black29 Reputație: 460 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 12, 2015 Cuvintele nu-si au rostul :http://30-years.dailymegabyte.com/ex-lovers-meet-each-other-after-30-years/ 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2015 Nu stiu cine e, dar pare ca amandoi au ceva cu arta...Stia ca el vine, s-a chinuit ceva sa-si revina dupa, era extrem de excitata si incerca sa-si calmeze hormonii...Superb clip, merci!
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2015 Nu stiu cine e, dar pare ca amandoi au ceva cu arta...Stia ca el vine, s-a chinuit ceva sa-si revina dupa, era extrem de excitata si incerca sa-si calmeze hormonii...Superb clip, merci! fah , slobozito , da-0te dreaq si nu mai vorbi .. .faci pe culta ... coada vacii ai uitat cum e .. ramai balegarul pana acu cativa ani si acu esti culta ... retarda alcoolica .. marsh la tratament sclavo .,, in morti ima0tii de vaca slobozita
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2015 fah , slobozito , da-0te dreaq si nu mai vorbi .. .faci pe culta ... coada vacii ai uitat cum e .. ramai balegarul pana acu cativa ani si acu esti culta ... retarda alcoolica .. marsh la tratament sclavo .,, in morti ima0tii de vaca slobozita Vin sa te conduc pana la spital daca e cazul, doar sa-ti vezi tu de bolile tale multe si sa ne scutesti de ele.Pentru asta parol de nu vin pana in Bucuresti.O sa incerc sa ma abtin daca pana ajungem la 9 taci.
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2015 Vin sa te conduc pana la spital daca e cazul, doar sa-ti vezi tu de bolile tale multe si sa ne scutesti de ele.Pentru asta parol de nu vin pana in Bucuresti.O sa incerc sa ma abtin daca pana ajungem la 9 taci. Muritoare de foame, iti permit tu sa ajungi pana aici .. vino, abia astept, ma scapi pe mine de un drum si pe deasupra, imi usurezi sarcina ... vino in mortii tai de zdreanta.. esti mare cat o vaca .. .te futi si faci favoruri doar pentru o recenzie buna ... terminata de alcool ... taci!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2015 Muritoare de foame, iti permit tu sa ajungi pana aici .. vino, abia astept, ma scapi pe mine de un drum si pe deasupra, imi usurezi sarcina ... vino in mortii tai de zdreanta.. esti mare cat o vaca .. .te futi si faci favoruri doar pentru o recenzie buna ... terminata de alcool ... taci! Vii tu la mine? Ce ai consumat nebuno, ce bagi in tine de obicei? Unde sunt eu e lege fara de lege, daca-ti rup capul si te duc pana la groapa de gunoi, nu mai stie nimeni nimic de tine. Dar tu esti sinucugasa desi nu recunosti, ai aruncat cu noroi peste toti constienta ca o sa fii nici macar fututa, doar scuipata si pisata.Continua, si chestia asta va avea un capat, dar nu in favoarea ta, psycho.
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2015 Vii tu la mine? Ce ai consumat nebuno, ce bagi in tine de obicei? Unde sunt eu e lege fara de lege, daca-ti rup capul si te duc pana la groapa de gunoi, nu mai stie nimeni nimic de tine. Dar tu esti sinucugasa desi nu recunosti, ai aruncat cu noroi peste toti constienta ca o sa fii nici macar fututa, doar scuipata si pisata.Continua, si chestia asta va avea un capat, dar nu in favoarea ta, psycho. Unde esti tu, miroase a hoit si-a balega de vaca
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 12, 2015 UP
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 12, 2015 eu i-as fi spus adevaru: ai nasu mare rau, få
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2015 Postat Iulie 13, 2015 Ce este topic asta? surprize surprize cu andrea marin?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 13, 2015 Ce este topic asta? surprize surprize cu andrea marin?Tu te uiti la reruns?
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2015 Mi-ar place sa vad o bataie in ciocolata,Anonna cu Amada! Ceva in genul... 2
costel85 Reputație: 287 Postat Iulie 14, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 14, 2015 Cand iubesti n-ai nevoie de cuvinte ajunge o singura privire si ai inteles totul.
astateofmind Reputație: 149 Postat Iulie 14, 2015 Oras:tau`ri Oras:tau`ri Postat Iulie 14, 2015 Mi-ar place sa vad o bataie in ciocolata,Anonna cu Amada! Ceva in genul... 3_71783700.jpg ai gresit poza.cred ca pe asta o cautai: http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/06/70/71/65/happy-as-a-pig-in-mud.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum