Sari la conținut

Calomnie si injurii

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Stai sa mai beau 15 beri

Pohta mare  :laugh2

Vizitator
Postat

Dincolo, da :)

asa e'........nu vorbesc decat cu Raffa  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Să-l saluți din partea mea :)

Tenchiu!

Acum  :laugh2

Vizitator
Postat

si pana la urma unde e calomia

la tribunal 

• Oras:worldwide
Postat

Har-monie

te uiti la propriu avatar ca intr-o oglinda si te simti inspirat, este?

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

te uiti la propriu avatar ca intr-o oglinda si te simti inspirat, este?

Inalt sunt, prea sfintit nu cred ca-i nimeni, poate daca oi' ajunge moasca, pardon moaste. Cand ma uit la IPS imi vin idei de afaceri.

• Like 1
Postat

Inalt sunt, prea sfintit nu cred ca-i nimeni, poate daca oi' ajunge moasca, pardon moaste. Cand ma uit la IPS imi vin idei de afaceri.

spiritul antreprenorial il fac pe un barbat sexy

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

?

post-165178-0-03093900-1439976985_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 3
Postat

bah dolores, e geniala poza. Fata aluia din spate, azazel ala, e geniala. Cine-i? Pare ca-i melescanu.

Fantastic!!

le: ori e ala cu padurile...cum plm ii zice

ie şãfu'

• Oras:loco
  • Oras:loco
Postat

spiritul antreprenorial il fac pe un barbat sexy

fa o lista cu lucrurile care il face pe un barbat sexy

bah dolores, e geniala poza. Fata aluia din spate, azazel ala, e geniala. Cine-i? Pare ca-i melescanu.

Fantastic!!

le: ori e ala cu padurile...cum plm ii zice

hrebenciuc, inghitil-ar iadul :)

Postat

fa o lista cu lucrurile care il face pe un barbat sexy

cum nu ? Fix in ordinea asta:

1. inteligenta. aici se intelege sa fi si umblat pe la scoala, dar sa fie si ager. degeaba e un om cult daca e nataflet si nu se descurca in activitati practice

2. sa fie ingrijit, nu neaparat frumos. consider ca o femeie trebuie sa fie frumoasa, nu neaparat barbatul. nu sa fie urat cu spume , dar cu cat e mai putin frumos cu atat sa ii mearga cerebel mai mult. in rest cu o persoana delasatoare care nu-si respecta propriul corp nu am ce cauta. daca pe al lui nu-l respecta ce face cu corpul meu?

3. loialitate. adica sa aiba cuvant pe care nu il calca niciodata, mai bine nu zice decat sa nu faca, sa iti stea alaturi si cand e aiurea nu doar cand e lapte si miere din astea.

4. 3 si 4 sunt cam pe acelasi loc la mine ca valoare vorbind despre sinceritate. mai bine imi dai in cap cu adevarul , dar mi-l spui frumos si diplomat decat sa am surpize neplacute. in general cam am radar de minciuni si vrajeala fie ea si cizelata la nivel artistic

5. sa aiba tupeu, adica sa nu fie carpa. mare nesimtit cu nesimtiti si super finut cu femeile. TOATE, dar un gentlemen desavarsit cu femeia lui. Eu personal sunt inebunita dupa un barbat care imi ofera numai bunatate si intelegere fara teama ca il iau de prost. Efectiv ma dezarmeaza  si imi vine cheful sa am grija de el si de ce imi ofera frumos. Eu avand o personalitate puternica daca e prea moale il fac sa clacheze psihic fara sa vreau. Efectiv nu imi poate sta alaturi. In schimb daca inveti cum sa ma iei imi inchzi gura in 2 timpi si 3 miscari. ba ma simt si rusinata daca dau din gura mult si prost. din punctul meu asta cu tupeu implica reala abilitati de comunicare pe langa curaj

6. Sa fie ceva mai relaxat ca mine daca se poate avand in vedere ca eu fac multe deodata si repede si ma epuizez singura. Un ritm mai putin alert ma domoleste si pe mine (daca lipseste asta e, dar ar fi un bonus)

7. sa isi iubeasca foarte mult mama :)

si chestia e ca trebuie sa simti instictiv compatibilitatea.. adica cu o persoana care mi-a devenit iubit m-am simtit atrasa din primele minute de interactiune. e ceva salbatic, hormonal, animalic, chimie cum vrei tu sa o numesti :))) daca nu simt magnetismu ala inseamna clar ca nu ma va fute bine :)

• Like 2
Postat

Unele femei iubesc capacele.

un barbat care da intr-o femeie e un muist notoriu si la fel daca o ia la injuraturi. un barbat adevarat nu ar da orice ar fi intr-o femeie si decat sa o injure mai bine o lasa sa se calmeze sau daca e cazul renunta de tot la ea

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Prea multe civilizatie strica. Astia care nu dau orice ar fi intr-o femeie sunt fix aia care iau fara sa stie pulile multora in gura cand isi saruta dragostea lor, un boboc de fata.

Daca de vorba dulce nu se intelege, capacele sunt ceea ce a prescris doctorul. Daca nu se poate nici asa si nici asa, corect - trebuie sa renunti si gata.

D-aia vezi in ziua de azi tot felul de barbati care sunt dominati de femei, tinuti sub papuc, au tocul pe marul lui Adam. Femeile vorbesc peste ei, sunt obraznice si necivilizate, provoaca scandaluri si conflicte, sunt tari in gura cand nu trebuie. 

Si sunt multe femei care pana sa ia niste capace nu sunt sigure daca si-au gasit dragostea adevarata. Unele simt nevoia de a fi dominate atat psihic cat si fizic.

Plus stirilea alea cu barbati batuti de nevasta. S-a intors lumea cu curul in sus.

• Like 9
  • Minus 9

Postat

Prea multe civilizatie strica. Astia care nu dau orice ar fi intr-o femeie sunt fix aia care iau fara sa stie pulile multora in gura cand isi saruta dragostea lor, un boboc de fata.

Daca de vorba dulce nu se intelege, capacele sunt ceea ce a prescris doctorul. Daca nu se poate nici asa si nici asa, corect - trebuie sa renunti si gata.

D-aia vezi in ziua de azi tot felul de barbati care sunt dominati de femei, tinuti sub papuc, au tocul pe marul lui Adam. Femeile vorbesc peste ei, sunt obraznice si necivilizate, provoaca scandaluri si conflicte, sunt tari in gura cand nu trebuie. 

Si sunt multe femei care pana sa ia niste capace nu sunt sigure daca si-au gasit dragostea adevarata. Unele simt nevoia de a fi dominate atat psihic cat si fizic.

Plus stirilea alea cu barbati batuti de nevasta. S-a intors lumea cu curul in sus.

ia hai du-te tu prin tari musulmane ca Occidentu clar nu e de tine. astora care cred ca o femeie este pusa la punct prin violenta le urez femei capabile sa isi scoata certificat de la IML si sa il bage putin la racoare sa se smardoiasca acolo sa isi ia atat pumni cat si pula in bot

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...