Sari la conținut

Calomnie si injurii

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

inca ma buseste rasu nicku lui imi sugereaza un helesteu plin cu multe sule :))))))

• Like 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

nu-s imbecila.......ca adult am dreptul sa imi proiectez viata asa cum vreau in cautarea echilibrului personal si a fericirii mele.

De cand sunt pe site, viața ta se rezuma la 20 de ore / zi in fata nimfomane.com/forum/ peste tot.ro Si 4 ore alte activități ( somn, spălat- probabil, mâncat... ETC)

Frumoasa alegere. Si mai spui ca nu ești imbecila.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu am voit-o ca pe o insulta :) daca te insult te fac ko dintr-o fraza cu 3-4 insulte diferite in ea. am retinut ce ai zis m-am abtinut sa raspund cum credeam de cuviinta prima data. sunt foarte ferma cand spun ca nu am ce dezbate cu cneva, fara sa il jignesc inseamna ca il consider slab si nepotrivit firii mele. putem alege cu cine discutam nu? ori discutam siluiti? :)

Pai se pare ca ai o gura foarte proasta, adica insulti si fara sa vrei. Poate ma insel, insa asa pare.

Ai probabil o parere prea buna despre tine. 

Pai chiar nu ma intereseaza o discutie cu tine si nu te forteaza nimeni sa faci nimic.

Tocmai asta e important in viata - sa gandesti foarte bine ceea ce zici. Asta face adesea diferenta intre oameni.

• Like 9
  • Minus 8
Vizitator sarlatanu
Postat

Probabil ai dreptate doar daca nu cumva vroiai sa spui : " nu sunt imbecila, sunt foarte imbecila."

• Like 1
  • Minus 1
Postat

inca ma buseste rasu nicku lui imi sugereaza un helesteu plin cu multe sule :))))))

Asta era si intentia. Viata trebuia luata si la misto. Nu trebuie luat totul in serios.

• Like 9
  • Minus 8
Postat

De cand sunt pe site, viața ta se rezuma la 20 de ore / zi in fata nimfomane.com/forum/ peste tot.ro Si 4 ore alte activități ( somn, spălat- probabil, mâncat... ETC)

Frumoasa alegere. Si mai spui ca nu ești imbecila.

ma faci sa rad cu pofta  :laugh2  :laugh2  amice am invatat demult sa nu dau 2 bani pe parerea unui strain sau pe gura lumii :) acum sunt f concentrata pe munca la nivel maxim si extins. de aceea pot fi prezenta pe acest forum 25/24. peste 2 zile sau 2 luni poate ma decid sa nu citesc macar pt 2 ani. e alegerea mea :) in rest lumea vb mult si prost gen daca te futi curva daca nu te futi urata cu spume etc. mi se rupe

Postat

m fost cam dura si pt asta ma scuz. Inteleg ideile dansului si le-a exprimat cum a reusit si el, eu le-as fi ambalat mult mai plauzibil ca argumente :)

Da, cum am reusit si eu. Ai by default niste exprimari pline de condescendenta.

• Like 6
  • Minus 8
Vizitator sarlatanu
Postat

Daca ești concentrata pe munca 24/25 cum sa fii non-stop aici? Asta arată ca nu pra ai de munca, pentru ca daca aveai, logica ne spune altcev, ca erai prezenta pe site. 1 ora din 24 :)))

PS- nu ești imbecila :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Asta era si intentia. Viata trebuia luata si la misto. Nu trebuie luat totul in serios.

iti dau like maine ca pisicu e zgarcit cu pct de reputatie :)

Postat

Daca ești concentrata pe munca 24/25 cum sa fii non-stop aici? Asta arată ca nu pra ai de munca, pentru ca daca aveai, logica ne spune altcev, ca erai prezenta pe site. 1 ora din 24 :)))

PS- nu ești imbecila :)))

postez in timp ce lucrez :)

Vizitator sarlatanu
Postat

postez in timp ce lucrez :)

Ma văd nevoit sa repet :?nu ești imbecila :)))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Scuze, m-am luat cu vorba si am uitat sa te întreb ceva important: Ai mâncat ceva azi ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ma văd nevoit sa repet :?nu ești imbecila :)))

parerea ta este fix zero barat pentru mine. cand atingi 800 reputatie sau 777 ca imi place mie vb. in rest esti apa de ploaie. te scurgi zgomotos :) siret mic si dor de faima ce te iei in gura cu oameni mari care stiu sa scoata mate fara sa strice exterioru :)))

• Like 2
Postat

Da, cum am reusit si eu. Ai by default niste exprimari pline de condescendenta.

sunt taioasa de-a dreptul, dar este doar o alta parte a umorului meu. la provocari desiguri. o sa te obisnuiesti tu, nu e problema :) am un stil inconfundabil :))

Postat

si pana la urma unde e calomia

Printre ... floci, intreaba posesoarea. Daca te incumeti, te poti ghida dupa ... miros. =)) =))

• Like 4
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Romania mai are mult pana sa ajunga la nivel occidental.

Tarile musulmane sunt o extrema, occidentul e alta.

Aici ai dreptate...

Ideea e doar de respect. Femeia moderna a inteles prost conceptul de egalitate. Egalitate, adica ea te conduce pe tine. Sau cel putin incearca. Fraierul si aerul nu se termina niciodata.

Nu exista niciodata egalitate. Nu suntem egali si nu vom fi. Intotdeauna unul domina. Sau una. Unii halesc orice, altii nu. 

Fair enough... dar diferentele intre sexe nu vad de ce tre' sa fie motiv de discordie sau superioritate/inferioritate.

Am mai zis pe alt thread: sotia schimba un bec de far la masina in 2 ore, eu il schimb in 10 minute. Eu, pe de alta parte, fac o curatenie in toata casa intr-o zi intreaga (si-mi iese asa si-asa), EA face in juma' de ora si-i iese ca in pozele de revista "casa ta". Cine-i superior, cine-i mai demn de respect? Sa mor daca vad... Ce plm, daca unii sunt mai buni la o chestie, altii la alta, nu se poate trai fara accese de superioritate? :)

Nu in ultimul rand, e de inteles ca un barbat sa nu vrea sa "haleasca orice"; dar unul care simte nevoia sa apeleze la pumni si palme doar ca sa se impuna, pe bune ca nu-mi lasa impresia unei fiinte superioare... 

In ziua de azi e acceptabil ca femeia sa vorbeasca peste barbat, sa-l vorbeasca de rau in public, sa-i spuna stop la bautura, ba chiar sa mai ia si niste puli straine in ea. Am vazut multe exemple. Obraznicia nu trebuie tolerata.

Absolut de acord (ma rog, cu precizarea ca si reciprocele ar trebui sa fie valabile)... dar chiar si cand nu mai poti suporta femeia de langa tine (caci fara indoiala ca exista si fiinte insuportabile)... io unu' tot zic ca solutia ar trebui sa fie "femeie, ori discutam, vedem ce ne deranjeaza pe fiecare, te schimbi / ne schimbam si/sau ajungem la un consens, ori punem punct si ne despartim"... spre deosebire de "fa, nu te inveti? ia de-aici o directa, sa simti ce brand am facut io azi la sala..."

Preacuviosule, te rog nu ma acuza de tentativa de clickî. Indraznesc sa sper ca n-oi fi chiar "a true Beta male", dar am si io opiniile mele :)

• Like 8
Postat

Cu preludiu sau fară? :)

Well, depinde de depande :) In fairness, la masina pe care am avut ocazia sa fac comparatia... n-am inclus post-ludium-ul meu... alcatuit din minute bune de coborat toti sfintii, arhanghelii si alte ierarhii ceresti din zona, in timp ce-mi oblojeam taieturile, zgarieturile si contuziile de pe maini... caca-m-as in capul lor de ingineri japonezi care-au gandit-o...

(but still, trebuie sa mentionez ca, din cate-am auzit, la unele europene e chiar mai rau, se lasa cu dat jos bateria / bara de protectie fata / etc etc....)

O, Doamne, nu-i mai bine la Dacia noastra 1300 / 1310, unde daca ai in portbagaj un ciocan, un patent, niste sarma, o curea si 2-3 chei, stii 100% sigur ca nu poti ramane niciodata, niciunde, in pana pe drum? :)

• Like 7
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Aici ai dreptate...

Fair enough... dar diferentele intre sexe nu vad de ce tre' sa fie motiv de discordie sau superioritate/inferioritate.

Am mai zis pe alt thread: sotia schimba un bec de far la masina in 2 ore, eu il schimb in 10 minute. Eu, pe de alta parte, fac o curatenie in toata casa intr-o zi intreaga (si-mi iese asa si-asa), EA face in juma' de ora si-i iese ca in pozele de revista "casa ta". Cine-i superior, cine-i mai demn de respect? Sa mor daca vad... Ce plm, daca unii sunt mai buni la o chestie, altii la alta, nu se poate trai fara accese de superioritate? :)

Nu in ultimul rand, e de inteles ca un barbat sa nu vrea sa "haleasca orice"; dar unul care simte nevoia sa apeleze la pumni si palme doar ca sa se impuna, pe bune ca nu-mi lasa impresia unei fiinte superioare... 

Absolut de acord (ma rog, cu precizarea ca si reciprocele ar trebui sa fie valabile)... dar chiar si cand nu mai poti suporta femeia de langa tine (caci fara indoiala ca exista si fiinte insuportabile)... io unu' tot zic ca solutia ar trebui sa fie "femeie, ori discutam, vedem ce ne deranjeaza pe fiecare, te schimbi / ne schimbam si/sau ajungem la un consens, ori punem punct si ne despartim"... spre deosebire de "fa, nu te inveti? ia de-aici o directa, sa simti ce brand am facut io azi la sala..."

Preacuviosule, te rog nu ma acuza de tentativa de clickî. Indraznesc sa sper ca n-oi fi chiar "a true Beta male", dar am si io opiniile mele :)

Niciodata!!

Eu nu promovam violenta, am spus doar ca sunt cazuri in care sexul (organe genitale inainte sa-mi sara dolores sau altul in cap) e ultimul lucru care-ar trebui sa intervina in calcularea si coordonarea pumn -> fata.

:hihat

• Like 1
Postat

sexul (organe genitale inainte sa-mi sara dolores sau altul in cap) 

There goes the coffee... (yet) again...

PLM - forumul asta NU e de citit dimineata... (pentru cei ce beau cafea)

• Like 1
Postat

Evident ca nu despre diferente de genul asta e vorba.

Din pacate, intotdeauna unul trebuie sa domine. Valabil in viata, in relatii, cam peste tot.

Caracterul puternic intotdeauna se va manifesta peste cel slab.

Nici n-ar trebui, insa nu e vorba de asta. Sa lovesti o femeie nu e ceva placut si nici nu ar trebui sa fie o forma de impunere. Problema e ca adesea nu esti luat in serios daca vorbesti frumos. Ci esti luat de fraier.

Femeile sunt mult mai perverse si mai periculoase decat barbatii.

Pui problema in asa fel incat sa para ca cel care isi loveste femeia e neaparat un nenorocit semidoct. Si femeia are vina ei. Cand vezi ca enervezi si scoti din sarite pe cineva si nu te opresti si provoci, n-ar trebui sa te consideri victima cand iti iei niste capace. E pe cale de consecinta logica.

Ideal ar fi sa renunti la relatie inainte sa se ajunga la asa ceva, insa nu intotdeauna se poate.

Nu ma refer la stereotipul betivului care vine acasa si isi bate nevasta cand vine de la carciuma sau pentru ca nu-i da bani sa plece sa carciuma.

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Băieții, vă răspundeți pă 3 fronturi? Îmi place la voi... :> :>

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

ia sa zica ca si asa imi ascuteam de ieri cutitele si pregatesc si o lista

PS doar eu pot sa ii spun lu day nenorocitule :)

ăsta e monopol :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Eu sunt curioasa de o chestie...oare gigi muschi astia care sustin violenta si bataia ar mai fi la fel de curajosi si in fata ei:

ORICE fel de competitie/lupta trebuie sa plece de la sanse egale. Cand unul dintre competitori/luptatori/agresori este inferior celuilalt din punt de vedere fizic, lupta nu mai este egala si, in acel moment, un par in cap sau o muscatura de jugulara poate duce la intoarcerea rezultatului ceea ce nu este corect insa este de inteles. ;)

Aici nu vorbim despre situatii de viata si de moarte, de razboi sau terorism, vorbim despre certuri cotidiene care pot degenera doar fiindca unele animale bipede inca aleg sa foloseasca violenta pentru a domina situatia.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...