anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Ce poti face cu punctele de reputatie ? cica te futi cu ele ... cu cat ai mai multe , cu atat esti mai .. futut 1 Link spre comentariu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Partajează Postat Septembrie 4, 2015 cica te futi cu ele ... cu cat ai mai multe , cu atat esti mai .. fututAm inteles, cei mai fututi sunt posesorii de puncte multe. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Am inteles, cei mai fututi sunt posesorii de puncte multe.daaaaaaaaaaa... uite , ai capatat 6puncte... cum te simti ? 1 Link spre comentariu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Partajează Postat Septembrie 4, 2015 daaaaaaaaaaa... uite , ai capatat 6puncte... cum te simti ?Mi-am mai tras o pereche de pantaloni pe deasupra celorlalti. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 daaaaaaaaaaa... uite , ai capatat 6puncte... cum te simti ?Lasa baiatul in pace,ia-te de Amada Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Lasa baiatul in pace,ia-te de Amada da' ce i-am zis? ...uite acum are 8puncte pozitive ... oare incepe sa se simta ..futut?! mare dilema Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Mi-am mai tras o pereche de pantaloni pe deasupra celorlalti. cam caldut afara pt 2 perechi de pantaloni ... nu vrei sa ramai in budigai? Link spre comentariu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Partajează Postat Septembrie 4, 2015 da' ce i-am zis? ...uite acum are 8puncte pozitive ... oare incepe sa se simta ..futut?! mare dilema Cred ca abia dupa 100 de puncte voi simti ceva. Link spre comentariu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Partajează Postat Septembrie 4, 2015 cam caldut afara pt 2 perechi de pantaloni ... nu vrei sa ramai in budigai?Nu port budigai. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Nu port budigai. mai bine... zarim si noi ceva ce se balangane Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Nu port budigai.Boxeri sau bikini? ) Link spre comentariu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Partajează Postat Septembrie 4, 2015 mai bine... zarim si noi ceva ce se balangane Nu se balangane nimic, am suspensor. Link spre comentariu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Boxeri sau bikini? )Hamleti. 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Bun asa.Cu manecute cu dantela? 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 pe bune!!!! ma faceti sa-mi irosesc punctele de reputatie pe voi ... si eu am promis ca le dau pe toate altcuiva (( Link spre comentariu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Bun asa.Cu manecute cu dantela?Cu microperforatii. Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 cam caldut afara pt 2 perechi de pantaloni ... nu vrei sa ramai in budigai? Cu ce ești îmbrăcată acum? Eu am ajuns acasă și umblu în papucii goi. Tu? 1 Link spre comentariu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Partajează Postat Septembrie 4, 2015 pe bune!!!! ma faceti sa-mi irosesc punctele de reputatie pe voi ... si eu am promis ca le dau pe toate altcuiva ((Ai grija cui le dai, sa nu vina cu cuponul de reducere. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 pe bune!!!! ma faceti sa-mi irosesc punctele de reputatie pe voi ... si eu am promis ca le dau pe toate altcuiva ((Noi ne bagam pula in ele de puncteP.S te-ai impacat cu Amada? Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Septembrie 4, 2015 acu sa stii ca mi-a dat Anmnona fara numar. pe unde topic bateam si eu o minge care nu avea legatura cu una vreo 5-7 minusuri deodata mergeam pe alt topic hop tzop si ea dupa mine cu minusu . asa face ea..... Asa am inteles ca asa se joaca anonna cu punctele minus ca si copii mici cu putzulica in nisip!vrea sa suga si ea ceva dar.......din cauza flocilor nu sunt pretendenti!! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Asa am inteles ca asa se joaca anonna cu punctele minus ca si copii mici cu putzulica in nisip!vrea sa suga si ea ceva dar.......din cauza flocilor nu sunt pretendenti!! prevad fenomene meteorologice in cazu tau. si ca o sa ai un norisor deasupra capului din care o sa pice multe minusuri 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Asa am inteles ca asa se joaca anonna cu punctele minus ca si copii mici cu putzulica in nisip!vrea sa suga si ea ceva dar.......din cauza flocilor nu sunt pretendenti!! mah , prostovanul satului, nu ai tacut?.... iar te jelesti dupa pizda moca? Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Septembrie 4, 2015 prevad fenomene meteorologice in cazu tau. si ca o sa ai un norisor deasupra capului din care o sa pice multe minusuri Ma pis pe ele minusuri,trebuie sa se distreze si tarfa asta mica cumva! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Septembrie 4, 2015 mah , prostovanul satului, nu ai tacut?.... iar te jelesti dupa pizda moca?nu draga!dar tu nici macar o pula in cur nu meriti! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Ma pis pe ele minusuri,trebuie sa se distreze si tarfa asta mica cumva!vad ca Amada e busy for the moment. voi doi ati cardotit sa o luati pe tanti in shifturi? si daca da care e norma, la ora de rafuiala sau la un cumul de replici? lasand curiozitati infantile deodate e om parte de o zi calma si calda in care stau tolanita lenes si zambesc tamp la sumisiv dandu-le indicatii slow, very slow. de obicei am un ritm turbat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum