Sari la conținut

Stimulare pct G

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Punctul Gräfenberg exista la femei nu la barbati.

pai el asta vrea!

inseamna ca este femeie?

=))

• Oras:CUSCA
  • Oras:CUSCA
Postat

Tre sa ma bag si eu in seama :rax2 Olec este un tip foarte dragut  pe care am avut placerea de a-l cunoaste ! Pupici  :boob  :girly 

• Oras:Cluj
Postat

Cu regret, dar nu, nimic in directia asta

Postat

Tre sa ma bag si eu in seama :rax2 Olec este un tip foarte dragut  pe care am avut placerea de a-l cunoaste ! Pupici  :boob  :girly 

pai se poate, nici panteruta nu ti-a gasit punctul, propun sa ti-l caute DNA-ul, ca aia acuma gasesc orice

• Like 3
  • Minus 6
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Punctul Gräfenberg exista la femei nu la barbati.

Ba exista

G Point la bărbați este masajul prostatic

Și e extrem de intensa senzația de ejaculare cu stimulare prostatica

• Like 2
Postat

Ba exista

G Point la bărbați este masajul prostatic

Și e extrem de intensa senzația de ejaculare cu stimulare prostatica

cine stie stie!!

• Oras:Cluj napoca
Postat

Ba exista

Sigur ca exista!La barbati se afla intre picioare deasupra testiculelor ,chiar nu e greu de gasit ,si la stimulare se ridica,perpendicular pe corpul lor,semnaland  (ca un steag) faptul ca de acum a preluat conducerea... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Postat

@Ana_maria, habar n-ai, te bagi in seama sa fii populara, habar n-ai de ce inseamna sa fii altceva, e cazul sa inveti cate ceva de la prietena si colega ta Sonya, cu intrrventiile astea ale tale nu dai dovada decat ca esti o alta bagatoare de seama... Ia feedback-ul care ti-l dau constructiv si gandeste un pic mai mult, daca pretinzi ca esti de top!

Postat

Tinand cont ca exista 3 zone considerate punct G la barbati ... poate ca subiectul nu e atat de wow pe cat s-a vrut ... :offtopic

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Punctul Gräfenberg exista la femei nu la barbati.

Dar in asta a avut dreptate, barbatii nu au punct G propriuzis... ci unele puncte mai sensibile se numesc asa.. a doua replica ma gandesc ca s-a vrut gluma :)

Na, Ernst Grafenberg , saracul, a fost ginecolog :D

• Like 2
Postat

Dar in asta a avut dreptate, barbatii nu au punct G propriuzis... ci unele puncte mai sensibile se numesc asa.. a doua replica ma gandesc ca s-a vrut gluma :)

Na, Ernst Grafenberg , saracul, a fost ginecolog :D

Mersi ca ai facut lumina in caz ,si ai inteles ce am scris ,chiar daca nu toata lumea a inteles. :laugh2

• Like 2
  • Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Mersi ca ai facut lumina in caz ,si ai inteles ce am scris ,chiar daca nu toata lumea a inteles. :laugh2

Cu placere!

Postat

Am inteles ca nu-ti plac oamenii care se baga in seama...

@Ana_maria, habar n-ai, te bagi in seama sa fii populara.... dai dovada decat ca esti o alta bagatoare de seama... 

si ma'ndemni sa-ti urmez sfatul....

, e cazul sa inveti cate ceva de la prietena si colega ta Sonya,

Promit ca asa voi face dar vai....

Tre sa ma bag si eu in seama :rax2 Olec

Acum ce sa mai invat? :laugh2  :laugh2  :laugh2     Olec invata-ma....

• Like 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

@Ana_maria, habar n-ai, te bagi in seama sa fii populara, habar n-ai de ce inseamna sa fii altceva, e cazul sa inveti cate ceva de la prietena si colega ta Sonya, cu intrrventiile astea ale tale nu dai dovada decat ca esti o alta bagatoare de seama... Ia feedback-ul care ti-l dau constructiv si gandeste un pic mai mult, daca pretinzi ca esti de top!

Salut la toata lumea NU stiu daca ea a pretins vreodata ca este de top.Dar cu siguranta isi merita locul in Top.In schimb daca tot vrei sa faci un master pt a invata ceva Ana in calitate de *sot* ti-o recomand pe Sorina.Panteruta este minunata dar pt mine nu pt tine.Toate cele bune la toata lumea

• Like 2
Postat

Ana, eu nu vreau balci, iti sugeram sa fii mai eleganta si sa ai interventii atunci cand e cazul... Infine....

Postat

sa ai interventii atunci cand e cazul...

pe cuvantul meu de pionier...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...