Sari la conținut

Miky 0763866245 Vitan

Postări Recomandate

• Oras:Calea Vitan
Postat

Nu lucrez în week-end ... încă mai am oferta .. mă poți suna..

Postat

Bună .. asta e ultima săptămână în care lucrez .. Va aștept cu mare drag .. prețul este de 70 lei finalizarea și 140 ora .. pupici :*

Postat

Bună dimi dragii mei ! Mă mai găsiți doar azi și mâine la munk .. Va pup și va doresc o zi cât mai frumoasa :*

Postat

Bună.. Am revenit pentru o scurta perioada de timp .. Pentru mai multe detalii aștept telefonul vostru .. Va pupacesc și va aștept :* :*

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Iti mai trebuie 2.ooo de lei pentru rochia de mireasa?

Postat

Ha ha ce glume bune ai .. mi am uitat rasul acasa

Vizitator fedor14
Postat

Cat e pret, ce servicii? Pot sa dau limbi in pizda?

Postat

Prețul este de 70 de lei finalizarea și 140 de lei ora .. iar locația este pe mircea vodă lângă camera de comerț .

Postat

Doar săptămâna asta 70 de lei finalizarea 140 de lei ora .. Va aștept cu mare drag :*

Vizitator andrei cel bunnnn
Postat

Buna Miky inainte sa te sun sa-mi fac o programare a-si vrea sa stiu daca accepti annilingus din partea mea.Multumesc.

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

am avut parte de o ora placuta cu miki. iata cum a decurs.

programat in 30 min si ajuns la locatia din mircea voda la biserica.

urcat si am descoperit o fata zambitoare si primitoare. body negru. bruneta. aspect comun.

dat banii. ceva small talk. mers la dus. prosop curat. dus =furtun. gel dus o singura optiune. cu fructe.

intrat in camera si sunt asteptat pe pat in chilotei. ma asez langa si imediat incep sarutarile pe corp in directia sud. inainte de destinatie agreem la protejat. tehnica de oral e cu vacuum. foarte ok. umed. am avut parte de 2 numere cu o partenera ACTIVA . adica pune mana. te trage . ajuta cu piciorul. strange perna in pumn. geme. asta inseamna sa fii acolo.

fata NU are de a face cu etnia la care s a facut referire. nu are nimic in comportament care sa o duca in acea zona. e chiar amabila si educata. doar e bruneta. si ceva bogatie la capitolul par. se simtea ca inteapa pe picioare. dar nu e grav.

note

locatie 8. dus. gel. patul cam scartaie. dar e aerisit. curat. prosop curat. stradal.

fata 8. tanara. educata. amabila. cateva kg in plus. era bine o epilare pe picioare. curata (dus inainte si ea)

oral 8. vacuum umed. fara alte tehnici.

normal 10. am zis mai sus deja dece.

anal nu am intrebat dar are niste buci adanci!

pret 140 ora. 2 nr.

pt cine conteaza mai putin ceva kg in plus merita toti banii.

din cate am inteles are planuri de plecat in provincie . inca nu stie unde. e piata prea aglomerata in B.

fiti draguti cu ea si va va raspunde la fel.

spor

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...