Sari la conținut

0746309425 / 0749582261 / 0746453750 , 0752606310 Casa mov (fosta locatie pe Slatinei)

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Chiar asa? Nu o sa te mai vedem? Nu faci vre-o exceptie?😘

Nu nu :)

Postat

Care putin tinere ? Cel putin 4 ani

Chiar pt asta era si momentul sa ma retrag..nu pot sa fac meseria asta toata viata mea

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

Chiar pt asta era si momentul sa ma retrag..nu pot sa fac meseria asta toata viata mea

Din pacate nu toate gandesc la fel! As putea enumera cateva, care ar trebuii sa procedeze la fel! Sunt destule care s-au "uzat" de la meseria asta.....si nu, sau nu neaparat despre fizic vorbesc.....ala mintal, e mai grav!

• Like 1
Postat

Crina, ai grija de tine si o viata frumoasa iti doresc! :hihat :kiss2 Ai fost prima fata la care am ajuns si abia apoi am aflat de forum. ;)

Postat

Crina, ai grija de tine si o viata frumoasa iti doresc! :hihat :kiss2 Ai fost prima fata la care am ajuns si abia apoi am aflat de forum. ;)

Mersi mult..toate cele bune va doresc :*

Postat

Poi da pentru uni au fost 4 ani,dar nu toti au avut norocul sa o cunoasca de atunci. Toate bune.

• Oras:Unde vreau eu
Postat

Imi pare rau Crina ca te'ai retras.Iti doresc succes in viata !!!Daca te reintorci o sa te asteptam cu bratele deschise.Se poate considera norocos baiatul ala impreuna cu care o sa fii sau esti.

Vizitator craciun ferice
Reputație: 0
Postat

Se intoarce ea stati flex.

Postat

Imi pare rau Crina ca te'ai retras.Iti doresc succes in viata !!!Daca te reintorci o sa te asteptam cu bratele deschise.Se poate considera norocos baiatul ala impreuna cu care o sa fii sau esti.

Multumesc frumos :*

Postat

Treceam aseara prin zona si ma gandeam sa iti fac o vizita. Dar nu in interes de ceva serviciu. Doar sa fumam o tigara. Team pupat distractie.

Postat

Treceam aseara prin zona si ma gandeam sa iti fac o vizita. Dar nu in interes de ceva serviciu. Doar sa fumam o tigara. Team pupat distractie.

Numai stau in zona aia :P

Postat

Stai calma glumeam doar. Dar tot sper sa te mai vad o data.😜😜

Poate intamplator pe strada

Postat

Hmmm. Si pe mine nu ma primesti la o poveste? Cafea? Orice? Sunt gelos deja.

Nu stiu exact cine esti :)))..dar nu :P

Postat

Multumesc frumos :*

Cu placere.Sa nu te superi draga Crina ca intreb;da mai sunt sanse sa te mai intorci la noi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...