva relaxarii si a starii de bine, exista in toate saloanele noastre un numar de contact al managerului, care poate fi sunat non-stop si care se va ingriji ca d-voastra sa aveti parte de o sedinta a la carte. Ne pare rau ca mai exista si situatii de acest fel! Daca ne puteti indica salonul/numele fetelor/ orice detalii ptr a remedia situatia, v-am fi recuno******ri! O zi frumoasa, va doresc ! Jade Palace........m-am dus acolo chiar de ziua mea de nastere pentru o sedinta . Fetele nu voiau sa iasa, receptionera le tot chema, dar ele refuzau sa iasa. Printre fetele care m-au refuzat stiu sigur ca era Maya care abia venise si cu care voiam sa fac sedinta. Practic, mi-au stricat ziua. Mentionez ca am mai fost acum cateva luni cu Anemona si a decurs perfect. Ea nu era acolo, dar receptionera mi-a spus ca nici ea nu ar fi vrut sa faca sedinta cu mine. Toata asta s-a intamplat pentru ca am spus pe threadul dedicat ca Anemona mi-a cerut dupa sedinta ca sa vin cu 100 de lei in plus pentru "masaj special" la sedinta viitoare.
elucsme Reputație: 1 Postat Iulie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 9, 2015 Bună Se accepta si facesitting? Ceva de genul cu este poza numărul 2
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 10, 2015 BunăSe accepta si facesitting?Ceva de genul cu este poza numărul 2 Buna! Unele maseuze accepta, altele nu. Aceste detalii le puteti afla doar intreband direct maseuza/maseuzele. Nefiind neaparat un serviciu de masaj, este la latitudinea fetei daca vrea sau nu.
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Iulie 13, 2015 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2015 Ca sa incepeti saptamana bine, astazi va fac cunostinta cu un ingeras . Raspunde la numele de Izabela si poate fi gasita in salonul VipZone (Kogalniceanu 20, 0734.00.00.93). Este o leoaica simpatica de 1,65m, cu chip de papusica. Despre corp nu are sens sa va mai vorbesc, vedeti singuri in poze. Pupici multi
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Iulie 28, 2015 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 28, 2015 Va invitam si in acesta perioada extrem de calduroasa, alaturi de noi, la o o bere sau la un suc rece (facem cinste), intr-o atmosfera plina se senzualitate alaturi de fetele noastre. Va oferim:Masaj de relaxareMasaj terapeuticMasaj body nudMasaj erotic cu 1 sau cu 2 finalizariMasaj dublu (cu 2 fete)Masaj cuplu (daca aveti pofta de o nebunie alaturi de partenera dvs)Dus asistatSedinte de dominare si role playDeplasari la domiciliu si hotelOrganizare de petreceri privateFree barACParcareDiferite reduceri35 de fete dintre care puteti alege. Telefon 0720.33.88.66 (program non-stop)Va punem la dispozitie siteul www.HotAngels.ro unde puteti vedea in timp real maseuzele prezente in saloane HotAngels, serviciile, preturile, ofertele si reducerile de pret, poze reale din saloane.
veloman Reputație: 4 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 accepta vreun model fisting vaginal? cum pot sa aflu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum