Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2015 Postat Iulie 15, 2015 Ofer poze cu mana dreapta ridicata. Trei bucati pentru o litra de palinca! Pretul e negociabil pentru cantitati mai mari. Contact: [email protected] Te rog frumos, sa le aduci personal! Ofer 1 litru de palinca plus un patut plus prezenta mea pentru 10 poze! Nu pot sa trimit mail, te rog sa iei in considerare aceasta comanda. Multumesc anticipat!
rrrazvan Reputație: 187 Postat Iulie 15, 2015 Postat Iulie 15, 2015 auzi ma, Mario. care ti-e problema ? ai intrat sa faci pe desteptu ? nu sunt destui ? mai date-n ... suferinta, ca esti prost de indoi gardurile, da tu ai venit sa faci pe grozavu, sanchi ... faci umbra pamantului degeaba si ocupi spatiu pe forum, tot degeaba ... alte intrebari, mai ai ? 1
daulabuci Reputație: 399 Postat Iulie 15, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iulie 15, 2015 cat despre colegii care scriu, doar sa umple pagina ... va simtiti mai barbati ? incercati, n-o sa va manance vreuna ))) da e mai usor sa scrieti aberatii, asa-i ? )))) prost v-a invatzat pisicuts asta al vostru .. serios ? avand in vedere ca Holly ne scrie ca, fata accepta doar barbati 35+ si nu e asa, sunteti orbi si nu vedeti ? cat despre recenzie, o am, e scrisa in notepad. am s-o postez cand am sa consider eu ca e timpul!v-ati invatat prost, sa comentati ca niste babe si sa mai dezinformati si pe altii, care poate totusi ... fac ceva, nu asteapta totul de-a gata ...pana una alta, pisicuts, ia masuri impotriva soldatilor tai astia credinciosi, ca pe langa ca-s e langa subiect, mai le place si offtopicurile .. auzi ma, Mario. care ti-e problema ? ai intrat sa faci pe desteptu ? nu sunt destui ? mai date-n ... suferinta, ca esti prost de indoi gardurile, da tu ai venit sa faci pe grozavu, sanchi ... faci umbra pamantului degeaba si ocupi spatiu pe forum, tot degeaba ... alte intrebari, mai ai ?Ma uit peste ce scrii si parca nu-mi vine a crede! Ai niste zile proaste si folosesti forumul ca pe o supapa? Te supara ceva, "viata ta e pustiu"? Ar fi cazul sa te redresezi, pentru ca ai luat-o rau de tot pe aratura. Nimeni nu a spus nimic jignitor, oamenii si-au dat destul de civilizat cu parerea(totusi e un forum despre curve si curvari), dar tu ai la purtator rahat in cantitati mai mult decat generoase. Si-l improsti cu mult sarg. In toate directiile. Si mie mi se pare ciudat sa-i trimit poza cuiva, insotita de intentia de a o fute. Instant mintea-mi spune pas. Indiferent de ce-mi spun ochii. Dar pentru ca tu nu gandesti asa, pt tine e normal sa-i trimiti o poza cu fetisoara ta, eu nu am nici cel mai mic gand sa te balacaresc. Ma mir putin, si, asta e. Nu suntem toti la fel. PS: Daca vrei sa ma injuri, da-i bataie. Ce mult ma va afecta... 5 7
mario345 Reputație: 1143 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 15, 2015 @RRRazvan da! am aceleasi intrebari, nu ai raspuns la niciuna . eu iti raspund la fiecare intrebare a ta:-nu am nici o problema, eram curios;-nu fac pe desteptu' , sunt destul de destept asa ca persoana si in aceeasi masura la fel de prost, dar cred ca ai zis asta in sensul ca m-am dat mare si arogant, imi cer scuze daca ai crezut asta, am facut doar o gluma pe situatia creata, daca te-ai ofticat io n-am ce sa iti fac.-sunt destui oameni destepti pe forum si simpatici si oricand sunt bineveniti si altii ca doar e si asta o forma de socializare.Mai nou si cei care jignesc sau trolii sunt acceptati si nu is degeaba, pt ca se amuza, se informeaza, comenteaza, e stilul lor si iara iti zic ca tu nu ai ce face, nu poti schimba lumea , pamantul cu umbrele lui sau acest forum.- si e bine ca nu poti, ca cine stie ce ai face daca ai avea putere :-)))))))))))))))))))))))) 3
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 nu poti schimba lumea , pamantul cu umbrele lui - si e bine ca nu poti, ca cine stie ce ai face daca ai avea putere :-))))))))))))))))))))))))Ba da, poate. Are putere, foarte mare. Dar nu stie 1
nightcrowler Reputație: -2 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 20, 2015 serios ? avand in vedere ca Holly ne scrie ca, fata accepta doar barbati 35+ si nu e asa, sunteti orbi si nu vedeti ? cat despre recenzie, o am, e scrisa in notepad. am s-o postez cand am sa consider eu ca e timpul!v-ati invatat prost, sa comentati ca niste babe si sa mai dezinformati si pe altii, care poate totusi ... fac ceva, nu asteapta totul de-a gata ...pana una alta, pisicuts, ia masuri impotriva soldatilor tai astia credinciosi, ca pe langa ca-s e langa subiect, mai le place si offtopicurile .. deci ai fost? merita? ne dai si noua messul ala? 1 1
brokoli Reputație: 3273 Postat Iulie 21, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Iulie 21, 2015 De ce nu il ceri de la ea? Trimite-i un mesaj pe oradea-online sau unde ai gasit anuntul, si roag-o sa iti dea id-ul 1
nightcrowler Reputație: -2 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 21, 2015 De ce nu il ceri de la ea? Trimite-i un mesaj pe oradea-online sau unde ai gasit anuntul, si roag-o sa iti dea id-ulnu functioneaza linkul cu anuntul. cred ca toate anunturile de pe oradea-net au fost raschetate, sau nu ma descurc 1
michenase Reputație: 625 Postat August 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 22, 2015 Buna ziua totusi... cineva are messengerul fetei? 1
brokoli Reputație: 3273 Postat August 23, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat August 23, 2015 lovelycristina2015 sper sa nu fac o gresala prea mare scriindu-l
michenase Reputație: 625 Postat August 23, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2015 Te multumim
brokoli Reputație: 3273 Postat August 24, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat August 24, 2015 Cred ca acum sunt motive sa curga recenziile.... sau, nu?
michenase Reputație: 625 Postat August 24, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 24, 2015 Eu astept sa se conecteze.. merg si revin cu o recenzie (sper sa nu dureze o vesnicie)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum