Sari la conținut

Tabere

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

Asa arata turul 1 al preliminariilor UEFA Champions League 2015-2016 ? (ambele manse)

In cazul asta, m-au cam scos vreo 3 bilete din 7. PLM, sunteti de groaza unii dintre voi... trollescovicius intoarce incredibil rezultatul si, implicit, calificarea in turul 2, desi pariasem sub 2,5 goluri  :rax2

Pe Piconas l-am pariat doar la victorie dar, plm, Amada l-a egalat de fiecare data (desi a avut si 4-0 si 3-0...blaturi ordinare intre ei)  :rax2 

Pisicu' are 4-0, pe teren propriu, in min 75, Dobre marcheaza de 3 ori si se califica dupa nr de goluri din deplasare... plm pariasem pe calificarea lu' pisicu'.

Roz si Lana parca au stat degeaba in poarta... si-au marcat una alteia, gol dupa gol si doar bara a salvat-o pe Lana  :rax2 de la eliminare.

La Sorina vs Anonna zici ca a fost meci intre Germania vs Gibraltar... au dat nemtii la goluri de parca-si amintisera de semifinala cu Brazilia. :laugh2 

Sexything mergea la dubla victorie dar nu le are cu golurile in deplasari  :laugh2 

Ciucurel, mi-ai mancat zilele!! :laugh2  :bow  Am pariat 1 pauza/1 final, in dubla ta mansa si s-a incheiat 2 pauza / 1 final (in ambele manse). 

alex vs jili 0-3 (0-2)

alex vs trolle 3-0 (0-4)

alex vs restul 0-7 (0-5)

amada vs anonna 5-0 (2-0)

anonna vs sorina 0-7 (0-9)

picon vs takayama 4-0 (2-0)

ciucurel vs andreigta 2-1 (2-1)

roz vs lana 1-2 (2-1) [12-13 dupa penalty-uri]

dobre vs pisicuts 3-2 (3-4)

sexything vs trolli 4-2 (0-0)

chris vs azareth 3-1 (3-1)

picon vs amada 4-4 (3-3)

de ce vs amada 0-0 (0-1)

moccasin vs toti 0-3 (0-3)

miskin vs picon 1-2 (1-2)

Sunt curios cum va arata turul 2 preliminar al UCL. :P

Saracul Alex are treabă pă mai multe competiţii şi mai trebuie să aducă si echipa de rezerve si de tineret-sperante si de juniori si e greu de luptat cu puternica brigadă, care a inscris si din poziţii suspecte de off-side.

Spre deosebire de maestrul Picon care duce competitiile cu real succes ped mai multe fronturi, doar puternica selecţionată ex-sovietică rezistănd cu bine(brio), nici eu nu mai stiu cum. Interesant ca Picon doreste doar meciuri pe teren propriu, eventual pe teren neutru , o deplasare spre nord-est se pare că nu i-ar cam conveni.

Era de asteptat echilibrul meciului dintre reprezentanta Maramuresului si echipa "echipată" in Roz , un meci destul de elegant , fară faulturi , echipe dezavantajate de tragerea la sorti , ce ar fi putut prinde semifinalele.

Ceea ce nu se poate spune despre meciul dintre echipa de la Malul Marii si multe alte competitoare, meciuri presarate cu multe durităţi, faulturi , accidentări, buletine medicale, cartonase galbene si rosii. E necesară o perioadă de refacere şi ligere a ranilor, era să zic şi a altor organe , dar să nu folosim , măcar aici un limbaj nesportiv.

In concluzie, sita competiţiei cerne si asteptăm comfruntarile viitoare.

PS: arbitraje cam "arbitrare", Federaţia ( Motanii, ăştia ) ar trebui sa asigure un climat mai de fair-play, care a cam lipsit

• Like 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Asta tine numai de tine(voi),daca o sa alegi sa-ti incalci principiile inventate de propriu-ti #Igo :)... 

simti nevoia de afectiune?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ma simt mustrat...fac clickî cu oameni noi dar ii pierd pe cei vechi...nu ma recunosc :(

Hei, pai si cu clickî nostru cum ramane? :(

Te-ai suparat ca am expus-o pe...?

:hug1  

• Oras:aer
Postat

simti nevoia de afectiune?

Doamne feri :)...de asta am ales sa nu mai frecventez forumul asa des,ca nu gen! :)

• Oras:worldwide
Postat

aoleuuuu  sunt nasa cumva iarasi?

• Like 2
  • Oras:aicisha
Postat

al nostru e puternic si de nezdruncinat!

• Like 1
Postat

Nu merită investiția, oi fi io dus cu capu', da' pula mea are mândria ei :))

ai dat amortizoru' jos...te-a suparat peste masura? ce-a facut? s-a dezlegat de calorifer?

:)

• Like 1
Postat

ai dat amortizoru' jos...te-a suparat peste masura? ce-a facut? s-a dezlegat de calorifer?

a vrut sa spuna ca-l blesteama pula daca o baga acolo dar a zis-o intr-un mod mai elegant, ca un domn ce este

Postat

a vrut sa spuna ca-l blesteama pula daca o baga acolo dar a zis-o intr-un mod mai elegant, ca un domn ce este

l-am simtit ca se abtine...

bah daca nu iese cu infoblog, facem site nou: clickî.com  ca sa rupem gura

• Like 3
Postat

ma simt mustrat...fac clickî cu oameni noi dar ii pierd pe cei vechi...nu ma recunosc :(

Toti suntem `compusi`,din acelasi camp energetic,ca atomii tot atomi sunt,aia nu au personalitate! :)...se aude ca `personalitatea` e formata de generatiile din urma,si o purtam dupa noi,eventual o dam la altii...si tot asa! :)...posibil totusi sa fie si al treilea razboi mondial! :)

Pari stresat...scrii dân baie? =))

Sunt chiar libero,spatios spatiu! :)

Postat

Toti suntem `compusi`,din acelasi camp energetic,ca atomii tot atomi sunt,aia nu au personalitate! :)...se aude ca `personalitatea` e formata de generatiile din urma,si o purtam dupa noi,eventual o dam la altii...si tot asa! :)...posibil totusi sa fie si al treilea razboi mondial! :)

Sunt chiar libero,spatios spatiu! :)

Mazeltov?

Postat

n-are cum sa nu iasa daca reusesti sa-l readuci pe dark in echipa.

Postat

Mai bine traiesti condus de pula, nu mai ai nevoie de cap.  :laugh2  :slap2

te stiam salbatica si sadica da' cum sa tai femeie capu la pl?

Postat

Şi facem un graf de clickî-uri , cu săgeţi de la fiecare la fiecare( care se ştiu ei ) , de iese un gang-bang-blog

Postat

n-are cum sa nu iasa daca reusesti sa-l readuci pe dark in echipa.

orice pt succes!

umorul feminin...am auzit despre asta, dar n-am crezut ca voi fi partas.

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ce-a făcut?

Nimic, tocmai asta mă deranjează...incapabilitatea de-a face/zice/transmite ceva...

Postat

http://www.ancientvine.com/avimage/TROJANHORSE1.jpg

Postat

orice pt succes!

umorul feminin...am auzit despre asta, dar n-am crezut ca voi fi partas.

umorul mefiminin e o legenda urbana. ma dau eu de la tara, da vin din mediul urban. si mai sunt si legendara

Postat

Ce-a făcut?

Nimic, tocmai asta mă deranjează...incapabilitatea de-a face/zice/transmite ceva...

te simt distant asa...tot din cauza lui de ce? Am sentimentul ca s-a intamplat o nenorocire si eu n-am fost invitat...

Postat

Mazeltov?

Nu stiu daca exista,e tot un gand,cel putin asa pare! :)...te referi la #bunnoroc,nu? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...