Sari la conținut

Calomnie si injurii

Postări Recomandate

• Oras:aicisha
Postat

un barbat care da intr-o femeie e un muist notoriu si la fel daca o ia la injuraturi. un barbat adevarat nu ar da orice ar fi intr-o femeie si decat sa o injure mai bine o lasa sa se calmeze sau daca e cazul renunta de tot la ea

Nu e nimeni mai presus de capaceala. Poti fi o zdreanta muista care-i da heroina copilului meu, de exemplu. Motive se gasesc cu duiumul. 

Esti o zdrenata de prin tari subdezvoltate si ti-a spus allah prin vocea imamului ca trebuie sa intri cu 6 kg the C4 intr-un metrou - Meriti batuta pana cand nu se mai deosebesc oasele de carne.

Inca o data, posesia unei pizde nu implica automat avantaje. Asta asa, in spiritul egalitatii occidentale.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

de toate ,ma faci sa ma infoi si ma enervzi. nu sunt de acord cu violenta. in cazurile mentionate de tine pot si ar trebui sa existe consecinte legale. condam violenta . avand in vedere ca raportul de forte fizic vorbind nu este egal intre un barbat si o femeie, condamn asemenea apucaturi cu caceeasi versa cu care condamn violenta asupra copiilor sau cruzimea fata de animale. un barbat care loveste o femeie ar putea fara doar si poate sa tortureze animale, in ochii mei este la fel. si da am asemnenea prejudecati si in cazul vitelor ca nu le pot numi femei care isi bruscheaza fizic copiii. am vazut personal vreo 2-3 cazuri in fata mea de am zis ca o parui pe vita satului. in fine poti sa nu fi de acord cu mine,dar atunci sa nu mai continuam ca imi pierd respectul pt tine. violenta este justificata doar in legitima aparare ca nu stai ca fraieru/a sa o incasezi

Nu e nimeni mai presus de capaceala. Poti fi o zdreanta muista care-i da heroina copilului meu, de exemplu. Motive se gasesc cu duiumul. 

Esti o zdrenata de prin tari subdezvoltate si ti-a spus allah prin vocea imamului ca trebuie sa intri cu 6 kg the C4 intr-un metrou - Meriti batuta pana cand nu se mai deosebesc oasele de carne.

Inca o data, posesia unei pizde nu implica automat avantaje. Asta asa, in spiritul egalitatii occidentale.

• Like 3
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nu stiam ca dreptul la integritatea fizica e avantaj

• Like 1
Postat

Pai si eu ce spuneam? Ruptul fashului unei zdrente, fie barbat sau femeie nu e doar justificabil ci necesar. Organele genitale n-au nici un soi de rol in selectia primitorului.

Nu caut respect, prietenii si atentii. 

• Like 2
Postat

stiu ca  nu cauti, nu era vorba de asta. daca toti ne-am deda la violenta asa facil ne-am eradica rasa. in fine pe tema asta nu vom fi de acord deloc. eu nu prea sunt violenta cu persoane decat daca este sa ma apar. am smotocit cateva persoane cand eram mai mica, dar nah d-ale copilariei si am pocit  un politist cat eram pe afara care in timpul jobului mi-a zis eu facand o plangere si profitand de faptul ca al sau coleg s-a indepartat  sa imi spuna ca romancele merita ce e mai rau ca sunt niste curve toate. moment in care l-am intrebat ce a zis si a repetat cu nesimtire. si l-am scuipat in ochi si dat 2 picioare in cap. deloc feminin si poate prea violent, dar nu o sa imi para rau niciodata. si cand o sa fiu baba o sa cred in ce am facut

Pai si eu ce spuneam? Ruptul fashului unei zdrente, fie barbat sau femeie nu e doar justificabil ci necesar. Organele genitale n-au nici un soi de rol in selectia primitorului.

Nu caut respect, prietenii si atentii. 

Postat

stiu ca  nu cauti, nu era vorba de asta. daca toti ne-am deda la violenta asa facil ne-am eradica rasa

Eradicare completa, nu cred, poate doar un soi de filtrare/selectie. Ti se pare ca-i pace si armonie?

Postat

Eradicare completa, nu cred, poate doar un soi de filtrare/selectie. Ti se pare ca-i pace si armonie?

lasa-ma mai drq cu teoria asta cu 'selectie naturala intr-un mediu sintetic'. Asta cu selectia si survival of the fittest e cu dus si intors. Ce ne diferentiaza de animale este discernamantul, plus o oarecare datorie/ apartenenta a societati indiferent cat de independent te consideri. Si ca individ vrei nu vrei te supui normelor sociale, juridico-legale a societati de care apartii. daca nu mergi in salbatie , traiesti amish fara a plati utilitati etc si ai o ferma si gradina si ce mai vrei sa nu trebuiasca sa depinzi de nimeni si nimic. ori nu cred ca-s multi sa mearga sigilati de lume complet si sa se simta fericiti

• Like 2
Postat

lasa-ma mai drq cu teoria asta cu 'selectie naturala intr-un mediu sintetic'. Asta cu selectia si survival of the fittest e cu dus si intors. Ce ne diferentiaza de animale este discernamantul, plus o oarecare datorie/ apartenenta a societati indiferent cat de independent te consideri. Si ca individ vrei nu vrei te supui normelor sociale, juridico-legale a societati de care apartii. daca nu mergi in salbatie , traiesti amish fara a plati utilitati etc si ai o ferma si gradina si ce mai vrei sa nu trebuiasca sa depinzi de nimeni si nimic. ori nu cred ca-s multi sa mearga sigilati de lume complet si sa se simta fericiti

Planul meu de pensionare implica o pusca, niste caini si cat mai putini oameni. Ce ne diferentiaza de animale e capacitatea de-a face rau voit.

Intorsul obrazului e o gluma proasta venita dintr-o ideologie si mai proasta. 

Nu-i vorba de survival of the fittest, mai mult de survival of humanity si nu ma refer la specie, aici.

• Like 2
Postat

Plus ca daca violenta este considerata asa lejer cum spui tu si lesne la inceput ar fi un soi de selctie, filtru.Violenta poate avea efectele unui drog daca te obisnuiesti cu ea si aio predilectie aka serial killers. La fel ca vanatoarea un hobby pt multi. Eu personal inteleg sa vanezi strict pt hrana, dar sa vanezi doar din placerea de a ucide e bolnav. Si apoi ar deveni un fel the Purge Anarchy sunt convinsa ca ai vazut filmul. Adica violenta, sadismul si cruzimea pot crea dependenta. Dupa primii ani de selectia mentionata ca tine s-ar duce doar oamenii saraci care nu isi permit metode de aparare, in timp ce un jeg isi poate face in jurul lui o armata

Postat

Planul meu de pensionare implica o pusca, niste caini si cat mai putini oameni. Ce ne diferentiaza de animale e capacitatea de-a face rau voit.

Intorsul obrazului e o gluma proasta venita dintr-o ideologie si mai proasta. 

Nu-i vorba de survival of the fittest, mai mult de survival of humanity si nu ma refer la specie, aici.

stai bre ca nici io nu intorc obrazul. mi-a zis tata cand eram mica ca daca vin acasa vreodata plangand batuta de alti copii imi da si el ca-s bleaga si nu stiu sa ma apar. desigur nu ar fi facut-o el era terorist cu pedepsele (de multe ori as fi preferat o palma ,consecintele durau mai putin), dar cum am spus e ok sa te protejezi de rau. nu e ok sa il provoci

• Like 2
Postat

stai bre ca nici io nu intorc obrazul. mi-a zis tata cand eram mica ca daca vin acasa vreodata plangand batuta de alti copii imi da si el ca-s bleaga si nu stiu sa ma apar. desigur nu ar fi facut-o el era terorist cu pedepsele (de multe ori as fi preferat o palma ,consecintele durau mai putin), dar cum am spus e ok sa te protejezi de rau. nu e ok sa il provoci

E ok sa cauti binele in oameni, dar e necesar sa arati cacatul! 

• Like 2
Postat

E ok sa cauti binele in oameni, dar e necesar sa arati cacatul! 

nu-s imbecila. vad raul, dar nu cred in el si il resping. la fel cum nu am participat niciodata la barfa activa sau pasiva (scultand). barfa / invidia e pentru mine o exercitare aslabiciunii personale. mi-am luat geanta si m-am tirat oricat de apropiate imi erau personalele , efectiv le lasam sa vb singure. nu consider barfa critica pe care o emiti dupa ce ai curajul si bunul simt de a spune persoanei vizate in ffata. evident daca e neplacut ar fi bine sa o spui gentil, aici recunosc  imi dau cu stangul in dreptul pentru ca daca ma deranjeaza ceva sunt cam brutala........

si la fel cum nu ma concentrez pe negativul din viata mea cand se iveste, cu atat mai mult resping negativul lumii care ma inconjoara. ca adult am dreptul sa imi proiectez viata asa cum vreau in cautarea echilibrului personal si a fericirii mele. daca lumea mea e roz inseamna ca am ales doar partile bune din lume si de restul nu este treaba mea

Vizitator
Reputație: 0
Postat

. condam violenta . avand in vedere ca raportul de forte fizic vorbind nu este egal intre un barbat si o femeie,

• Oras:Bucuresti
Postat

ia hai du-te tu prin tari musulmane ca Occidentu clar nu e de tine. astora care cred ca o femeie este pusa la punct prin violenta le urez femei capabile sa isi scoata certificat de la IML si sa il bage putin la racoare sa se smardoiasca acolo sa isi ia atat pumni cat si pula in bot

Romania mai are mult pana sa ajunga la nivel occidental.

Tarile musulmane sunt o extrema, occidentul e alta.

Ideea e doar de respect. Femeia moderna a inteles prost conceptul de egalitate. Egalitate, adica ea te conduce pe tine. Sau cel putin incearca. Fraierul si aerul nu se termina niciodata.

Nu exista niciodata egalitate. Nu suntem egali si nu vom fi. Intotdeauna unul domina. Sau una. Unii halesc orice, altii nu. 

In ziua de azi e acceptabil ca femeia sa vorbeasca peste barbat, sa-l vorbeasca de rau in public, sa-i spuna stop la bautura, ba chiar sa mai ia si niste puli straine in ea. Am vazut multe exemple. Obraznicia nu trebuie tolerata.

Femeia batuta poate sa divorteze sau sa se desparta. Nu e tinuta cu forta. Iar capacele se iau dupa multe avertismente. 

Aici nu vorbim de retardatii care se duc suparati acasa si se razbuna pe nevasta/prietena.

• Like 8
  • Minus 8
Postat

Romania mai are mult pana sa ajunga la nivel occidental.

Tarile musulmane sunt o extrema, occidentul e alta.

Ideea e doar de respect. Femeia moderna a inteles prost conceptul de egalitate. Egalitate, adica ea te conduce pe tine. Sau cel putin incearca. Fraierul si aerul nu se termina niciodata.

Nu exista niciodata egalitate. Nu suntem egali si nu vom fi. Intotdeauna unul domina. Sau una. Unii halesc orice, altii nu. 

degeaba dregi busuiocu' acu. ai zis cu totul altceva si ai persistat in gandire. cu mine nu merge. eu nu discut cu trogloditi

Postat

Nu am zis altceva. Intoarce-te la text. Nu o da in jigniri.

Tu o dai cu tari musulmane. Pai acolo te mutileaza sau te omoara pentru aproape nimic. 

Postat

Nu am zis altceva. Intoarce-te la text. Nu o da in jigniri.

nu am voit-o ca pe o insulta :) daca te insult te fac ko dintr-o fraza cu 3-4 insulte diferite in ea. am retinut ce ai zis m-am abtinut sa raspund cum credeam de cuviinta prima data. sunt foarte ferma cand spun ca nu am ce dezbate cu cneva, fara sa il jignesc inseamna ca il consider slab si nepotrivit firii mele. putem alege cu cine discutam nu? ori discutam siluiti? :)

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

daca te insult te fac ko dintr-o fraza cu 3-4 insulte diferite in ea.

moooama, ce periculoasa esti :))))))

Postat

Nu exista niciodata egalitate. Nu suntem egali si nu vom fi.  Egalitatea trebuie sa fie in sanse

Intotdeauna unul domina. Sau una. Unii halesc orice, altii nu.   Domina intotdeauna cel cu personalitate mai puternica, indiferent de gen

In ziua de azi e acceptabil ca femeia sa vorbeasca peste barbat, sa-l vorbeasca de rau in public, sa-i spuna stop la bautura, E de bun simt ca omul sa nu bea peste masura

ba chiar sa mai ia si niste puli straine in ea. Am vazut multe exemple. Obraznicia nu trebuie tolerata.  De nici o parte.. in general toti vorbesc peste celalalt pe strada daca esti atent, indiferent de sex

Femeia batuta poate sa divorteze sau sa se desparta. Nu e tinuta cu forta. Iar capacele se iau dupa multe avertismente.  La fel de bine si barbatul poate sa divorteze daca nu-i mai convine femeia de langa el, mai bine asa decat cu avertismente pt capace

Aici nu vorbim de retardatii care se duc suparati acasa si se razbuna pe nevasta/prietena.

• Like 2

Postat

mda . multumesc Cassy am ratat acest raspuns cu ochii in mai multe directii. am epuizat likeuri , dar raman datoare. :)

cat despre amicul Pulesteu (nu pot scrie acest nick fara sa ma buseasca rasu) am fost cam dura si pt asta ma scuz. Inteleg ideile dansului si le-a exprimat cum a reusit si el, eu le-as fi ambalat mult mai plauzibil ca argumente :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...