Sari la conținut

Tabere

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in Romania
  • Oras:Undeva in Romania
Postat

Caterinca la greu,vezi ca te scoleste Trollescu pe gratis :)

Multumesc, da' nu am nevoie.  :138x  peace man! 

• Oras:It Support
  • Oras:It Support
Postat

Va rugam sa ne scuzati, am mai multe, dintre care 2 la domnisoara Carina din Baia Mare ... Te rog sa te actualizezi :) si utilizatorul Azareth tot eu eram, pana sa mi-l ban-eze tot asa cand ne jucam impreuna p'acilea :)

Vad ca iti place din ce in ce mai mult aici si cred ca aici vei ramane. Nu ne plac oamenii care nu-si repsecta cuvantul dat. Nu e loc la noi pentru oameni neseriosi cum esti tu si de aceea te rog sa nu ne mai frecventezi micul nostru colt de rai, nu mai esti binevenit. M-am sfatuit si cu stapanul nostru(sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere ca ne-a facut oameni pe toti) si a fost de aceeasi parere cu mine. Ramai aici, tradatorule!

Postat

Vad ca iti place din ce in ce mai mult aici si cred ca aici vei ramane. Nu ne plac oamenii care nu-si repsecta cuvantul dat. Nu e loc la noi pentru oameni neseriosi cum esti tu si de aceea te rog sa nu ne mai frecventezi micul nostru colt de rai, nu mai esti binevenit. M-am sfatuit si cu stapanul nostru(sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere ca ne-a facut oameni pe toti) si a fost de aceeasi parere cu mine. Ramai aici, tradatorule!

Best joke today  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Eu propun să i se facă un subforum special lui it-support

here, here. ma plictiseste grav

• Oras:sud
Postat

here, here. ma plictiseste grav

Pai , sa-si ia galetusa si lopaţelele si sa se joace in curticica lui

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

da toate

devi simpatic

nu-mi mai place de tine...

zau asa...

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

da toate

devi simpatic

nu-mi mai place de tine...

zau asa...

eu nu ti-am spus ca e?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

eu nu ti-am spus ca e?

deja incep sa ma tem

daca ma indragostesc a dat de dracu!

Postat

deja incep sa ma tem

daca ma indragostesc a dat de dracu!

Mamaaa, tu stii ce bucurii aveam eu la el la un moment dat? da` PM nu voia, mess nu, chat nu....se lasa greu.

PS: Vezi ca am pus ochii pe el inaintea ta. Orice relatie de succes incepe cu ura si injuraturi, si acuma, uite :P

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Si tu ce vrei ? Să generalizăm Vasluiu" ?

fiecare om are cate un mic vasluian in el(fara insinuari gay), unii il scot la iveala mai repede, altii mai greu... plm

Postat

Orice sac isi are peticul. O sa il intreb oficial daca vrea sa fie peticul meu, dar imi mai fac curaj. E complicata rau treaba :(

• Like 1
Postat

fiecare om are cate un mic vasluian in el(fara insinuari gay), unii il scot la iveala mai repede, altii mai greu... plm

Eu umblu mai lejer imbracat vara , nici nu car toporu" si spirtu" Mona după mine, că nu m-am tăiat, nici nu mă duc cu roaba la Kaufland sau in Matache

• Oras:Ici,Colo!
Postat

Orice sac isi are peticul. O sa il intreb oficial daca vrea sa fie peticul meu, dar imi mai fac curaj. E complicata rau treaba :(

Domnisoara..nu Te supara ca-ti atrag atentia dar...nu stiu daca ai observat dar...ai doua x-uri pe tzatze! @_@

Postat

Domnisoara..nu Te supara ca-ti atrag atentia dar...nu stiu daca ai observat dar...ai doua x-uri pe tzatze! @_@

si-ncepusei bine... :(

Postat

si-ncepusei bine... :(

Mai dai chix cateodata..ce sa-i faci? :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...